Lanti Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Hol itt a Ti ? :mellow: :rolleyes: Anti+Coupe...vagy nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Szerintem aki nem vallja be, hogy az ATS a világ legszebb felnije...az gyáva... :rolleyes: :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Szerintem aki nem vallja be, hogy az ATS a világ legszebb felnije...az gyáva... :mellow: :lol: :unsure: és kiközösítjük!! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 és kiközösítjük!! :rolleyes: :unsure: Aztán biztos belátja... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 ....vagy nem....?? Nekik méééé nincs olyan felnijük akkó ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Nekik méééé nincs olyan felnijük akkó ? :rolleyes: mert alig találni már ilyen garniturát, ritka mint a fehér holló.... :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Mert mi még nem érdemeltük ki... Azért ez nem úgy megy, hogy pikk pakk bemész a bótba és kérsz egy szett ATS-t... :rolleyes: :mellow: Látszik Piiista hogy nem értesz hozzá... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 laikus...... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Hmm.. coupe, Lanti.. Hááát ez jó.. Lanti szép lett! Gratula! Gondolom akkor a lambda hozta.. nekem is cserélve lett, azthittem jobb lesz a fogyim,meg menetteljesítményem is, de nem.. Nem tom mi lehet, lehet gyújtáskábel vagy lehet jobb láb, de nekem 10-11 lityi.. igaz, gyakorlatilag csak Bp.en járkálok vele.. és többnyire rövid távokat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Erre csak annyit,hogy surány oda-vissza,utána meg ráckeve oda-vissza,klímával 7,4......és azért adtam neki.... :mellow: :unsure: Jó ez így :D Debrecen előtt tankoltam teli kúton,elmentem most vele 530km-t és még fél felett van a mutatóm! :lol: 100-as tempóval kb,nekem tetszik!Bár nem gyorsul úgy,mint a GSi :rolleyes: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 mert alig találni már ilyen garniturát, ritka mint a fehér holló.... :mellow: :unsure: Akkor a felnijeid többet érnek mind az otód ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Hmm.. coupe, Lanti.. Hááát ez jó.. Lanti szép lett! Gratula! Gondolom akkor a lambda hozta.. nekem is cserélve lett, azthittem jobb lesz a fogyim,meg menetteljesítményem is, de nem.. Nem tom mi lehet, lehet gyújtáskábel vagy lehet jobb láb, de nekem 10-11 lityi.. igaz, gyakorlatilag csak Bp.en járkálok vele.. és többnyire rövid távokat.. nekem is volt egy olyan kosza érzésem, hogy jobb lesz a menet........... nem is részletezem inkább..........nem lett jobb...... :unsure: :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Akkor a felnijeid többet érnek mind az otód ? :rolleyes: mint az egész klub! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 mint az egész klub! :rolleyes: Egész klub mi ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 nekem is volt egy olyan kosza érzésem, hogy jobb lesz a menet........... nem is részletezem inkább..........nem lett jobb...... :unsure: :mellow: :rolleyes: Ezt elsőre nem értettem.. de ha jól vágom, te is arra gondoltál hogy lambda csere után jobban fog menni a kocsi.. én is.. de lehet elötte azért ment picit jobban, mert több benyát adott neki... De neked legalább a fogyin látszik frankón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Némi jó hír...ha lehet egyáltalán így nevezni... Ferko felesége jobban van...de még nem mondták el neki mi is történt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 háát... igazából ez nehéz kérdés, hogy mi a jó most neki. Elmondani, vagy sem... :rolleyes: illetve mikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Regisztrált már valaki a PayPal-on? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Nekem is jól jönne a Pay-es ember mert van amerikából cumó amit csak úgy lehet fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Nekem is jól jönne a Pay-es ember mert van amerikából cumó amit csak úgy lehet fizetni. Zoli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Vazz tényleg! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Nekem is jól jönne a Pay-es ember mert van amerikából cumó amit csak úgy lehet fizetni. akkor miert nem szolsz nekem .....vagy mar nem beszélünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Regisztrált már valaki a PayPal-on? igen miért mi kéne ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 igen miért mi kéne ?? Én egy csokit kérnék. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 igen miért mi kéne ?? Igazándiból a menete érdekelne.Tudom hogy dombornyomott bankkártya kell hozzá,és hogy a paypal honlapján kell regisztrálni.Állítólag nagyon megbízhatóak semmiféle visszaélés nem történt még az adatokkal ahogy olvastam. Az igaz hogy ők át is konvertálják a forintot ha esetleg dollárba kell fizetni az eladónak?Középárfolyamon talán,tehát jobban járok így mintha váltogatnék. Szóval ilyenekre lennék kíváncsi.Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts