Lanti Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Hogy sikerült a vizsga? :mellow: kiment a tanár... még szerencse, hogy fénymásoltam magamnak füzetet mert amugy egy órán se voltam bent. :rolleyes:
Lanti Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Nekem tetszik.... :rolleyes: és vajon ez mennyire fogja bírni a magyar utakat? :mellow:
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Szép az Aluline, nekem is tetszik nagyon, az ATS Cup-pal együtt. Csak amik most nekem fent vannak elég kaki állapotúak köszönhetően a tulajdonosának (aki nem én vagyok). És a Pirelli gumi sem ér rajta egy kanyit sem a mély mintája ellenére. Amiket linkeltél azok is nagyon szépek, asszem talán már linkelted őket egyszer régebben. Ha Lanti bevenné az RH-idat és beruháznál egy ilyenbe, asszem beszélgethenénk az ATS-ekről. Vagy ez is jó lenne a GSi alá
Lanti Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Nekem nagyon tetszik az a felni ami most a gsi-den van :rolleyes: ha gondolod 2x hazajövünk Dinitöl és az ATS is kb ilyen formába rendeződne, ha érdekel a csere akkor "megformázom" neked :mellow::D:D
Lanti Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Vagy ez is jó lenne a GSi alá igaz nem Ronal turbo... de Ronal :rolleyes::)
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Albert! már hirdeted is a GTE-t? Nem. Miért? :rolleyes:
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 hmmm Dehülyevagy téged hogy vettek fel Kandóba? Ilyet hogy lehetne má 20-ért venni... Vicceltem csak az előbb :rolleyes:
Stock16v Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Ha a 60asban van egy 50es szükítő akkor az már olyan mintha 50es lenne :rolleyes: Igen ezt én is sejtettem... :unsure: Amúgy nagyon jó lenne az a 60as végig ha lenne benne egy középdob is.De sajnos nincs,és én nam akarom toldani-fódani,ezért vettem egy bosal-t inkább. Itt lenne és félreértés ne essék nem rozsdás csak az alapozónak van barnás színe. http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/041.jpg Nekem tetszik.... :mellow: http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/040.jpg Ezt nagyon el tudnám képzelni olyan 15-16ban egy elég komoly ültetéssel. Bobber! Küldtem képeket!
coupe Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Vagy ez is jó lenne a GSi alá ha lenne gumi hozzá ennyi pénzért akkor megvenném már csak a poén kedvéért is :rolleyes: Dehülyevagy téged hogy vettek fel Kandóba? Ilyet hogy lehetne má 20-ért venni... Vicceltem csak az előbb :lol: Erre csak ennyit tudok :mellow: :unsure: :D :lol:
Sonique Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/041.jpg Nekem tetszik.... :rolleyes: http://www.legolcsobbgumi.hu/felni/17/040.jpg egyetlen egy baja van nem nagy de qrva messze kell érte menni :mellow: valahol dombovár utan 200km oda 200 vissza :unsure: én ezért nem vettem it gumit pedig volt jo áron
coupe Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Az tény hogy messze van,de még mielött eljutnék oda hogy felnit veszek.....elötte el kellene adnom a mostanit.Vagy lehet hogy le kellene fújni ilyesmire mint ami a képen van....... :rolleyes:
coupe Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Viszont jönnek pestre 2hetente,és 500/darabért felhozzák.Így viszont k@rva jó :rolleyes:
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Erre csak ennyit tudok :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Bea vagyok és 49-es a körzetszámom :lol: Na haligali, yo 7végét mindenkinek!
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 nagyon zsír az a Felni elviselném ha nem kéne Pösten használni
Lacee Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Ha valakit érdekelne esetleg, tudomásom szerint az egyetlen pc-s játék amiben astra gsi van. ...
redline Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Vagy ez is jó lenne a GSi alá neeeem, Demo vedd meg :rolleyes: :mellow: mekkora poén lenne :unsure:
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Közvéleménykutatást végzek:) mégpedig azért hogy fekete díszléccel és indexel vagy sárga díszléccel és fehér index-el (most nincs itthon fehér golf index)néz e ki jobban a Sárga?????????nos???????????? természetesen a gyári index(ami most helyzetjelző)is fekete lesz, érkezik külföldiából.....
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 króm után a kartonpapír lett a divat?????????? wörterzén már ilyenek voltak???????? megértem ha tartani akarod a lépést....... :rolleyes: :mellow: :unsure: (nah de vmi normális képet legalább autónak támasztva kérünk)
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Közvéleménykutatást végzek:) mégpedig azért hogy fekete díszléccel és indexel vagy sárga díszléccel és fehér index-el (most nincs itthon fehér golf index)néz e ki jobban a Sárga?????????nos???????????? természetesen a gyári index(ami most helyzetjelző)is fekete lesz, érkezik külföldiából..... Sárga léc fehér indexel! króm után a kartonpapír lett a divat?????????? wörterzén már ilyenek voltak???????? megértem ha tartani akarod a lépést....... :rolleyes: :mellow: :unsure: (nah de vmi normális képet legalább autónak támasztva kérünk) A hatás kedvéért! :D Most jött meg este szal nem volt kedvem 28fokban kereket cserélni! Tök hamar itthon volt. Szerdán adta fel a cég. Azért nem ment minden ilyen simán ugyanis nem olyan jött mint amit kértem. :lol: De nem vagyok elkeseredve mert ez is nagyon tetszik és ez is egyedi. :lol: Nem az a simán ezüstre fényezett hanem "szálhúzott polír" lakkozva.
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Sárga léc fehér indexel! csak az meg sztem furán néz ki ha lámpa meg"helyzetjelző" fekete........ "nagy a baj" :unsure: :mellow: :rolleyes: jah legalább egyet lefényképezhettél volna vagy vmi link róla hogymilyen kb?????
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Sorozat 1 Sorozat 2 Gumi A konyha ékessége! :mellow: Na milyen? :rolleyes: Ja meg kaptam hozzá 20db kerékcsavart is. Szóval szerintem annyit emaileztem emberrel, hogy azért lehetett a csere. De szerintem ez is van olyan szép mint amit először akartam. Nincs kedvem visszaküldeni veszekedni az Űber meisterrel ami persze +60 juró a visszaküldés Németországba.A konyha ékessége! :unsure:
Recommended Posts