Tom Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 A fehér amelyik kint volt tegnap? Miért abban mi az okosítás? Rájöttetek, hogy mi a baja? Jah. Elég sok nyűgje volt, de fél 2re annak is meglett a nyomása. :rolleyes:
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 igazából az a baj ha nem küldöm akkor se fogyaszt 11 alatt, és akkor tényleg öreguras tempó... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezus. Nekem 9 fölé még sose sikerült vinni. De a facé nem úgy kezded hogy albibazmeg cseréljünk mááá ......-t egy hétre. .....=lambda/légtömegmérő/comp - akármi.
Bobber Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Mindannyian 9-11 literes fogyiról beszéltek. Kezdek aggódni. Nekem városban olyan 7.5-re jön ki... Hosszú távon leesik akár 7.1-7.2-re is. Nemrég, ahogy melegebb lett, volt egy kis idő, amíg felment 8.5-re, de most megint visszaesett. Most én vagyok nagyon óvatos (szerintem nem) vagy nem kerek valami? :rolleyes: vagy létezik, hogy ez ennyit fogyasztana?
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 GSi.Tomi köszönöm a tegnapi hazafuvart!!! Bobber, érdemes megnézni hogy a BC által mutatott érték mennyivel tér el a hagyományos módtól. Telitank, BC reset, kmóraállás megjegyez, elgurulsz vele 3-400km-t, újra teletank és kiszámol, valamint BC megnéz. Én ezt csak első két tankoláskor csináltam meg, de olyan elhanyagaolható különbség jött ki, hogy azóta hiszek a BC-mnek. asztapasztamikvannak - nem ér megkérdezni hogy találtam rá
Bobber Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 GSi.Tomi köszönöm a tegnapi hazafuvart!!! Bobber, érdemes megnézni hogy a BC által mutatott érték mennyivel tér el a hagyományos módtól. Telitank, BC reset, kmóraállás megjegyez, elgurulsz vele 3-400km-t, újra teletank és kiszámol, valamint BC megnéz. Én ezt csak első két tankoláskor csináltam meg, de olyan elhanyagaolható különbség jött ki, hogy azóta hiszek a BC-mnek. asztapasztamikvannak - nem ér megkérdezni hogy találtam rá Természetesen ez a saját számításaimból jött ki (kivéve a 8.5-re emelkedést). Nagyjából nekem is stimmel a mért és a BC által mutatott érték. Max. 1-2 tized eltérés szokott lenni.
opel16v Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Most én vagyok nagyon óvatos (szerintem nem) vagy nem kerek valami? :rolleyes: vagy létezik, hogy ez ennyit fogyasztana? Neked könnyebb az autód kicsivel amúgy is. :mellow: Meg valszeg jobban ráérzel, hogy kell tempó mellett fogyit spórolni. :unsure:
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Neked könnyebb az autód kicsivel amúgy is. :rolleyes: Meg valszeg jobban ráérzel, hogy kell tempó mellett fogyit spórolni. :mellow: Meg az se mindegy milyen városban ennyi a fogyid. Olyanban ahol egy kereszteződés van és csak kisírták a város címet hogy kaphassanak pluszpénzt, vagy Budapesten, ahol a körúton teljesen normális ha délután 3-kor elindulsz a Blaháról a Nyugati felé, és délután fél hatkor érsz oda....
Bobber Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Köszönöm a válaszokat. :rolleyes: Nos, salgótarján belvárosa jelenleg megfelel egy erős Hungáriás forgalomnak. (épül az elkerülő út vagy 2 éve, azóta itt káosz van. Otthonról kb 2km-re van az irodám, de mire oda eljutok, eltelik kb 15-30perc, attól függően, mikor megyek. Tragikus.) szerk: na jó, nem olyan tragikus, mint a Hungária. Tényleg, ott a múltkor szépen felforrt a vizem. Elfelejtett bekapcsolni a hűtőventillátorom. :mellow:
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 GSi.Tomi köszönöm a tegnapi hazafuvart!!! asztapasztamikvannak - nem ér megkérdezni hogy találtam rá Nincs mit! :rolleyes: Ez az Odi meg miért érdekes?
Lanti Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezus. Nekem 9 fölé még sose sikerült vinni. De a facé nem úgy kezded hogy albibazmeg cseréljünk mááá ......-t egy hétre. .....=lambda/légtömegmérő/comp - akármi. köszi.. de most cseréltem lambdát meg termoszátátot.. ugyhogy majd meglátjuk javul e töle valamit... Viszont hazafelé nem volt már benne az a torpanás 3500 környékén.. de dobott 1 control lámpát olyan 1mp ereéig... belinkelem a "traktor"-t Coupe 17es felnijeivel kicsit téliszony érzetem volt :rolleyes: (jah es köszönöm a elsősorban Coupenak mert a hátsót is leszedte, másodsorban Dininek akit ezennel emelősfiúvá léptetek elő, na és persze Tomnak... amiért Ő is összekoszolta a kezét) :mellow:
redline Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 én is segítettem, tök lelkesen néztem ahogy a többiek dolgoznak :rolleyes:
Lanti Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 én is segítettem, tök lelkesen néztem ahogy a többiek dolgoznak :rolleyes: Redi! Köszi... :mellow:
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Kicsit az autók hangjával kapcsolatban: Ez az autó(Mercedes 190E EvolutionII) még mindíg a kedvenceim között van. A régebbi sportos szériagyártású autók közül amik szívó motorosak voltak. Ami miatt elsősorban, azok a gyári adatok: kettő motorral is készült: 190 E 2.5-16: R4/2498 cm³, 150 kW/204 PS (1987–88) és amikor kapott egy "környezetvédelmi csomagot" akkor 190 E 2.5-16 (KAT): R4/2498 cm³, 195 PS (1988–92). Volt az EVO I ami 2.3-16 valve 185PS-től indult. Ezek hengerfejeit is a Cosworth gyártotta. A hangja szerintem császár és, hogy ne legyek ennyire off ezért várom nagyon a Csoki Solexes C20XE project-jét. Annak is hasonló hangja lesz. :rolleyes:
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Áll egy ilyen itt mellettünk is a sarkon. Múlt héten pont mentem kajáldába amikor kiállt az udvarról. Ott indították be tőlem 2 méterre, és kigurultak vele a parkolóból a kintibe. Isssssssssssszonyat jó hangja volt és tényleg gyönyörű a kocsi, sőt az állapota is jó. :rolleyes: Audi meg csak úgy korrekt így S-line edisönben meg ebben a színben, felnikkel, brutálxenonnal.
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Áll egy ilyen itt mellettünk is a sarkon. Múlt héten pont mentem kajáldába amikor kiállt az udvarról. Ott indították be tőlem 2 méterre, és kigurultak vele a parkolóból a kintibe. Isssssssssssszonyat jó hangja volt és tényleg gyönyörű a kocsi, sőt az állapota is jó. :rolleyes: Audi meg csak úgy korrekt így S-line edisönben meg ebben a színben, felnikkel, brutálxenonnal. Mergával az a helyzet, hogy még mindíg nagyon drága. Ezt jó rég árulják már.
FBalazs Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezus. Nekem 9 fölé még sose sikerült vinni. Mindig ezek a problémák... BMW.Tomival a Sinsheim-i túra alkalmával, ami 3 személy, tetőcsomagtartó, zene, hűtőtáska projekt volt, utólag belegondolva kb. 1800-1900kg összsúllyal, végig klímával és naaagy légellenállással olyan 8.5 körüli átlag jött ki. Azért ahol lehetett menni, ott mentünk is - köszönjük a németországi km/h korlátozásoknak (illetve hiányuknak) Viszont valami sz@r Offautónak Zalaegerszegen így is sikerült meglepetést okozni :rolleyes: Jó, azért 1-2ben ki tud írni a BC harmincx litereket is :mellow:
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Mindig ezek a problémák... BMW.Tomival a Sinsheim-i túra alkalmával, ami 3 személy, tetőcsomagtartó, zene, hűtőtáska projekt volt, utólag belegondolva kb. 1800-1900kg összsúllyal, végig klímával és naaagy légellenállással olyan 8.5 körüli átlag jött ki. Azért ahol lehetett menni, ott mentünk is - köszönjük a németországi km/h korlátozásoknak (illetve hiányuknak) Viszont valami sz@r Offautónak Zalaegerszegen így is sikerült meglepetést okozni :mellow: Jó, azért 1-2ben ki tud írni a BC harmincx litereket is :unsure: Diesel Power! :rolleyes:
coupe Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Ma teszteletem a klimát is.. háát szoszo.. Coupe, majd valamikor megnézném a tied... sztem nem kóser teljesen minden...hűt hűt, de nem az igazni.. Meg böszem hangos a compresszor is.. sztem... Kiváncsi lennék a tiedre milyen... Amúgy te milyen szell. irány állásban szoktad használni ? (klimát) Az Én klímakompresszorom is hangos.....viszont szerintem kevés benne a gáz,mert a másikban most töltettem fel,és lényegesen hidegebbet fúj.Álltalában lábra vagy felülre szoktam fújatni,és mindig belsőlevegő keringetésen.... Most----------->Kat.alatta utángyártott átmenő bosal 50es középrész és 60as bemenetű nyitott supersprint hátul=szép a hangja,nem recseg,nagyon megy és nyomatékos. Ha a 60asban van egy 50es szükítő akkor az már olyan mintha 50es lenne :rolleyes:
opel16v Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 köszi.. de most cseréltem lambdát meg termoszátátot.. ugyhogy majd meglátjuk javul e töle valamit... Viszont hazafelé nem volt már benne az a torpanás 3500 környékén.. de dobott 1 control lámpát olyan 1mp ereéig... Akkor az a lambda valszeg nem volt túl jó vétel... nemhiába, ilyen a bontott lambda :rolleyes: Ez a felvillanó check lámpa elég konkrétan arra vonatkozik szerintem. :mellow:
Demó Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Akkor az a lambda valszeg nem volt túl jó vétel... nemhiába, ilyen a bontott lambda :rolleyes: Ez a felvillanó check lámpa elég konkrétan arra vonatkozik szerintem. :mellow: Nálam ezt csinálta akkor is, amikor az üzemanyagszüröszivattyú vezérlö reléje elkezdett tönkremenni. Akkor is néha megtorpant, bevillant a lámpa és aztán ment rendesen tovább.
Lanti Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Akkor az a lambda valszeg nem volt túl jó vétel... nemhiába, ilyen a bontott lambda :rolleyes: Ez a felvillanó check lámpa elég konkrétan arra vonatkozik szerintem. :unsure: még azért nem temetem... :mellow:
coupe Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 még azért nem temetem... :mellow: Hogy sikerült a vizsga? :rolleyes:
Albert Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 vicces fijú ez az Albert tuttam én...... Na itt van az igazi kép
coupe Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Kerékcsere és mosás után. Nem szép, csak ilyen. http://img1.tar.hu/albert81/img/30196624.jpg Nekem nagyon tetszik az a felni ami most a gsi-den van :rolleyes:
Recommended Posts