coupe Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Nekem tetszik.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Hogy sikerült a vizsga? :mellow: kiment a tanár... még szerencse, hogy fénymásoltam magamnak füzetet mert amugy egy órán se voltam bent. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Nekem tetszik.... :rolleyes: és vajon ez mennyire fogja bírni a magyar utakat? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Szép az Aluline, nekem is tetszik nagyon, az ATS Cup-pal együtt. Csak amik most nekem fent vannak elég kaki állapotúak köszönhetően a tulajdonosának (aki nem én vagyok). És a Pirelli gumi sem ér rajta egy kanyit sem a mély mintája ellenére. Amiket linkeltél azok is nagyon szépek, asszem talán már linkelted őket egyszer régebben. Ha Lanti bevenné az RH-idat és beruháznál egy ilyenbe, asszem beszélgethenénk az ATS-ekről. Vagy ez is jó lenne a GSi alá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Nekem nagyon tetszik az a felni ami most a gsi-den van :rolleyes: ha gondolod 2x hazajövünk Dinitöl és az ATS is kb ilyen formába rendeződne, ha érdekel a csere akkor "megformázom" neked :mellow::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Vagy ez is jó lenne a GSi alá igaz nem Ronal turbo... de Ronal :rolleyes::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Albert! már hirdeted is a GTE-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Albert! már hirdeted is a GTE-t? Nem. Miért? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Nem. Miért? :rolleyes: hmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 hmmm Dehülyevagy téged hogy vettek fel Kandóba? Ilyet hogy lehetne má 20-ért venni... Vicceltem csak az előbb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Ha a 60asban van egy 50es szükítő akkor az már olyan mintha 50es lenne :rolleyes: Igen ezt én is sejtettem... :unsure: Amúgy nagyon jó lenne az a 60as végig ha lenne benne egy középdob is.De sajnos nincs,és én nam akarom toldani-fódani,ezért vettem egy bosal-t inkább. Itt lenne és félreértés ne essék nem rozsdás csak az alapozónak van barnás színe. http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/041.jpg Nekem tetszik.... :mellow: http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/040.jpg Ezt nagyon el tudnám képzelni olyan 15-16ban egy elég komoly ültetéssel. Bobber! Küldtem képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Vagy ez is jó lenne a GSi alá ha lenne gumi hozzá ennyi pénzért akkor megvenném már csak a poén kedvéért is :rolleyes: Dehülyevagy téged hogy vettek fel Kandóba? Ilyet hogy lehetne má 20-ért venni... Vicceltem csak az előbb :lol: Erre csak ennyit tudok :mellow: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/041.jpg Nekem tetszik.... :rolleyes: http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/040.jpg egyetlen egy baja van nem nagy de qrva messze kell érte menni :mellow: valahol dombovár utan 200km oda 200 vissza :unsure: én ezért nem vettem it gumit pedig volt jo áron Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Az tény hogy messze van,de még mielött eljutnék oda hogy felnit veszek.....elötte el kellene adnom a mostanit.Vagy lehet hogy le kellene fújni ilyesmire mint ami a képen van....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Viszont jönnek pestre 2hetente,és 500/darabért felhozzák.Így viszont k@rva jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Erre csak ennyit tudok :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Bea vagyok és 49-es a körzetszámom :lol: Na haligali, yo 7végét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 nagyon zsír az a Felni elviselném ha nem kéne Pösten használni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Ha valakit érdekelne esetleg, tudomásom szerint az egyetlen pc-s játék amiben astra gsi van. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Vagy ez is jó lenne a GSi alá neeeem, Demo vedd meg :rolleyes: :mellow: mekkora poén lenne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Közvéleménykutatást végzek:) mégpedig azért hogy fekete díszléccel és indexel vagy sárga díszléccel és fehér index-el (most nincs itthon fehér golf index)néz e ki jobban a Sárga?????????nos???????????? természetesen a gyári index(ami most helyzetjelző)is fekete lesz, érkezik külföldiából..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Megjöttek a kerekeim! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 króm után a kartonpapír lett a divat?????????? wörterzén már ilyenek voltak???????? megértem ha tartani akarod a lépést....... :rolleyes: :mellow: :unsure: (nah de vmi normális képet legalább autónak támasztva kérünk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Közvéleménykutatást végzek:) mégpedig azért hogy fekete díszléccel és indexel vagy sárga díszléccel és fehér index-el (most nincs itthon fehér golf index)néz e ki jobban a Sárga?????????nos???????????? természetesen a gyári index(ami most helyzetjelző)is fekete lesz, érkezik külföldiából..... Sárga léc fehér indexel! króm után a kartonpapír lett a divat?????????? wörterzén már ilyenek voltak???????? megértem ha tartani akarod a lépést....... :rolleyes: :mellow: :unsure: (nah de vmi normális képet legalább autónak támasztva kérünk) A hatás kedvéért! :D Most jött meg este szal nem volt kedvem 28fokban kereket cserélni! Tök hamar itthon volt. Szerdán adta fel a cég. Azért nem ment minden ilyen simán ugyanis nem olyan jött mint amit kértem. :lol: De nem vagyok elkeseredve mert ez is nagyon tetszik és ez is egyedi. :lol: Nem az a simán ezüstre fényezett hanem "szálhúzott polír" lakkozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Sárga léc fehér indexel! csak az meg sztem furán néz ki ha lámpa meg"helyzetjelző" fekete........ "nagy a baj" :unsure: :mellow: :rolleyes: jah legalább egyet lefényképezhettél volna vagy vmi link róla hogymilyen kb????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Sorozat 1 Sorozat 2 Gumi A konyha ékessége! :mellow: Na milyen? :rolleyes: Ja meg kaptam hozzá 20db kerékcsavart is. Szóval szerintem annyit emaileztem emberrel, hogy azért lehetett a csere. De szerintem ez is van olyan szép mint amit először akartam. Nincs kedvem visszaküldeni veszekedni az Űber meisterrel ami persze +60 juró a visszaküldés Németországba.A konyha ékessége! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts