opel16v Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Még szerencse hogy nem szállt el a kereked!Az lett volna a csúnya bukfenc. Én láttam a saját kerekem az autó mellett pattogni, mielőtt eltűnt a dzsindzsásban :rolleyes: Hálisten a borulást azért megúsztam, de dolgozott az őrangyal rendesen. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Én láttam a saját kerekem az autó mellett pattogni, mielőtt eltűnt a dzsindzsásban :rolleyes: Hálisten a borulást azért megúsztam, de dolgozott az őrangyal rendesen. :mellow: És a tőcsavaron nem lazulnak le az anyák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Bocsi, hogy közbekérdezek, de ezek az X20XEV motorok mennyire tartós konstrukciók?Mondjuk egy Astrában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Igen hát ez a haverom warnyújával is megesett , nem bírta tötyörgést a kerék és kielőzte a verdát... Önálló életre kelnek ... hihetetlen... Én láttam a saját kerekem az autó mellett pattogni, mielőtt eltűnt a dzsindzsásban :rolleyes: Hálisten a borulást azért megúsztam, de dolgozott az őrangyal rendesen. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 De most úgy meg van húzva hogy kishíján vizet csavartam belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Bocsi, hogy közbekérdezek, de ezek az X20XEV motorok mennyire tartós konstrukciók?Mondjuk egy Astrában? Hát literteljesítményből kiindulva tartósabb, mint az XE. Andrásnak nincs sok baja vele, de én inkább az XE-t erőltetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hát literteljesítményből kiindulva tartósabb, mint az XE. Andrásnak nincs sok baja vele, de én inkább az XE-t erőltetném. Konkrétan erre a verdára licitálnék.Bár klímamentes...... De pl. EZ frankóbb lenne......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Konkrétan erre a verdára licitálnék.Bár klímamentes...... De pl. EZ frankóbb lenne......... :rolleyes: Képen elégg egyben van. De akkor ha már nem XE, akkor lehet hogy keresgélnék 1.8ast is. Az biztos jóval olcsóbb még klímásan is és szeritnem nem megy sokkal szarbbul, mint ez. Az 1.8 kiforrottabb moci ennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 De pl. EZ frankóbb lenne......... :rolleyes: Ez nem rossz ennyiért... :mellow: Persze azért rá kéne nézni, hogy miért ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Ez nem rossz ennyiért... :mellow: Persze azért rá kéne nézni, hogy miért ennyi. Biztos ölik érte egymást az emberek 2.2es motorral :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Biztos ölik érte egymást az emberek 2.2es motorral :mellow: S, itt jövök én a képbe!Pont ilyet keresek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 S, itt jövök én a képbe!Pont ilyet keresek! :rolleyes: Biztosítás nem gáz 2000 < ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Biztosítás nem gáz 2000 < ? Nekem nem.Az 1.6 után nem követem el még1X ugyanazt a hibát.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 S, itt jövök én a képbe!Pont ilyet keresek! :rolleyes: Ilyen bódéba nem lenne jobb ez a motor? :mellow: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1200 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Ilyen bódéba nem lenne jobb ez a motor? :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1200 Elvileg ugyanaz, csak néhány karakter hibádzik a motorszám elején! :mellow: Vagy nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Képen elégg egyben van. De akkor ha már nem XE, akkor lehet hogy keresgélnék 1.8ast is. Az biztos jóval olcsóbb még klímásan is és szeritnem nem megy sokkal szarbbul, mint ez. Az 1.8 kiforrottabb moci ennél. ebben azért asszem nincs igazad... a C18Xe és a X20XEV pontosan ugyanaz a két motor... kivéve a dugattyu méretét. azaz ha az 1.8 jó, akkor a 2.0 is jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 biztos ez Ákos bácsi? az X18XE is hasonlít ezekre ugye? :rolleyes: csak az a moslék nagy 1.8 ne lenne a blokkom oldalába öntésileg benne. Az picit elriaszt egy esetleges dologtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 a c18xe /x18xe teljesen ugyanaz mint az x20xev. minden alkatrésze csereszavatos... kivéve a dugókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 arra akartam kilikadni, hogy a víztér is ugyanaz az? mert akkor ergo lehetne az 1.8-at fúrni 2.0-ra... mint régen az 1200-es zsigulikat 1500-re :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 naaa eztetet nem tudni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 arra akartam kilikadni, hogy a víztér is ugyanaz az? mert akkor ergo lehetne az 1.8-at fúrni 2.0-ra... mint régen az 1200-es zsigulikat 1500-re :rolleyes: Mejek majd bontóba! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Bátyám már 3+ éve használja az X20XEV omegát, égegyadta világon semmi baja nincs vele. Igaz, nem is bántja, elég nagypapásan megy vele. Elkúródott neki annó valami jeladó, meg leömlőt kellett cseréljen az elején, de ezen felül nem nagyon rémlik semmi. Az is benne van, hogy elég jó helyről vette, együtt hoztuk Észak-Németországból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 ebben azért asszem nincs igazad... a C18Xe és a X20XEV pontosan ugyanaz a két motor... kivéve a dugattyu méretét. azaz ha az 1.8 jó, akkor a 2.0 is jó... Hát ezt nem tudtam. Akkor vissza az egész. Sorry. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hát ezt nem tudtam. Akkor vissza az egész. Sorry. Oks. No problem. Már elindítottam a dolgot. Aztán majd csak lesz v.hogy! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Ide is felteszem a kérdést, hátha tudja valamelyikőtök véletlenül. Volna egy sor4 motorblokk + hengerfej, mennyit lehet azért kapni vasárban ha elviszem valami vastelepre? Mert használtalkatrész piacon értéke kábé 0, azaz nulla forint. (Citroen téma. Nem, nem fordult fel a citroenem :rolleyes:, más szervezéshez kell.) Ha valaki esetleg tudja, ne kíméljen... habár asszem a hf alumínium. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts