voszi Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 nyuszmusz is feketére szavazott... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 ja, és Z16LET motorral, azt is mondd meg Dettinek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 a hátulján a 3 betűvel, tudod... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 imádni fog a moderátor, 22 kommentem lesz egymás után, de sebaj, tülülülülüüüüüüüüüüüüüü Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Coupe ezzel próbáld ! Ez nekem egyből megtalálta mikor küldted.: Kaspersky Antivirus Ez egy jó program,ugyan még csak 13%nál tart,de talált 4 vírust :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ez egy jó program,ugyan még csak 13%nál tart,de talált 4 vírust :rolleyes: Anti hozzászólásait nem találja meg? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 imádni fog a moderátor, 22 kommentem lesz egymás után, de sebaj, tülülülülüüüüüüüüüüüüüü nincs ezzel semmi baj. a fórum engedi... :rolleyes: tényleg... mostanában nem jársz felénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ilyen belseje van a feketének: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/39714/3.jpg A pirosnak meg szimpla fekete belseje van...az is szép ám nagyon... Ezt a belsőt láttam amikor ott jártam Ákinál és életemben először láttam D Corsát még ősszel. Élőben jól nézett ki a belső szerintem. Nagyonis sokkal jobb mint a sima gyári. Anti, gratula a szerzeményhez, kvzáshoz képest komoly eredmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Nem az enyim, hanem Dettié... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Nem az enyim, hanem Dettié... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_39481.jpg fekete...Detti is jobban nézne ki benne sztem mint a pirosban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Én is mondtam neki...de egyenlőre tipródik...mert a piros is bejön neki nagyon...azzal szerintem az a baj, hogy csak akkor szép, ha csili vili tiszta...ha már poros egy picit, akkor csak egy piros autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 mondjuk azért neki kéne leginkább eldönteni, hogy melyikben érzi leginkább otthon magát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Én is mondtam neki...de egyenlőre tipródik...mert a piros is bejön neki nagyon...azzal szerintem az a baj, hogy csak akkor szép, ha csili vili tiszta...ha már poros egy picit, akkor csak egy piros autó... a fekete is rohadt kényes... Gergő cimborámék fekete polot vettek és minden *** porszem meglátszik rajta... neolux fehérben nem lehet kapni ? :unsure: mondjuk azért neki kéne leginkább eldönteni, hogy melyikben érzi leginkább otthon magát. :mellow: hova vezetne az ilyen fokú női egyenjogúság ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Huhhh...most írt, hogy a fekete mellett döntött... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 a fekete is rohadt kényes... Gergő cimborámék fekete polot vettek és minden *** porszem meglátszik rajta... Jah és még kimosni is macera, mert megfoghatja a többi ruhát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Jah és még kimosni is macera, mert megfoghatja a többi ruhát. :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Huhhh...most írt, hogy a fekete mellett döntött... :rolleyes: szerencsés, mert igy leglább nem fox olyan hülyén mutatni benne mint a pirosba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Mit láttam ma......csak készül lassan a turboverő! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Vagy már kész van, csak már üzemórás lett... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Előbb olvastak be egy SMS-t a slágeren: "...grande puntoval járok, hátul gsi klubos matrica..." Nem tudjátok ki lehet? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Komcsi??? Bazs slágert hallgat??? No meg Te is... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Legalábbis Bumerángot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ezt írta Bazs: "Ságer rulez. :-) Csak azért írtam, mert lefikztak korábban egy dízellel járó Calibrás szívű emberkét. :-)" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Én csak az SMS-t hallottam, és feltünt, hogy esetleg ismerős.. A dolog előzményéről lemaradtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts