coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Vírus kőőőő??? :mellow: jöhet,végülis csak órája probálok életet lehelni a gépbe....Tegnap se sokat aludtam,mégse tudtam megcsinálni... :rolleyes: Bekapcsoltam a gépet a nyomtató meg addig nyomtatott míg volt benne papír :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 És akkor hogy kapod vissza a kocsid Ákitól? :rolleyes: A Dettinél van a Kati,együtt mennek Ákosékhoz,majd elhozza a kocsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Nem haragszom ezt Te is tudod.... :rolleyes: de azért hadd döntsem el Én hogy akarok vállalni valamit a klubbért vagy sem.... :mellow: Rád inkább szükség lenne lenne, mint rám :unsure: De nem agitállak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Na szép mondhatom...micsoda szervezés... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Coupe, annak a gázgyorsítódobnak volt valami érteleme a kocsit alatt, vagy te miért nem egy sime csövet rakattál be? :mellow: Mert ki akarom szedetni a katalizátor maradékát (kerámia nincs benne csak a doboza az meg jó öblösnek tűnik...lehet, hogy nem a legoptimálisabb konfig) csak azt nem tudom, hogy mi menjen alá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Egyszerüen azért került alá,mert ezt ajánlották....Nem tudom hogy jó vagy rossz :mellow: megoszlanak a vélemények.Elvileg felgyorsítja a kipufgázt,de azt nem értem hogy a középdobban viszont akkor felgyülemlik :unsure: Így viszont akkor nem látom semmi értelmét,de ha a Lender azt mondta jó akkor elhiszem neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Coupe, annak a gázgyorsítódobnak volt valami érteleme a kocsit alatt, vagy te miért nem egy sime csövet rakattál be? :mellow: Mert ki akarom szedetni a katalizátor maradékát (kerámia nincs benne csak a doboza az meg jó öblösnek tűnik...lehet, hogy nem a legoptimálisabb konfig) csak azt nem tudom, hogy mi menjen alá :rolleyes: Sima cső szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 ....Sima cső.... Vagy egy egyszerű szia :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Sima cső szerintem. Van aki azt mondja hogy a katalizátor helyére érdemes valamilyen dobot tenni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Vagy egy egyszerű szia :rolleyes: Azzal még a többi raccser tiszteletét is megnyerheted, pláne ha előre teszed. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Van aki azt mondja hogy a katalizátor helyére érdemes valamilyen dobot tenni :rolleyes: oké, oké de hogy a f@szba fog beférni? :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Van aki azt mondja hogy a katalizátor helyére érdemes valamilyen dobot tenni :rolleyes: miért ? nálam a senatorban nincs és a kabrioba nem raktunk és ugyebár oda is kéne :mellow: katalizátor gyorsít és tisztít ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Hát igen nekem is van valami berakva a katalizátor helyére,nem csak egy sima cső van ott. A kadetton viszont nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 ....katalizátor gyorsít és tisztít ?.... Nem, kifejezetten környezetszennyező :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 A kadetton viszont nincs. ez itt a lényeg....tul van tárgyalva, meg lettem győzve :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Coupe, annak a gázgyorsítódobnak volt valami érteleme a kocsit alatt, vagy te miért nem egy sime csövet rakattál be? :unsure: Mert ki akarom szedetni a katalizátor maradékát (kerámia nincs benne csak a doboza az meg jó öblösnek tűnik...lehet, hogy nem a legoptimálisabb konfig) csak azt nem tudom, hogy mi menjen alá :rolleyes: Hopppá...Redi! Van otthon egy hibátlan gyári GSI katalizátorom... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Én azért inkább szakemberre hallgatnék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Hopppá...Redi! Van otthon egy hibátlan gyári GSI katalizátorom... :rolleyes: gondolom baráti áron :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 miért ? nálam a senatorban nincs és a kabrioba nem raktunk és ugyebár oda is kéne :rolleyes: katalizátor gyorsít és tisztít ? A katalizátor szerintem nem gyorsít. Inkább a fojtás és a hang miatt lehet hogy kell oda valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 gondolom baráti áron :rolleyes: :mellow: :unsure: 1.3m és ad hozzá egy turbós GSi-t is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 D Corsa holnap látható lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 4 éve a polcon van... :rolleyes: Szóval vigyáztam rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 D Corsa holnap látható lesz ? Bármelyik opel márkakereskedésben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 a Csiga az opeljelvénnyel mint visszatérő elem :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 D Corsa holnap látható lesz ? Csak jövő héten... :mellow: Viszont az Jennersdorfi talira jön egy Turbós GSI is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts