Tom Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Hogy néz ki ez a vírus dolog??? Mert Lobotól jött msn, de mit nem szabad megnyitni???? Én ehhez hülye vagyok... Asszem linket dob, bár én csak egy régebbi verziójával találkoztam a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ja... Jártunk ma Ákoséknál...beugrottunk kvézni...erre vettünk egy D Corsat... :rolleyes: Szép kis autó nagyon...csak a városban lesz tötymörgésre használva...ezért 1.2-es lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 gazdagság van :mellow: remélem nem piros :rolleyes: szalonautó vagy rendelős? egyébként meg mindenki tudja, hogy azért csináltad, hogy ne legyél kiutálva innen :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 remélem nem piros :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: :lol: ;) :D ;) :P :lol: :lol: :P ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ANTIIII!!!! miJen szinü is?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 gazdagság van :mellow: remélem nem piros :rolleyes: szalonautó vagy rendelős? egyébként meg mindenki tudja, hogy azért csináltad, hogy ne legyél kiutálva innen :lol: :unsure: Nem az enyim...hanem a Dettié a Skodri helyett... Már csak a színe nem 100...holnap reggelig kell eldöntetni...két verzió él...piros vagy fekete... Én rühellem a piros ótókat...ha piros akkor legyen ferrari...de a kis D-nek valahogy mégis jól áll...Bár én még is a feketére szavaztam... Detti 4 órája telefonál, és gyűjti a szavazatokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 ez a piros :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: :lol: ;) :D ;) :P :lol: :lol: :P ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ANTIIII!!!! miJen szinü is?????? Hmmmm...én nem tom...én aluttttam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Jártunk ma Ákoséknál...beugrottunk kvézni...erre vettünk egy D Corsat... :rolleyes: nem találtál aprót az automatához és nem akartak pénzt váltani ? :D gratula.. :mellow: Coupe ! anno nem ilyen fényezésről beszéltél hogy javasolták a caravanra ? -megfolyatják vagy mi ilyesmit mondtál...-nem tudom mi ez de teccik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Az x az piros... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 má nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Akkoooo most már rakjál feketét is... :mellow: Amúgy nem rendelésre lesz...mert akkor csak 2008 márciusában lenne kicsikocsi...szalon közepéről van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Nem az enyim...hanem a Dettié a Skodri helyett... Már csak a színe nem 100...holnap reggelig kell eldöntetni...két verzió él...piros vagy fekete... Én rühellem a piros ótókat...ha piros akkor legyen ferrari...de a kis D-nek valahogy mégis jól áll...Bár én még is a feketére szavaztam... Detti 4 órája telefonál, és gyűjti a szavazatokat... :rolleyes: Fekete... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ákos! Te melyikre is szavaztál???? Már nem emléxem... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ilyen belseje van a feketének: A pirosnak meg szimpla fekete belseje van...az is szép ám nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 várható szállítás 2008? aranyos amugy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ilyen belseje van a feketének: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/39714/3.jpg A pirosnak meg szimpla fekete belseje van...az is szép ám nagyon... hüha :rolleyes: hát ez nemszép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 hüha :rolleyes: hát ez nemszép Tény, hogy elég bátran bántak a pirossal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Coupe ! anno nem ilyen fényezésről beszéltél hogy javasolták a caravanra ? -megfolyatják vagy mi ilyesmit mondtál...-nem tudom mi ez de teccik :unsure: http://www.ascona.dk/DSC03043.JPG http://www.ascona.dk/DSC03044.JPG Valami ilyesmit.....de nem tetszik annyira érdekes :rolleyes: Jól beszívtam az msn vírust.Egyik program se talál semmit mégis ha belépek az msn-re elkezdi mindenkinek magától elküldeni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Jól beszívtam az msn vírust.Egyik program se talál semmit mégis ha belépek az msn-re elkezdi mindenkinek magától elküldeni :rolleyes: még nem nagyon irnak róla semmit, lehet Lobo készítette, hogy megtudja töled a színkódot :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 "entra ai e ve a homenagem q eu fiz pra vc www.eternaamizade.land.ru" hasonlót ir? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 OMG Secret Pictures of the Virginia Tech Massacre Killer take a look!!! ://69.64.36.190/www.Virginia-Tech.com?.jpg Ezt írta ki mikor átjött Lobotól.... Inkább megmondtam volna neki a színkódot :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 OMG Secret Pictures of the Virginia Tech Massacre Killer take a look!!! ://69.64.36.190/www.Virginia-Tech.com?.jpg Ezt írta ki mikor átjött Lobotól.... Inkább megmondtam volna neki a színkódot :rolleyes: :mellow: :unsure: legalább valami jo csaj volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Coupe ezzel próbáld ! Ez nekem egyből megtalálta mikor küldted.: Kaspersky Antivirus Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 legalább valami jo csaj volt? :rolleyes: Semmi nem volt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 fekete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts