Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Gyors összegzés: RTGE - Rot-Gelb - Piros sárga SW- fekete BLRT - Blau-rot - Kék piros... BR-barna GRGN- szürke-zöld Köszi Gabi!!! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Engem még mindig foglalkoztat a csere,de elötte meg kellene állapodni hogy mennyit dobsz rá az RH-ra,és rá kellene próbálni az autómra :rolleyes: :mellow: hát nem tom mostanában 9x16-at nézek(tudom h beleérne de kétszemélyes lesz meg ez meg az)....... mit is okoztá a felnikkel?????(görögőzés???) jah egyenlőre fillérem sincs de majd meglásjuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Köszi Gabi!!! :rolleyes: :mellow: Gondoltam pontot teszek a tipródás végére. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 hát nem tom mostanában 9x16-at nézek(tudom h beleérne de kétszemélyes lesz meg ez meg az)....... mit is okoztá a felnikkel?????(görögőzés???) jah egyenlőre fillérem sincs de majd meglásjuk.... Van nyomtávszélesítőm is..... Görgöztettem,meg egy két helyen vissza kellett a peremet rakni a helyére,mert annyira meg volt ütve(halkan jegyzem meg hogy felninként 3 helyen)....HA esetleg mégis a csere mellett döntenénk az anyagi része részletekben is mehet...(ha ez segítség) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 És természetesen ki lett rendesen centírozva,mert a régi súlyok elszálltak a nagy menetteljesítménytől :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Szerintem este az M3ason lévő shell kúton talizzunk a (metrónál lévőre gondolok),úgy is arra kell menni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 miko? mert én nem igérek ám semmitse... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 miko? mert én nem igérek ám semmitse... :rolleyes: gyanitom 9 :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Szerintem este az M3ason lévő shell kúton talizzunk a (metrónál lévőre gondolok),úgy is arra kell menni :rolleyes: Esti városnézés lesz? Van Bp környékén olyan fekvőrendörös szakasz amit még nem láttunk? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 ... Na mi van felébredtél??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Na mi van felébredtél??? :mellow: nem hagytak aludni... g... telefon állandóan csörgött.... :rolleyes: Ezért ma OOOO verés lesz!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Esti városnézés lesz? Van Bp környékén olyan fekvőrendörös szakasz amit még nem láttunk? :mellow: Még az asszonyt meg kell kérdeznem, hogy van e kedvem menni, de ha van, akkor én is beszálnék a Corsával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Még az asszonyt meg kell kérdeznem, hogy van e kedvem menni, de ha van, akkor én is beszálnék a Corsával :mellow: Lassan alapíthatnánk egy papucs szexciót... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Esti városnézés lesz? Van Bp környékén olyan fekvőrendörös szakasz amit még nem láttunk? :unsure: Ne szívd a vérem.... :D .Mehetünk oda ahol múlt héten voltunk....Arra nem vállalok felelőséget hogy itt lesz vaalami,de egyenlőre senkinek nincs jobb ötlete :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Mehetünk oda ahol múlt héten voltunk.... Hát ha odatalálunk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Lassan alapíthatnánk egy papucs szexciót... :rolleyes: Megint vezető akarsz lenni valahol?? :D :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 hopp :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 ....vezető.... Most mit nagypályázol itt a szakszavakkal elekromérnökkém ? :rolleyes::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Most mit nagypályázol itt a szakszavakkal elekromérnökkém ? :rolleyes: :mellow: Villamosmérnök!!! :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Villamosmérnök!!! :mellow: :unsure: Felecsd el, te elektormérnök maradsz már örökre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 ....hopp :mellow: :unsure:.... Sok benne a km :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Sok benne a km :rolleyes: de rendszeresen karbantartott, MEGKÍMÉLT, nemdohányzó, garázsbantartott.. igy már nem olyan sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 de rendszeresen karbantartott, MEGKÍMÉLT, nemdohányzó, garázsbantartott.. igy már nem olyan sok Vezérléscsereéshasonlók? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Mi van? Jártál a Rám-szakadéknál??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Mi van? Jártál a Rám-szakadéknál??? :rolleyes: :D :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts