Laci4 Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Te rázod meg az autót. :lol: Egyébként egyszerű megoldani ezt a gondot. Amíg nyitod az ajtót és lépsz ki a kocsiból, addig fogd az ajtó fémkeretét. Nyugi, amíg bent ülsz, nem ráz meg, a lábaddal meg szépen levezeted a dolgot és a folyamatos kontaktus miatt nem fog rázni. Én is így csinálom, mert nem akarok állandóan break-elni. Hihi.. ez jó ötlet.. kipróbálom majd.. néha már már én is felléphetnék valami break esten.. :mellow: :D +1 kérdés: Hideg motor jól megy, meleg motor nem megy jól. :unsure: Hűtővíz-hőfok jeladó lehet az oka? szvsz: akár... vagy lambda is.. (szerk. ehh.. már megelőztek ;) ) nem is tudom....eddig volt vele elektromos gond, most van váltó/kuplung és van/lesz motor (vagy gyújtás).....nemtudom mit csináltak ezzel az autóval de durva előélete lehetett :rolleyes: Én inkább azt mondanám,mit nem csináltak vele.. Mert az én paripám is kapott bőven, de odafigyelést is, nem csak gyilkolást.. igaz nem minden azonnal lett-van javítva, mert én se bankrablásból élek...mindig van egy fontossági listám.. most is :lol:
opel16v Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 ebben azért asszem nincs igazad... a C18Xe és a X20XEV pontosan ugyanaz a két motor... kivéve a dugattyu méretét. azaz ha az 1.8 jó, akkor a 2.0 is jó... Ebben most pl 100%-ban egyetértünk :rolleyes: :mellow: :unsure: Szal jó az az X20XEV :D
opel16v Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 És a tőcsavaron nem lazulnak le az anyák? Reméljük. :rolleyes: Legalábbis a versenyzős statisztikák azt mutatják, hogy a tőcsavar tartósabb szokott lenni. :unsure: Megjelöltem a csavarok és az anyák állását, úgyhogy most már látszani fog ha elindul. :mellow:
ivannorbi Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 De pl. EZ frankóbb lenne......... :unsure: Kisebb esztétikai hibák azért előfordulnak rajta Motorháztető, bal oldali tükör :rolleyes: Lehet, hogy fellökött valakit :mellow:
coupe Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Konkrétan erre a verdára licitálnék.Bár klímamentes...... De pl. EZ frankóbb lenne......... :mellow: Az elsőt én is nézegettem,de mivel nincs benne klíma így meg se néztem.Jó régóta árulják,gondolom más is hasonloképpen vélekedik...... Törtem a fejem G astrában is,de nekem az F astra jobban tetszik(meg kicsit féltem hogy ellopják).Szerintem sokkal jobban össze van rakva az F mint a G :rolleyes: és nagyobb a csomagtere :unsure:
Lacee Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Átjött este a szerelő haverom akinél szokott az autó lenni mostanában. Megigazított egy csatit ami a kábelkötegből jön, nemtudom a nevét de lényeg hogy a trafóba megy. Láss csodát beindult mind a 4 henger. Már nem is tudok mit mondani erre. De megleste a váltómat és kiderült hogy F18... Én meg a Dinytől F20at hoztam el. Mi a különbség akkor e két váltó közt nem tudom, de Diny szerint simán csere berélhető a kettő.
coupe Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Mi a különbség akkor e két váltó közt nem tudom, de Diny szerint simán csere berélhető a kettő. Szerintem is :rolleyes:
Laci4 Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Átjött este a szerelő haverom akinél szokott az autó lenni mostanában. Megigazított egy csatit ami a kábelkötegből jön, nemtudom a nevét de lényeg hogy a trafóba megy. Láss csodát beindult mind a 4 henger. Már nem is tudok mit mondani erre. De megleste a váltómat és kiderült hogy F18... Én meg a Dinytől F20at hoztam el. Mi a különbség akkor e két váltó közt nem tudom, de Diny szerint simán csere berélhető a kettő. Csati: valszeg azon vezérli a trafót.. lehet meg van törve a vezeték. F18: asszem az átéttel a más, meg ha + os, akkor van pindurka speer hatás is benne... de majd megmondják a nálam okosabbak :unsure: Amúgy tény,hogy jól kifogtad.. mondjuk én is költöttem rá a 3 év alatt,de arányaiban lehet nem annyit mint te.. bár még őssze nem adtam :rolleyes: szerk: Gyors nagyjából összeadtam.. olyan 700e ft.. mondjuk ebben benne vannak az olajcserék, szűrők, stb stb. A benya meg 2005.05-től 564 377Ft, 23 021km, 2238,28liter :mellow: (1-2 tankolás lehet nincs benne, de a nagy része igen..)
Lacee Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Ige ige, már néztem régebben is ezt a táblázatodat... nekem is van ilyen, ha lesz időm közzé teszem csak nekem ugye nem 3 év hanem október óta. Csati: valszeg azon vezérli a trafót.. lehet meg van törve a vezeték. F18: asszem az átéttel a más, meg ha + os, akkor van pindurka speer hatás is benne... de majd megmondják a nálam okosabbak :unsure: Amúgy tény,hogy jól kifogtad.. mondjuk én is költöttem rá a 3 év alatt,de arányaiban lehet nem annyit mint te.. bár még őssze nem adtam :rolleyes: szerk: Gyors nagyjából összeadtam.. olyan 700e ft.. mondjuk ebben benne vannak az olajcserék, szűrők, stb stb. A benya meg 2005.05-től 564 377Ft, 23 021km, 2238,28liter :mellow: (1-2 tankolás lehet nincs benne, de a nagy része igen..)
coupe Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Én inkább nem írom le mennyit költöttem 2005 szeptembere óta a kocsimra....Szerintem Anti se szívesen írná le :rolleyes:
Lacee Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Pedig kiváncsi lennék rá. Anti más tészta azért ebben csak egyet értünk... Én inkább nem írom le mennyit költöttem 2005 szeptembere óta a kocsimra....Szerintem Anti se szívesen írná le :rolleyes:
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Én inkább nem írom le mennyit költöttem 2005 szeptembere óta a kocsimra....Szerintem Anti se szívesen írná le :mellow: Négynél több nullát mostanában nem ír a gépem...úgyhogy nem nagyon tudnám leírni...de megpróbálom... 0000 Mondom, hogy nem megy.... :rolleyes:
coupe Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Pedig kiváncsi lennék rá. Anti más tészta azért ebben csak egyet értünk... vételár 3x :rolleyes:
coupe Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Négynél több nullát mostanában nem ír a gépem...úgyhogy nem nagyon tudnám leírni...de megpróbálom... 0000 Mondom, hogy nem megy.... :rolleyes: Leírjam helyetted?????????????????? :mellow: :unsure: :D
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 vételár 3x :rolleyes: Ilyen olcsón vetted???? :mellow:
opel16v Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Szerintem senki nem számolja össze szívesen, mennyi píízt locsol a masináiba. :rolleyes: Lacee! Látod, nem is jutott eszembe, hogy mondjam, nézd meg a csatijátt is a DIS-nek. :mellow: De legalább megoldva a problem. :unsure:
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Na cisnáltam képeket a GSI Club Hungary-s OOOO-ról... :rolleyes:
coupe Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Ilyen olcsón vetted???? :rolleyes: kicsit félreérthető...a vétalár 3szorosába van eddig az autó :mellow:
opel16v Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Na cisnáltam képeket a GSI Club Hungary-s OOOO-ról... :rolleyes: Szhéééép :mellow: Csak az a krómtükör meg krómtetőléc... hát... ízlések és pofonok :unsure:
Demó Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Van már az OOOO-n GSI Clubos matrica is? :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 ....Lacee! Látod, nem is jutott eszembe, hogy mondjam, nézd meg a csatijátt is a DIS-nek. :rolleyes: De legalább megoldva a problem. :unsure:.... Köszönhetően annak, hogy a legegyszerűbb megoldást nem említetted ? :mellow::D
Laci4 Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Én inkább nem írom le mennyit költöttem 2005 szeptembere óta a kocsimra....Szerintem Anti se szívesen írná le :unsure: Pedig az lenne csak az igazán tanúúúúlságos ;) :D kicsit félreérthető...a vétalár 3szorosába van eddig az autó :lol: Nekem meg a vételár volt sok :S háát ezek azok, amikbe nem szabad belegondolni :rolleyes: Szhéééép :mellow: Csak az a krómtükör meg krómtetőléc... hát... ízlések és pofonok :lol: jaja.. az bennem is vegyes érzéseket vált ki..
Stock16v Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Anti! Nagyon tetszik az új masinád! :unsure: Főleg hogy kombi! :rolleyes: Van nekem is egy s4-esem.........a gran turismo 4-ben! :mellow: Űber brutál!
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Szhéééép :mellow: Csak az a krómtükör meg krómtetőléc... hát... ízlések és pofonok :unsure: Kedves Mérnök úr!!!! Nem króm, hanem polírozott alu... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Anti! Nagyon tetszik az új masinád! :D Főleg hogy kombi! :rolleyes: Van nekem is egy s4-esem.........a gran turismo 4-ben! :mellow: Űber brutál! Hihihi... :unsure:
Recommended Posts