redline Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Na de az összekukázott az menni nem bír nem hogy futamot nyerni. Én így értelmezem eme szót. Azért mert lélekben még opeles vagy :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Á, egy fullos versenypaci kerül kicsit többe mint 1millió. Ha extra fullos akkor is, max dollárban :rolleyes: Az az érdekes, hogy 3 hét alatt "megtanították" ügetni, a kvafilikációs versenyen meglepetésre megütötte a szintet egyből, úgy hogy vannak olyan lovak, akiknek ez régóta nem sikerül, pedig azokat kölökló koruk óta nevelgették. Na de eltértünk a topiktól, ma délelőtt vontattam egy autót GSivel, rükiben, elejéhez kötve, mert kicsit be volt állva a fék a vontatmányon. "Kirohadt" amikor meghúztam, kuplungom köszöni jól van. Aztán fék is lett az alanyon, és a srácok már úton vannak vele, így most már kijelenthetjük, van mégegy GTE-m :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 én is láttam minep egy kéket a lehel térnél... Nagy matrca volt a szélvédőjén h GTE, ebböl következtettem rá h az :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 István! Szombaton mentem hungin és ott találkoztam ezzel a Caravannal és gyorsan le is kaptam telefonnal. Élőben nagyon jól nézett ki. Volt valami féle küszöb spoiler is rajta ami szintén dobott az öszképen. Egy ami picit nem tetszett az az, hogy magas volt a segge egy picit bár az a magasság sem tünt már gyárinak. Itt meg az eleje a lámpánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Wörthersee Tour 2007 Mégegyszer képekben... Ebben most az a szörnyü, hogy pár idióta miatt az összes VW-esre azt fogják mondani, hogy ilyenek. Ha valaki ért németül, érdemes végigolvasni a kommenteket is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 István! Szombaton mentem hungin és ott találkoztam ezzel a Caravannal és gyorsan le is kaptam telefonnal. Élőben nagyon jól nézett ki. Volt valami féle küszöb spoiler is rajta ami szintén dobott az öszképen. Egy ami picit nem tetszett az az, hogy magas volt a segge egy picit bár az a magasság sem tünt már gyárinak. http://kepfeltoltes.hu/070524/802469842K_p...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070524/K_p005_www.k...ltoltes.hu_.jpg Nekem így nagyon tetszik, lejjebb nem raknám se az elejét, se a hátulját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Kép? Nem érdemes :rolleyes: Háromajtós, valaha piros volt, két éve állt, no papir - drága is volt :mellow: Elvileg "csak" a gyújtás kaki rajta, ha megy majd megmutatom az én rencámommal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Valamit azért viríthatnál. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 a caravan sokáig volt eladó és első blitzen is lent volt elég drágn hírdették és csak 137 Le asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Ez a használtautón is fenn vagy egy éve. Szép darab. OPC-s felirat fityeg a motortérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Ez a használtautón is fenn vagy egy éve. Szép darab. OPC-s felirat fityeg a motortérben. Én is néztem korábban... Akkor még árral volt, asszem 1.6M "Kicsit" sokalltam... Az a motor meg egy XEV lenne? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Itt is lenne az árnélküli hirdi! Jah X20XEV lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 most is fenn van ez a caravan most ar nélkül, legutobb meg 1,7 ért lattam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Fenn van most is talán totalcar-on vagy aproneten, mindegy végülis, 1.6 az stimmel annyiért láttam én is a múlt héten asszem... Picit sok érte de szerintem nem vészesen.Legalábbis a képek meggyőzőek róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 ...egy C20LET-el még rá is ugranék. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Valamit azért viríthatnál. :rolleyes: :mellow: Gyorsan kiszaladtam a ház elé lefényképezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Na! Jó gyorsan kész lett a fényezés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Gyorsan kiszaladtam a ház elé lefényképezni vicces fijú ez az Albert tuttam én...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Fenn van most is talán totalcar-on vagy aproneten, mindegy végülis, 1.6 az stimmel annyiért láttam én is a múlt héten asszem... Picit sok érte de szerintem nem vészesen.Legalábbis a képek meggyőzőek róla. hat azért lett költve a kocsira szerintem .. 5csavaros a futomu nagyobb fékekkel .. ugye gsi lökös is fel lett pakolva astra G tavirányitos központizárvan benne és ráadásul nem egy lepukkant darab Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Na jó persze persze! De ez ugyan az az eset mint Anti autója! Eladhatatlan mert nem fizetik meg a beleölt pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Na jó persze persze! De ez ugyan az az eset mint Anti autója! Eladhatatlan mert nem fizetik meg a beleölt pénzt. nem eladhatatlan hanem szük vasárloi réteg aki ilyen kocsit vesz.. akinek erre van szüksége és tisztában van költségekkel az megveszi .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 nem eladhatatlan hanem szük vasárloi réteg aki ilyen kocsit vesz.. akinek erre van szüksége és tisztában van költségekkel az megveszi .. Szerintem komoly visszatartó erő, hogy nem XE van benne. Meg az hogy 500ért már van XE GSi, mégha az olyan is. Sajnos az emberek nem nagyon látnak tul bizonyos korlátaikon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Sajnos az emberek nem nagyon látnak tul bizonyos korlátaikon. Hanem megvesznek egy rakás szart ami jól néz ki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 nem eladhatatlan hanem szük vasárloi réteg aki ilyen kocsit vesz.. akinek erre van szüksége és tisztában van költségekkel az megveszi .. Akkor úgy mondom, hogy kibeb@szott nehéz eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts