coupe Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 típusszámot tudsz mondani????Jó lenne tudni mit is vennék meg :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 típusszámot tudsz mondani????Jó lenne tudni mit is vennék meg :mellow: :rolleyes::)
opel16v Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Erről jut eszembe anno vettem Tőled egy ABS jeladót. Persze azóta sem raktam be, de a hiba amiért eredetileg vettem már nincs :rolleyes: Magától javul meg a ótókám :mellow: Az mindig jó tarcsiba :unsure: Főleg amennyiért kaptad :D
gsi.tamás Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Képzeljétek Apa vett egy lovat életében előszőr (3 hete), és hát eljött az ideje az első versenynek. Il Gattonak hívják a pacit, és én is kint voltam, a futam ma volt még hat előtt :mellow: http://www.intrex.hu/kincsempark/05_23/2_futam.htm Kicsit meglepetés, főleg ahhoz képest hogy istállót is 3 hete látott először, eddig valahol vidéken flesselt anyukájával a kutyák közt... (mármint a ló :unsure: ) Azért nyert mert életében elöszőr futhatott egy jót végre. :rolleyes: Jó vétel volt az bíztos. Mennyi pénzt kap a hajtó ilyenkor (nyeremény hány %-a? az csak publikus) ?
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Azért nyert mert életében elöszőr futhatott egy jót végre. :rolleyes: Jó vétel volt az bíztos. Mennyi pénzt kap a hajtó ilyenkor (nyeremény hány %-a? az csak publikus) ? Én arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit profitál ebből a paci ? :mellow:
coupe Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Én meg arra hogy mennyibe kerül egy paci :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Én meg arra hogy mennyibe kerül egy paci :rolleyes: Biztos nem ocsó. És a "bírtkolása" sem az.
gsi.tamás Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Én arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit profitál ebből a paci ? :mellow: Akár ezt is kérdezhettem volna de köztudott, hogy a lovak nem tudnak a pénzel bánni! :unsure: Én meg arra hogy mennyibe kerül egy paci :D Lehet a sárga ára kevés lenne rá. :rolleyes:
Demó Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Igen, nélküle egy idő után vészprogramra áll át a vezérlő. (ami pl nálad magyarázhatja a nem-menést, rángatást) C20XE-nek és C20NE-nek nem feltétlenül kell sebességjel. Nekem volt már 6 imp-os és 16 imp-os jeladóval is, holott az én motoromnak elvileg 8-as kellene. Semmi probléma. Havernak apszolút semmi sebességjelet nem kap és neki is gyönyörüen jár. Wolfinak a C20NE-n sincs sebességjel, ha jól tudom. A Check Engine lámpa, pedig mindhármon be van kötve.
J0hnny Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Wolfinak a C20NE-n sincs sebességjel, ha jól tudom. Pontosítanék: 20NE :rolleyes:
Demó Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Pontosítanék: 20NE :rolleyes: Az egy C20NE, van rajta lambdaszonda és a blokkba is az van beütve. :mellow:
Albert Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Publikus minden. Az összdijazás és a % is. 380ezer volt az összdij a futamban asszem, az első öt kap valahogy megosztva, és 70-30% a tulaj és az idomár. Hajtó 0%. Összekukázott ló ára alacsony, mert "üzemeltetni" pénz mindegyiket, és ha a végeredmény kétséges akkor bukta. Vételárért ~ötször tudtam volna megvenni a GTE-t. De a GTE nem hoz 100 rugót egy versenyen sem. :rolleyes:
Albert Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Én arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit profitál ebből a paci ? :rolleyes: Kapott egy répát meg egy almát és le is mosták :mellow:
Tom Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 :rolleyes: Ezt már linkelte Demo is régebben, de nem rossz. A motor szeritnem nem nagy durr, de az összkerék érdekelne belőle. :mellow: Viszont ennyi pacival jobbat kéne mennie ennél. Ilyen idővel még itthon sem lenne első.
opel16v Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Nekem is inkább ilyen versenyeken kéne indulnom a díjazásért. :rolleyes: De gondolom 140 lóval egyszerre indulni nem lehet :mellow: :unsure:
Tom Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Nekem is inkább ilyen versenyeken kéne indulnom a díjazásért. :rolleyes: Csak itt gázabb, ha lezúzod az elejét, vagy szétszalad a ménes. :mellow:
Gelko Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 István! Megkérdeztem Dettit, viheted a Piot...15e nem cserélünk 4db 17es BMW felnire ? :mellow: legyen inkább 5db mert visszaadom a pótkereket is... csinálj helyet a kocsiban mert este viszem őket.... majd én bepakolom ha nagyon fáj a hátad :rolleyes:
redline Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 Nekem is inkább ilyen versenyeken kéne indulnom a díjazásért. :mellow: a répa, az alma, vagy a lemosás hozott ennyire lázba? :unsure: :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 Kapott egy répát meg egy almát és le is mosták :rolleyes: Franc se futna ennyiért ennyit, főleg így :mellow:
opel16v Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 a répa, az alma, vagy a lemosás hozott ennyire lázba? :D :rolleyes: :mellow: Nem is tudom, mindegyik jól hangzik :unsure:
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 Publikus minden. Az összdijazás és a % is. 380ezer volt az összdij a futamban asszem, az első öt kap valahogy megosztva, és 70-30% a tulaj és az idomár. Hajtó 0%. Összekukázott ló ára alacsony, mert "üzemeltetni" pénz mindegyiket, és ha a végeredmény kétséges akkor bukta. Vételárért ~ötször tudtam volna megvenni a GTE-t. De a GTE nem hoz 100 rugót egy versenyen sem. :rolleyes: 5 GTE? :mellow: Azt hittem egy jóállapotú ló (no rozsda ill. törésmentes, szép fogak) az 1,5 misitől indul. Ami persze nem egy igavonó munka ló mert azok gondolom 1 alatt vannak.
redline Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 5 GTE? :rolleyes: Azt hittem egy jóállapotú ló (no rozsda ill. törésmentes, szép fogak) az 1,5 misitől indul. Ami persze nem egy igavonó munka ló mert azok gondolom 1 alatt vannak. de írja, hogy lutri :unsure: nem tudod, hogy telivért veszel vagy Sanyit :mellow: gondolom ezek noname lovak aztán lesz ami lesz.....vagy bajnok, vagy kolbász :D
gsi.tamás Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 Na de az összekukázott az menni nem bír nem hogy futamot nyerni. Én így értelmezem eme szót.
Recommended Posts