coupe Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 típusszámot tudsz mondani????Jó lenne tudni mit is vennék meg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 típusszámot tudsz mondani????Jó lenne tudni mit is vennék meg :mellow: :rolleyes::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Erről jut eszembe anno vettem Tőled egy ABS jeladót. Persze azóta sem raktam be, de a hiba amiért eredetileg vettem már nincs :rolleyes: Magától javul meg a ótókám :mellow: Az mindig jó tarcsiba :unsure: Főleg amennyiért kaptad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Képzeljétek Apa vett egy lovat életében előszőr (3 hete), és hát eljött az ideje az első versenynek. Il Gattonak hívják a pacit, és én is kint voltam, a futam ma volt még hat előtt :mellow: http://www.intrex.hu/kincsempark/05_23/2_futam.htm Kicsit meglepetés, főleg ahhoz képest hogy istállót is 3 hete látott először, eddig valahol vidéken flesselt anyukájával a kutyák közt... (mármint a ló :unsure: ) Azért nyert mert életében elöszőr futhatott egy jót végre. :rolleyes: Jó vétel volt az bíztos. Mennyi pénzt kap a hajtó ilyenkor (nyeremény hány %-a? az csak publikus) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Azért nyert mert életében elöszőr futhatott egy jót végre. :rolleyes: Jó vétel volt az bíztos. Mennyi pénzt kap a hajtó ilyenkor (nyeremény hány %-a? az csak publikus) ? Én arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit profitál ebből a paci ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Én meg arra hogy mennyibe kerül egy paci :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Én meg arra hogy mennyibe kerül egy paci :rolleyes: Biztos nem ocsó. És a "bírtkolása" sem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Én arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit profitál ebből a paci ? :mellow: Akár ezt is kérdezhettem volna de köztudott, hogy a lovak nem tudnak a pénzel bánni! :unsure: Én meg arra hogy mennyibe kerül egy paci :D Lehet a sárga ára kevés lenne rá. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Igen, nélküle egy idő után vészprogramra áll át a vezérlő. (ami pl nálad magyarázhatja a nem-menést, rángatást) C20XE-nek és C20NE-nek nem feltétlenül kell sebességjel. Nekem volt már 6 imp-os és 16 imp-os jeladóval is, holott az én motoromnak elvileg 8-as kellene. Semmi probléma. Havernak apszolút semmi sebességjelet nem kap és neki is gyönyörüen jár. Wolfinak a C20NE-n sincs sebességjel, ha jól tudom. A Check Engine lámpa, pedig mindhármon be van kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Wolfinak a C20NE-n sincs sebességjel, ha jól tudom. Pontosítanék: 20NE :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Pontosítanék: 20NE :rolleyes: Az egy C20NE, van rajta lambdaszonda és a blokkba is az van beütve. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Na itt a link a Pioról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Publikus minden. Az összdijazás és a % is. 380ezer volt az összdij a futamban asszem, az első öt kap valahogy megosztva, és 70-30% a tulaj és az idomár. Hajtó 0%. Összekukázott ló ára alacsony, mert "üzemeltetni" pénz mindegyiket, és ha a végeredmény kétséges akkor bukta. Vételárért ~ötször tudtam volna megvenni a GTE-t. De a GTE nem hoz 100 rugót egy versenyen sem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Én arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit profitál ebből a paci ? :rolleyes: Kapott egy répát meg egy almát és le is mosták :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 :rolleyes: Ezt már linkelte Demo is régebben, de nem rossz. A motor szeritnem nem nagy durr, de az összkerék érdekelne belőle. :mellow: Viszont ennyi pacival jobbat kéne mennie ennél. Ilyen idővel még itthon sem lenne első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nekem is inkább ilyen versenyeken kéne indulnom a díjazásért. :rolleyes: De gondolom 140 lóval egyszerre indulni nem lehet :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Persze szó nélkül elfogadnám. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nekem is inkább ilyen versenyeken kéne indulnom a díjazásért. :rolleyes: Csak itt gázabb, ha lezúzod az elejét, vagy szétszalad a ménes. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 István! Megkérdeztem Dettit, viheted a Piot...15e nem cserélünk 4db 17es BMW felnire ? :mellow: legyen inkább 5db mert visszaadom a pótkereket is... csinálj helyet a kocsiban mert este viszem őket.... majd én bepakolom ha nagyon fáj a hátad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Nekem is inkább ilyen versenyeken kéne indulnom a díjazásért. :mellow: a répa, az alma, vagy a lemosás hozott ennyire lázba? :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Kapott egy répát meg egy almát és le is mosták :rolleyes: Franc se futna ennyiért ennyit, főleg így :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 a répa, az alma, vagy a lemosás hozott ennyire lázba? :D :rolleyes: :mellow: Nem is tudom, mindegyik jól hangzik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Publikus minden. Az összdijazás és a % is. 380ezer volt az összdij a futamban asszem, az első öt kap valahogy megosztva, és 70-30% a tulaj és az idomár. Hajtó 0%. Összekukázott ló ára alacsony, mert "üzemeltetni" pénz mindegyiket, és ha a végeredmény kétséges akkor bukta. Vételárért ~ötször tudtam volna megvenni a GTE-t. De a GTE nem hoz 100 rugót egy versenyen sem. :rolleyes: 5 GTE? :mellow: Azt hittem egy jóállapotú ló (no rozsda ill. törésmentes, szép fogak) az 1,5 misitől indul. Ami persze nem egy igavonó munka ló mert azok gondolom 1 alatt vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 5 GTE? :rolleyes: Azt hittem egy jóállapotú ló (no rozsda ill. törésmentes, szép fogak) az 1,5 misitől indul. Ami persze nem egy igavonó munka ló mert azok gondolom 1 alatt vannak. de írja, hogy lutri :unsure: nem tudod, hogy telivért veszel vagy Sanyit :mellow: gondolom ezek noname lovak aztán lesz ami lesz.....vagy bajnok, vagy kolbász :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Na de az összekukázott az menni nem bír nem hogy futamot nyerni. Én így értelmezem eme szót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts