Lanti Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 x ;):D:):D:P:D xx9xxxxx :lol::D:):lol::lol::D xxxxxxx :P ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :rolleyes: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :mellow: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :unsure: xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx :lol: :lol: xxxxx :lol::):lol::) xxxxxx :lol::D:):lol::lol::D xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxx :lol: xxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: x :lol::D:);):lol::D xxxxxxx :lol::):D:lol::D:) xxxxxxxxx :lol:
Lanti Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 5000ért vállalok név kiirást! :rolleyes: :mellow:
mélykék76 Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 nem volt könnyű! :rolleyes: :mellow: :unsure: Macskakaparás :lol: :D:):lol::).......:lol::);):).......:D ;)......................:P......................:lol: :lol:.....:P:).......;):):lol::).......:lol: :lol:..........:lol:......................:lol:.......:lol: :lol::):lol::).......:lol::):lol::).......:lol:
mackosajt Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 5000ért vállalok név kiirást! :rolleyes: :mellow: 10000-ért betonozok! :unsure:
Lanti Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 Macskakaparás :mellow: :rolleyes: :unsure: :D :lol:
Demó Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 :lol: :lol: Csak megy piros "I"-vel is :lol::);):).......:D:);):)....... :rolleyes: :P......................:lol:...................... :mellow: :lol:.....:P:).......;):):lol::)....... :unsure: :lol:..........:lol:......................:lol:....... :D :lol::):lol::).......:lol::):lol::)....... :lol:
Bobber Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 Hihi. Beraktam a Mor16V féle Irmscher chipet. Hát, büntetős lett az autó. Bazimód húz már 1500-tól is. Főleg így a hűvösebb estéken. :rolleyes: Alig akartam kiszállni ma belőle.
Tom Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 :lol::):lol::).......;):):D:)....... :rolleyes: ;)......................:P...................... :lol:.....:lol::).......:P:);):)....... :mellow: :lol:..........:lol:......................:lol:....... :unsure: :lol::):lol::).......:lol::):lol::)....... :D Az utolsó i kicsi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Sonique Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 :lol: :lol: ;) :D ....... ;) :P :lol: :lol: ....... :rolleyes: :P ...................... ;) ...................... :lol: ..... :lol: :lol: ....... :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :mellow: :lol: .......... :lol: ...................... :lol: ....... :unsure: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :D Az utolsó i kicsi... :lol: :lol: :lol: :lol: Tom aki kicsit le van lassulva :lol:
Lanti Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 béénnnnáááááááááááákkkkkkkkkkkkkkkk :rolleyes: :mellow:
MOR16V Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 Hihi. Beraktam a Mor16V féle Irmscher chipet. Hát, büntetős lett az autó. Bazimód húz már 1500-tól is. Főleg így a hűvösebb estéken. :rolleyes: Alig akartam kiszállni ma belőle. Na ennek örülök és még ha egy powercup is díszelegne a mocin akkor lenne az igazán tuti :mellow:
Tom Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 Tom aki kicsit le van lassulva :mellow: Jóvanna én még kicsi vagyok, azt mindig bele kell számolni. :rolleyes: :unsure:
Sonique Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 Jóvanna én még kicsi vagyok, azt mindig bele kell számolni. :rolleyes: :mellow: hol volt az a 4*4 és a ph3 !!! ????
Tom Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 hol volt az a 4*4 és a ph3 !!! ???? Hát 50ről nincs 4x4, vagy van, de arra fel kell készülni. :rolleyes: Kettes végig egyébként meg együtt mentünk, csak utána rohantál el valahová nagyon. :mellow: :unsure:
Sonique Elküldve Május29, 2007 Elküldve Május29, 2007 Hát 50ről nincs 4x4, vagy van, de arra fel kell készülni. :rolleyes: Kettes végig egyébként meg együtt mentünk, csak utána rohantál el valahová nagyon. :lol: :lol: én nem rohantam sehova téged vartalak :mellow: de nem akartal jöni valamiért :unsure: na jo csak cukkollak .. :D
Lanti Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 gecc ha ott lettem volna még most is várhatnátok rám! :rolleyes:
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 Na ha meg én is ott lettem volna...ki sem látnátok még most sem a füstből... :rolleyes:
Stock16v Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 Hihi. Beraktam a Mor16V féle Irmscher chipet. Hát, büntetős lett az autó. Bazimód húz már 1500-tól is. Főleg így a hűvösebb estéken. :rolleyes: Alig akartam kiszállni ma belőle. Mennyibe fájt?
redline Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 hmmmm hmmm hmmmmm....nem is néz ki annyira hülyén ha meg van hagyva a zár a csomagtartó ajtón a kérdés az, ha leszedem a fekete műanyagot azok a karmokat az alján ragasztva vannak? :rolleyes:
Demó Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 a kérdés az, ha leszedem a fekete műanyagot azok a karmokat az alján ragasztva vannak? :mellow: Ha minden igaz, a tartók szegecsekkel vannak rögzítve, mint a küszöböknél is. :rolleyes: Bár eddig még nem volt GSI-m. Nagyon valószínü, hogy hegesztés nélkül nem lehetne megoldani.
redline Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 Nagyon valószínü, hogy hegesztés nélkül nem lehetne megoldani. itt az ogre autójának hátulja....már ami maradt belőle a puff után: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/6980/22.jpg?1172670274 ezen nem látom semminek a nyomát csak a rendszámtáblatartó lukakat Bár eddig még nem volt GSI-m. senki sem lehet tökéletes :mellow: (rajtam kívül persze :rolleyes: )
Demó Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 itt az ogre autójának hátulja....már ami maradt belőle a puff után: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/6980/22.jpg?1172670274 ezen nem látom semminek a nyomát csak a rendszámtáblatartó lukakat Ha a tiédet néznénk ilyen kis felbontással ott se látszana semmi! :rolleyes: A szegecsek is színre vannak fújva.
Tápiószecső Elküldve Május30, 2007 Elküldve Május30, 2007 a kérdés az, ha leszedem a fekete műanyagot azok a karmokat az alján ragasztva vannak? :rolleyes: Azokat a karmokat le kell vágni utána pedig fényezés. Anno én tettem be képet szerintem. Ha mindenképp akarod vegyél egy sima hátsóajtót, szerintem olcsóbb/egyszerűbb.
Recommended Posts