Lanti Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Futó úr! Mintha te terjesztettél volna régebben elektromos kapcsolásokat astrához? jol emléxem v nem? ha lenne vmi ismertetőd el ablakhoz az nagyon isten volna! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Futó úr! Mintha te terjesztettél volna régebben elektromos kapcsolásokat astrához? jol emléxem v nem? ha lenne vmi ismertetőd el ablakhoz az nagyon isten volna! köszi Bekeményített az elektromos ablak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Bekeményített az elektromos ablak? :rolleyes: jah sz...at itt az asztalomon.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Valaki kisagítene hogy mi a DIS gyújtás ismertetője??? :rolleyes: Ezt most hirtelen nem vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 esetleg egy képet egy Dises mocciról??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 esetleg egy képet egy Dises mocciról??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 küldtem pü-ben is képet a mocimról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 küldtem pü-ben is képet a mocimról.... elsőnek a te oldaladon lévőt akartam, csak az mintha távolabbi kép lenne a stylingon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Valaki kisagítene hogy mi a DIS gyújtás ismertetője??? :rolleyes: Ezt most hirtelen nem vágom. Disitributonless Ignition System. Vagy valami ilyesmi. Nincs benne elosztó (rotor), hanem hengernként van a trafó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Tudom Piiista! Nálad lojálisabb emberkével még nem találkoztam... Képzeljétek hogy jártam... Kihívtam a modbil eredetvizsgáló srácot...kijött kéri a papírokat...amik persze otthon vannak...se forgalmi, se személyi se semmi... Szegénnyel jól kibabráltam, bár nem húzta fel magát a dolgon...udvariasan megkérdezte, hogy mikor tud jönni újra... Meg is lepődtem...nem győztem elnézést kérni...tök ciki volt... :rolleyes: Gurulj be hozzánk vmikor a telepre. Két számítógép közt szakítunk erre is időt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 kivülről olyan mint egy H astra piciben Kívülről, igen :rolleyes: Hosszra nem nagy a különbség... Viszont Corsában nem szeretnék hátul ülni - egyszer próbáltam, elég volt... :mellow: Öcsémékkel 3an jöttünk BPre, Zalaegerszegről, egy laza hétvége után. A 2 napra pakolt cucc nem fért a csomagtartóba, és k. kényelmetlenül ültem hátul... Ehhez képest Astrával mostanában párszor utazgattunk hosszabb távon (2000km++), és azt kell, hogy mondjam, ég és föld... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Köszönöm a felvilágosítást :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Futó úr! Mintha te terjesztettél volna régebben elektromos kapcsolásokat astrához? jol emléxem v nem? ha lenne vmi ismertetőd el ablakhoz az nagyon isten volna! köszi Küldtem email-ben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Küldtem email-ben :unsure: milyen cimre? :mellow: ha nem ide: lantosl@gmail.com akkor lécci ide. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 milyen cimre? :mellow: ha nem ide: lantosl@gmail.com akkor lécci ide. :rolleyes: valami kakukkosra, de akkor ide is küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 valami kakukkosra, de akkor ide is küldöm. sajna az nagyon lassu és az se biztos h megjön.. Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Küldtem email-ben :mellow: naggyon király! köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 remail sent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Én is mondtam neki...de egyenlőre tipródik...mert a piros is bejön neki nagyon...azzal szerintem az a baj, hogy csak akkor szép, ha csili vili tiszta...ha már poros egy picit, akkor csak egy piros autó... piros :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 piros :rolleyes: Gondoltam... Bár kicsit elhúzódni látszk az ügy... Mert a hitel miatt Detti apukájának be kell menni egy ellenőr elött aláírni...ezt a pöcsséget...csak az a baj, hogy ő most 2 hétig nem fog tudni bemenni...lehet hogy így nem lesz kisautó...Detti nagyon felhúzta magát a bank ezen "ságán"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 ....Mert a hitel miatt Detti apukájának be kell menni egy ellenőr elött aláírni.... Ez mén kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Ez mén kell ? Hosszú... Este elmesélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Gondoltam... Bár kicsit elhúzódni látszk az ügy... Mert a hitel miatt Detti apukájának be kell menni egy ellenőr elött aláírni...ezt a pöcsséget...csak az a baj, hogy ő most 2 hétig nem fog tudni bemenni...lehet hogy így nem lesz kisautó...Detti nagyon felhúzta magát a bank ezen "######ságán"... Hát ez nem jó hír... Nemtom ez miért jó a banknak... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 azért itt nem 100e forintrol van szo.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Na holnap bemennek...viszont ez azzal jár, hogy nap közben úton lesz az OOOO...de nélkülem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts