Atommanó Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Ja és 80e per db egy ilyen tükörház, és 140 a tetőléc...szóval igenis szép... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Na csináltam képeket a GSI Club Hungary-s OOOO-ról... :unsure: :mellow: , de a tükör és a tetősín szerintem is :rolleyes: (akkor is, ha 300k :lol: ) Mondjuk olyanra ne halgass, aki hullaszállítóval jár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Így nézne ki nélküle... Hát nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 ....140 a tetőléc.... Próbáld nem tetőre rakni akkor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Így nézne ki nélküle... Hát nem tudom... Na, azért van még egy-két eltérés a két kép között! Felni, fényezés, ültetés... Mondjuk ez az utóbbi tényleg elég semmilyen, de ez főleg a színe (kosz?) miatt lehet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 A lökös, tükör, tetőléc, felni, s futómű stb mind a felszereltséghez tartozik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Kedves Mérnök úr!!!! Nem króm, hanem polírozott alu... :rolleyes: Akkor krómhatású... Kedves Sissi úr! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Akkor krómhatású... Kedves Sissi úr! :rolleyes: Polírozott alu hatású... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ha valakit érdekel esetleg: OPC stílusú számlap Astrába Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 kicsit rossz a kép,de a lényeg látszik... :rolleyes: ja és kék-fekete :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 kicsit rossz a kép,de a lényeg látszik... :rolleyes: ja és kék-fekete :mellow: Lélekben Opeles. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ha valakit érdekel esetleg: OPC stílusú számlap Astrába hmmmm 40 euróért ilyen lesz? :rolleyes: AKAROM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 hmmmm 40 euróért ilyen lesz? :rolleyes: AKAROM Szerintem össze kellene egy pár érdeklődőt szedni és egyben megrendelni, akiknek kell. Megúsznánk egy csomó postaköltséget. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Szerintem össze kellene egy pár érdeklődőt szedni és egyben megrendelni, akiknek kell. Megúsznánk egy csomó postaköltséget. :rolleyes: Vagy megkérni a kedves kecskeméti kollégát, aki sokat tartózkodik némethonban, hogy segítsen :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Amúgy ha jól értelmezem, háttérvilágítással, inverterrel 46 EU. Még az is nagyon baráti ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Vagy megkérni a kedves kecskeméti kollégát, aki sokat tartózkodik némethonban, hogy segítsen :rolleyes: Az még szimpatikusabb megoldás. :mellow: Én ilyet kérek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Szerintem sokkal jobban össze van rakva az F mint a G :rolleyes: és nagyobb a csomagtere :unsure: ezt nem tudom..volt F és van G...az F kényelmesebb de a G "felnőttesebb" autó...csak nem tudom miért kellett ennyire el***ni az üléseket... viszont sztem a G jobb mint a H :D szééép az Óudi.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Én ilyet kérek: http://img465.imageshack.us/img465/8788/op...asmatachoo1.jpg Igen, a kék nekem is jobban tetszik, de ott virít benne az opc felirat az meg nemkell :rolleyes: Az oldalon elég hosszan ecsetelnek valami szerelési dolgot sok fényképpel...az milehet? Pár szóban fordítsa már le vki pls :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Szerintem ilyen műszerfalat, kb. a Roland is ennyi pénzért csinál, ráadásul azt még testre is szabadhatod, ergo pont olyat csinál (felirat, szín, stb.), mint amilyet szeretnél. Ráadásul nem te gányolod szét a műszerfalat és a csomag sem veszik el némethonban. Link Számlapok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Szerintem ilyen műszerfalat, kb. a Roland is ennyi pénzért csinál, ráadásul azt még testre is szabadhatod, ergo pont olyat csinál (felirat, szín, stb.), mint amilyet szeretnél. Ráadásul nem te gányolod szét a műszerfalat és a csomag sem veszik el némethonban. Link Számlapok De ebben szerintem a gyári háttérvilágítást használja. (azaz égők, vagy ledek) a német arc meg adja hozzá az illuminátoros hátlapot, vagy mi a fentét, amitől olyan egybefüggő lesz a színe. amúgy csak azt írja a csóka, ha jól értem, hogy az eredeti világítást ki kell szedegetni mert helyette világít a hátlap, amit be kell tenni a számlap alá. (adja hozzá az invertert is!) Mondjuk én a mutatók köré beledeznék pirossal (kék feliratoshoz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Szerintem ilyen műszerfalat, kb. a Roland is ennyi pénzért csinál, ráadásul azt még testre is szabadhatod, ergo pont olyat csinál (felirat, szín, stb.), mint amilyet szeretnél. Ráadásul nem te gányolod szét a műszerfalat és a csomag sem veszik el némethonban. Link Számlapok téged nem zavart a plazma nagyon? mert még mindig az tetszik a legjobban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Csati: valszeg azon vezérli a trafót.. lehet meg van törve a vezeték. F18: asszem az átéttel a más, meg ha + os, akkor van pindurka speer hatás is benne... de majd megmondják a nálam okosabbak ;) Amúgy tény,hogy jól kifogtad.. mondjuk én is költöttem rá a 3 év alatt,de arányaiban lehet nem annyit mint te.. bár még őssze nem adtam :mellow: szerk: Gyors nagyjából összeadtam.. olyan 700e ft.. mondjuk ebben benne vannak az olajcserék, szűrők, stb stb. A benya meg 2005.05-től 564 377Ft, 23 021km, 2238,28liter :unsure: (1-2 tankolás lehet nincs benne, de a nagy része igen..) Laci te ennyi pízt belelocsoltál a 96-os gsi-be?? :rolleyes: Nem is tudtam.......azt hittem én vezetek de ezekszerint te jobban belehúztál :D De mint tudjuk én nagypapás tempót diktáltam a városban (autópályát leszámítva) míg te vagy a hírhedt "váltógyilkos" :D tankolást is írod? Báázzz.....nem semmi........ :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 téged nem zavart a plazma nagyon? mert még mindig az tetszik a legjobban :rolleyes: Nem zavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ha már a km/óráknál vagyunk egy w1068-as 8000f/perc-es 250kmh-ás óráért mennyit lehet elkérni?Jó állapotban van. Csak azért vettem hogy megnézzem megjavul e tőle a comp-om,de sajna nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ha már a km/óráknál vagyunk egy w1068-as 8000f/perc-es 250kmh-ás óráért mennyit lehet elkérni?Jó állapotban van. Csak azért vettem hogy megnézzem megjavul e tőle a comp-om,de sajna nem. :mellow: Ez most bamba kérdés, de a W1068 jó F16-os váltóhoz? Lehet, hogy érdekelne, ha jó az állapota. Másik: computerednek mi baja? Nekem van egy felesleges. Hátha tudunk egyezkedni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts