Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Csak jövő héten... :mellow: Viszont az Jennersdorfi talira jön egy Turbós GSI is... :rolleyes: Kecsó? Akkor legalább lesz pótalkatrész a Calihoz. :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 ....Csak jövő héten... :rolleyes:.... Be kárrrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Kecsó? Akkor legalább lesz pótalkatrész a Calihoz. :D :lol: Hát nem is én... :rolleyes: :unsure: Mengézitek melyik meg jobban pályán... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Be kárrrrrrr Ha nem felelt volna meg ami van készleten, és rendelünk, akkor 2008 március a legkorábbi szállítási időpont amikorra vállalni tudják... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ha nem felelt volna meg ami van készleten, és rendelünk, akkor 2008 március a legkorábbi szállítási időpont amikorra vállalni tudják... :rolleyes: Ennyire nagy a kereslet iránta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Igen, mert picit olcsóbban adják mint pl a Grande Puncit, vagy a Micu coltot...vagy VW Polot meg hasonslókat, és nem elhanyagolható az sem hogy nagyon eltalálták mint a külsejét mind a belsejét... kivülről olyan mint egy H astra piciben, belül meg kicsit olaszos, kerek formavilág jellemző...szép...nekem nagyon tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 oké, oké de hogy a f@szba fog beférni? :rolleyes: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...artRegiment.jpg :lol: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Vagy egy egyszerű szia :D oké, oké de hogy a f@szba fog beférni? :mellow: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...artRegiment.jpg :lol: látom senki nem volt álmos este, ezt tanítják vhol gyerekek?????????? :rolleyes: :lol: :unsure: jah nem kő valakinek ronal(esztétikai hibával)?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Mennyi 170 lovas Astra van :rolleyes: Csak azt nem tudom melyik padon mérik ezt. Biztos attól ennyi hogy hf-es :mellow: Ezt meg megnézte egy srác tegnap, ha esetleg valaki olyan színtű játszós autót szeretne mint anno QP vagy mostanában IQBéla akkor ez esetleg jó vétel lehet. IIIker, nemrég lakatolva, de azért még van rajta mit csinálgatni, pl tetőkárpit gatter. Ja, és 115 ló :unsure: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...ugras&p=ceg Itt lakik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 ....ronal(esztétikai hibával)??????.... Mi történt véle ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Mi történt véle ? nem történt semmi mindig is ilyen volt mint most..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Mennyi 170 lovas Astra van :rolleyes: Csak azt nem tudom melyik padon mérik ezt. Biztos attól ennyi hogy hf-es :mellow: Ez a Calibra felni miatt van. Egy jó cali bármilyen alkatrésze legalább 20 lóerőt hordoz magában... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Tech kérdés: '91-es C20XE motor, Motronic 2.5 vezérlő. Szóba áll valamilyen műszerrel, mint pl.: Tech2, Tech1 ? Vagy egyáltalán OBD, vagy ALDL? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Tech kérdés: '91-es C20XE motor, Motronic 2.5 vezérlő. Szóba áll valamilyen műszerrel, mint pl.: Tech2, Tech1 ? Vagy egyáltalán OBD, vagy ALDL? Köszi! Tech 1 a barátja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Tech 1 a barátja. :unsure: Köszi. :rolleyes: Bemutatom őket egymásnak. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 nem történt semmi mindig is ilyen volt mint most..... Hát ha így nem egy el akkó olcsóban kéne adni. Nemde ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Mennyi 170 lovas Astra van :rolleyes: Csak azt nem tudom melyik padon mérik ezt. Biztos attól ennyi hogy hf-es :mellow: Oda van írva, hogy hölgy tulajtól. :unsure: Amúgy meg ez a verda legjobb esetben is csak 500-at ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 ...legoptimálisabb... Az milyen? Annak van a legmaximálisabb hatásfoka a legideálisabb körülmények közt? :rolleyes: Szerintem is cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Hát ha így nem egy el akkó olcsóban kéne adni. Nemde ? :rolleyes: Ne hallgass rá Zoli nem tudja mit beszél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 bahhh... ALDL nincs az emberemnek. :rolleyes: Viszont villogtattam hibakódot és most kaptam 31-es és 93-as hibakódokat. Ha minden igaz, akkor ezek: Hibás fordulatszám (induktív jeladó) Hall-jeladó feszültsége alacsony Most akkor mit nézzek meg? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Sima cső szerintem. Szerintem az ilyen "cső a csőben" típusú okosság, a belső cső meglyuggatva persze. Nemtom mért hívják "gázgyorsítónak", a funkciója inkább az lenne, hogy a kipuffban a lángot megfogja. A gázok és folyadékok dinamikája alapján egy gázgyorsító elvben leszűkíti egy ponton a keresztmetszetet, így ott a kipufogógáz felgyorsul. Na jó, de aztán meg ha rajta van az öblös cső, meg a dob, akkor majd megint lelassul... max. hang szempontjából lehet értelme ilyesminek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Tech 1 a barátja. :mellow: nana, attól, hogy szóbaállnak egymással még nem mindig barátok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 bahhh... ALDL nincs az emberemnek. :rolleyes: Viszont villogtattam hibakódot és most kaptam 31-es és 93-as hibakódokat. Ha minden igaz, akkor ezek: Hibás fordulatszám (induktív jeladó) Hall-jeladó feszültsége alacsony Most akkor mit nézzek meg? :mellow: A hibás fordulatszámot (ha jól emlékszem szagszervizes időszakból) azért mondja mert álló motornál van a diag. Egyébként a Tech2 "Nincs fordulat jel." megfogalmazást használta. Tehát nem kell vele foglalkozni. A másikhoz nem tudok hozzá szólni. De majd jön Uhuhu Ákos és ő jól kijavít vagy helyesel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Hát ha így nem egy el akkó olcsóban kéne adni. Nemde ? :rolleyes: nem hírdetem sehol csak gondoltam megkérdezem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 A hibás fordulatszámot (ha jól emlékszem szagszervizes időszakból) azért mondja mert álló motornál van a diag. Egyébként a Tech2 "Nincs fordulat jel." megfogalmazást használta. Tehát nem kell vele foglalkozni. A másikhoz nem tudok hozzá szólni. De majd jön Uhuhu Ákos és ő jól kijavít vagy helyesel. :bólogatós szmájli: a tech 2 már nem ir fordulatszám hibát, de a tech 1 irhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts