J0hnny Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 TOM!!!! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 hát nem tom mostanában 9x16-at nézek(tudom h beleérne de kétszemélyes lesz meg ez meg az)....... mit is okoztá a felnikkel?????(görögőzés???) jah egyenlőre fillérem sincs de majd meglásjuk.... Beszélj astra1.6-al!!! Neki van szép Borbet-T 9x16 eladó. Alkudj ezerrel.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 TOM!!!! Ez K jó!!!! Ilyet akarok én is a kályhámra! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Csak az lesz a cumi hogy szerintem nem lesz rá módom hogy megnézzem a cossi csavarját mert ebay-ről van. Max. annyit tudunk csinálni hogy írunk az eladónak hogy küldjön hozzá egy csavart a méret kedvéért. Köszönöm a segítségedet! :rolleyes: Ha az segítség én tudok neked adni cossi hengerfej csavarokat.Amit Antinak adtam annak a csavarjai még megvannak és megtudod nézni a hosszát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Ha az segítség én tudok neked adni cossi hengerfej csavarokat.Amit Antinak adtam annak a csavarjai még megvannak és megtudod nézni a hosszát. Igen az nagy segítség lenne! :rolleyes: Ez is alátétes? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Igen az nagy segítség lenne! :rolleyes: Ez is alátétes? Köszönöm! Arra nem emlékszem,de estére megnézem és mondom az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 TOM!!!! http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/opel...11179507409.jpg :rolleyes: :mellow: :unsure: Ez zseniális. Márcsak egy R32 kéne rá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Arra nem emlékszem,de estére megnézem és mondom az infót. Várom.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Ha az segítség én tudok neked adni cossi hengerfej csavarokat.Amit Antinak adtam annak a csavarjai még megvannak és megtudod nézni a hosszát. És ez új? Mer egy csavarszettet csak eccer illik felhasználni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Nini egy Balázsautó! :mellow: Itten van ő is! Bár enyhén táskásak a szemeid fiam. Mi törpént megerőszakolt a Bacardi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Kijött rajta a tavaszi fáracság! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 köszi Dini és Coupe! Jót mókáztunk, :mellow: :unsure: bár a célfeladat nem haladt előrébb! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Igazán nincs mit..... :rolleyes: Rég nevettem ennyit mint ma :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Igazán nincs mit..... :mellow: Rég nevettem ennyit mint ma :unsure: :D :lol: és legalább tudod h a calibra hátsó ablaka elektromos :lol: ;) :D még mindig szégyenlem a bukkanót... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 és legalább tudod h a calibra hátsó ablaka elektromos :lol: :lol: ;) még mindig szégyenlem a bukkanót... :D Én is szégyelném :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 ....még mindig szégyenlem a bukkanót... :rolleyes:.... Mit hoztál össze Emérnök Úr ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Mit hoztál össze Emérnök Úr ? :mellow: sikerült egy útfelmarás után felugratnom a rendes aszfaltra..... DE hozzáteszem a mellettem lévő pöcs bogaras miatt volt.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Én is szégyelném :rolleyes: :mellow: :unsure: hmmmm...valaki nem vesz észre egy útfelmarást és aztán nyélgázon zúz rá az aszfaltra....István nem ismerős neked ez valahonnan? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 ....DE hozzáteszem a mellettem lévő pöcs bogaras miatt volt.. :rolleyes:.... Kicsit konkrétabban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 hmmmm...valaki nem vesz észre egy útfelmarást és aztán nyélgázon zúz rá az aszfaltra....István nem ismerős neked ez valahonnan? :D :rolleyes: Az más volt,ott a gsi-m hírneve volt a tét :lol: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Az más volt,ott a gsi-m hírneve volt a tét :D :rolleyes: :mellow: ha ezt Detti olvasná :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 ha ezt Detti olvasná :D Simán tudja,mivel az Anti az esküvőmön ezzel viccelödött,mire a Detti közölte hogy tudom..... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Simán tudja,mivel az Anti az esküvőmön ezzel viccelödött,mire a Detti közölte hogy tudom..... :rolleyes: :mellow: :unsure: " azért vannak a jó barátok...." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Mit sikerült alkotni az e-ablak témában? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Kijött rajta a tavaszi fáracság! :rolleyes: Nála ez állandó tünet :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts