Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Na holnap bemennek...viszont ez azzal jár, hogy nap közben úton lesz az OOOO...de nélkülem... :rolleyes: o-ooo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Hát ez nem jó hír... Nemtom ez miért jó a banknak... :S Jelen esetben nem a bank a hibás, hanem Detti apukája cseszerintett el egy "apróságot"... Ezt dobják helyre holnap... A többit inkább este szóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Jelen esetben nem a bank a hibás, hanem Detti apukája cseszerintett el egy "apróságot"... Ezt dobják helyre holnap... A többit inkább este szóban... Oksa. Apropó, este melyik Budapesttől 120km-re lévő üres, fekvőrendőrös platzot látogatjuk meg? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Oksa. Apropó, este melyik Budapesttől 120km-re lévő üres, fekvőrendőrös platzot látogatjuk meg? :rolleyes: Azt beszéltük tegnap h M3-as uccso shel kutnál tali, és onnan ki auchna 2/a melletibe, ott van vmi izgalom...állítolag :mellow: De bejárhatjuk ujra a mulheti útvonalat is meg1x :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Azt beszéltük tegnap h M3-as uccso shel kutnál tali, és onnan ki auchna 2/a melletibe, ott van vmi izgalom...állítolag :rolleyes: És ott 9kor? Nem találkozunk előtte valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Húúúha...akkor kell elötte tankolnom...200 km ennyi naftával már nekem sem fog beleférni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Futó Úr! az RTGE, SW, BLRT, az milyen szin? köcc :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 De bejárhatjuk ujra a mulheti útvonalat is meg1x :rolleyes: Azt inkább ne!! Ha csak rágondolok remeg a lábam a sok izgalomtól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 És ott 9kor? Nem találkozunk előtte valahol? Ha mondasz 1 helyet ami útba esik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Húúúha...akkor kell elötte tankolnom...200 km ennyi naftával már nekem sem fog beleférni... :rolleyes: Vigyázz, mert a minimum kiadható mennyiség 2 liter. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Azt inkább ne!! Ha csak rágondolok remeg a lábam a sok izgalomtól... csak annak volt izgalom aki mögött jött Pista a körforgalomba... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Futó Úr! az RTGE, SW, BLRT, az milyen szin? köcc :rolleyes: RTGE - Rot-Gelb - Piros sárga SW- hát ez most így elsőre nem ugrik be... BLRT - Blau-rot - Kék piros... Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 RTGE - Rot-Gelb - Piros sárga SW- hát ez most így elsőre nem ugrik be... BLRT - Blau-rot - Kék piros... Szerintem... akkor mé nem az van rajta h PS, KP máris érthetőbb volna.. :rolleyes: Köszi amugy! akkor ezek után megkérdem a BR ugye a barna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 SW- hát ez most így elsőre nem ugrik be... Schwarz? :rolleyes: Vagy Star Wars... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Ha mondasz 1 helyet ami útba esik.. M3 kivezetőn van egy csomó kút. Lehetne bármelyiken, az nagyjából mindenkinek útbaesik. Vagy lehet nálunk is a ház előtt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 M3 kivezetőn van egy csomó kút. Lehetne bármelyiken, az nagyjából mindenkinek útbaesik. Vagy lehet nálunk is a ház előtt. :rolleyes: két OMW kút van egymás után, a másodiknál? még a szerencs ucca elött van asszem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Schwarz? :unsure: Vagy Star Wars... Ezt meghagytam Lantinak... :rolleyes: én csak a kedző lépéseket adtam meg...innentől meg kellett volna oldania...bár ezzel én is így voltam matek vizsgákon... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 két OMW kút van egymás után, a másodiknál? még a szerencs ucca elött van asszem.. Húha...sietnem kell akkor...hogy 9-re ott legyek... Ja ma nem versenyzek, mert már így is párszor átrendeztem tegnap a csomit... :rolleyes: Erről jut eszembe...menjünk olyan helyre, ahol eladjuk a motyót... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Húha...sietnem kell akkor...hogy 9-re ott legyek... Ja ma nem versenyzek, mert már így is párszor átrendeztem tegnap a csomit... :rolleyes: Erről jut eszembe...menjünk olyan helyre, ahol eladjuk a motyót... :mellow: MÉH? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Gyors összegzés: RTGE - Rot-Gelb - Piros sárga SW- ????????? BLRT - Blau-rot - Kék piros... BR-barna??? GRGN- szürke-zöld?? köcce Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Oksa. Apropó, este melyik Budapesttől 120km-re lévő üres, fekvőrendőrös platzot látogatjuk meg? :rolleyes: Ha Balcsira jöttök megtaláltok :mellow: BW-n Ordacsehi leágazásnál mekkora élet vót má. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Oksa. Apropó, este melyik Budapesttől 120km-re lévő üres, fekvőrendőrös platzot látogatjuk meg? :D az egy dolog h 120 km-re volt de mért kellett 300km-t autózni ehhez(Lurdytól sok út vezet Érden át Törökbálintra)??????? Bizti Anti akart felvágni h neki még mindig nem kellett tankolni :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 csak annak volt izgalom aki mögött jött Pista a körforgalomba... :mellow: :rolleyes: Anti annyira besokkol, hogy ment még pár kört :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Szevasztok! Tudja valaki hogy miért van az hogy ha hengerfejcsavarok után érdeklődők itthon valamelyik autósboltban,senki nem kérdezi meg a motorszámot? Az ebay-n pedig fel van tüntetve egy -tól ill. egy -ig érték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Két féle HF csavar van... Van egy amin rajta van az alátét gyárilag és nem is leszedhető, és az egyik fajta rövidebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts