Lanti Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Mit sikerült alkotni az e-ablak témában? :rolleyes: hát először jól haladtunk.... utánna visszaraktam a csomagtartóba.. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Lecseréltem a hűtőmaszkot simán, se a régiről, se az újról nem törtem le semmit. Fémtisztítóval letisztítottam az Opel jelet, csili vili. De az autó jobb oldalán lévőt nem lehet helyrerakni, ott valami el van menve :rolleyes: Elkezdtem felrakni a zsírúj gyári dobbetétet, ne mán sz0pok vele mint a torkosborz, a hátsó részen abba a csavarba nem birom tolni a lukát. Má tök ideg voltam be kellett jönnöm lehiggadni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Ma az astrakocsit jól szétszedtük darabokra, aztán meg jól össze is raktuk. :rolleyes: Meg is lett, mi csörömpölt a motorban. :mellow: A főtengely jeladó szabadságjogaiért küzdött, és szegény a nagy harcban már majdnem az ékszíjtárcsa áldozata lett, de hálisten időben stabilizáltuk a helyzetet. :lol: Közben pedig az új kerékaggyal egyetemben beugrottak a tőcsavarok a helyükre. Meg még egy vezérléscsere (+vízpumpa) és olajcsere is belefért a napba. Szal ügyik voltunk. :unsure: Érdekes, hogy a gyári vízpumpa sem éppen túlméretezett, hiszen alig volt benne az autóban 6000km-t, már lógott eléggé. Kicsit zokon veszi úgyláccik a 7000-es fordulatszámot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Ha nem lenne elég a váltó gondom most itt az újabb adag: - Szétmentek a hátsó szilentek - A kormányművet is cserélni kell - Akksi meghalt - Nem megy 1-2 henger szűken ennyi.szegény embert nem húzza az ág csak a balekokat :/ UI: Hála Dinynek van már váltóm+kormányművem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ha nem lenne elég a váltó gondom most itt az újabb adag: - Szétmentek a hátsó szilentek - A kormányművet is cserélni kell - Akksi meghalt - Nem megy 1-2 henger szűken ennyi.szegény embert nem húzza az ág csak a balekokat :/ UI: Hála Dinynek van már váltóm+kormányművem... Gyújtáskábel csere :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Jaja köfi! én is gyertyára vagy kábelre gyanakszom, jóbarátom mantája zörgött ugyanígy és ott is kábel volt a bibi csak örültem volna ha nem kell 4-et vegyek kapásból de talán ez a legjobb megoldás mégis...most az egyik vevő elhallotta a gondomat és azt mondta ha rá hallgatok a 4 kábel mellett cserélem a osztófedelet is... Gyújtáskábel csere :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 "4 kábel mellett cserélem a osztófedelet is..." Sőt, azzal kéne inkább kezdeni... rotor+osztófedél. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Tegnap amikor szereltük az astrát, és levettük a kartervédőt... hát nem úsztam a gyönyörben... a 4mm-es acéllemez összevissza hajolva, az olajleeresztő csavarjának lenyomata is benne volt... szal valami erősebb megoldás után kell nézni lassan. Tud valaki olyan alulemezt, amit erre szoktak használni? majdnem 1cm vastag, és nagyon erős állítólag. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Tegnap amikor szereltük az astrát, és levettük a kartervédőt... hát nem úsztam a gyönyörben... a 4mm-es acéllemez összevissza hajolva, az olajleeresztő csavarjának lenyomata is benne volt... szal valami erősebb megoldás után kell nézni lassan. Tud valaki olyan alulemezt, amit erre szoktak használni? majdnem 1cm vastag, és nagyon erős állítólag. :mellow: Beszélj Patyival, neki is olyan van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Tud valaki olyan alulemezt, amit erre szoktak használni? majdnem 1cm vastag, és nagyon erős állítólag. :mellow: Stop tábla... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Beszélj Patyival, neki is olyan van... :rolleyes: Nemtom elérni, de majd megkérdezem. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Stop tábla... :rolleyes: Köszönöm az építő jellegű ötletelést. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 1-es és 4-es henger nem jár. Tegnap előtt még járt ma már nem. Szinte kizárt hogy egyszerre tönkremenjen 2 kábel. Akkor csak igazad lesz Gabi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 1-es és 4-es henger nem jár. Tegnap előtt még járt ma már nem. Szinte kizárt hogy egyszerre tönkremenjen 2 kábel. Akkor csak igazad lesz Gabi... Azért biztosra ne vegyél semmit. :mellow: Nem DIS-es a mocid? :rolleyes: Mert ez az 1-4 párosítás a DIS-ben szokott előfordulni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ha én tudnám azt :rolleyes: A DIS-es a nem 110 kW ha jól tévedek az enyém meg annyi szóval elméletileg DIS mentes vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ha én tudnám azt :rolleyes: A DIS-es a nem 110 kW ha jól tévedek az enyém meg annyi szóval elméletileg DIS mentes vagyok... mindkettő 110KW. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ha én tudnám azt :rolleyes: A DIS-es a nem 110 kW ha jól tévedek az enyém meg annyi szóval elméletileg DIS mentes vagyok... A DIS a rotormentes motoron fordul elő :mellow: vagyis ha van elosztód, akkor azt cseréld a fedelet meg a rotort... ha meg nincs, akkor valszeg a DIS modulban (fekete kocka az elosztó helyén) ment ki az egyik trafó, vagy a vezérlővezeték/csati szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ha én tudnám azt :rolleyes: A DIS-es a nem 110 kW ha jól tévedek az enyém meg annyi szóval elméletileg DIS mentes vagyok... A DIS a rotormentes motoron fordul elő :mellow: vagyis ha van elosztód, akkor azt cseréld a fedelet meg a rotort... ha meg nincs, akkor valszeg a DIS modulban (fekete kocka az elosztó helyén) ment ki az egyik trafó, vagy a vezérlővezeték/csati szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Igen az nagy segítség lenne! :rolleyes: Ez is alátétes? Köszönöm! Megvan a csavar ha dobsz egy címet a héten postára adom neked.Gondolom egy darab elég lesz mintának, és alátétes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Megvan a csavar ha dobsz egy címet a héten postára adom neked.Gondolom egy darab elég lesz mintának, és alátétes. Ok...sorry! :rolleyes: Akkor priviben megy a cím. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 fuu ezt egy nyilvános topikban nemkellene....sztem töröld ki :rolleyes: :mellow: inkább menjen pü-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Hopp, hopp! Most látom csak, Opel Gombosos lett a fejléc, meg a színek is átvariálódtak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Hopp, hopp! Most látom csak, Opel Gombosos lett a fejléc, meg a színek is átvariálódtak... jaja nekem is vibrálik a szemem..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 akko DIS-es lesz mert a régi c14nz-nkben volt ien pohár alaku osztofedél(nari sárga) itt meg fekete kocka vanik... köszönöm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 akko DIS-es lesz mert a régi c14nz-nkben volt ien pohár alaku osztofedél(nari sárga) itt meg fekete kocka vanik... köszönöm :rolleyes: Annyira ne legyél szomorú....A DIS nagy fordulaton sokkal pontosabban adja a szikrákat.KB 25-30között van az új ára a csergőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts