mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 feltartanád reggelig? köszi :rolleyes: Ó Gsi Sámán, Ez nem a te reszotod lenne ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ó Gsi Sámán, Ez nem a te reszotod lenne ? :mellow: kezdem úgy érezni, hogy "kinéztél" magadnak.... :unsure: hát ha gondolod 1-2 napra feltartom neked itt Pesten... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Zokon vette hogy miattad nem mentünk át a benzinkútra.... :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 feltartanád reggelig? köszi :rolleyes: hehe kellett szólnod már dörög is :mellow: rajtam nem fog múlni, legalább nem kell locsolni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Zokon vette hogy miattad nem mentünk át a benzinkútra.... :rolleyes: :mellow: :unsure: :D ez is az én hibám... szinte gondoltam... :lol: Viszont akkor nézzük úgy, hogy spóroltam neked 20k-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Nem unja valaki sz@rrá magát környéken, mert szeretnék motorháztetőt cserélni a GSin de egyedül nemtok Akkor ezt elhalasztom úgyis mingyá éxakadásföldindulás Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ....hát ha gondolod 1-2 napra feltartom neked itt Pesten... :rolleyes:.... Inkább égessük meg :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Viszont akkor nézzük úgy, hogy spóroltam neked 20k-t! :mellow: Hát ez így nagyon ott van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ....mingyá éxakadásföldindulás.... Mi ez a világvége hangulat ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Akkor ezt elhalasztom úgyis mingyá éxakadásföldindulás Albert! Szerintem halaszd el! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ez is az én hibám... szinte gondoltam... :rolleyes: Viszont akkor nézzük úgy, hogy spóroltam neked 20k-t! :mellow: minimum..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Albert! Szerintem halaszd el! :rolleyes: Az lesz pedig majdnem olyan szép mint a tied és nincs rajta pukli Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 minimum..... De miért neked spórolt ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Meteorológus bácsi szerint nagy égindulás lesz egy-két órán belül errefelé... jégesőt is nagyon valószínűsítik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 De miért neked spórolt ? :mellow: Rólad volt szóóóóóó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Meteorológus bácsi szerint nagy égindulás lesz egy-két órán belül errefelé... jégesőt is nagyon valószínűsítik... :rolleyes: Lehet mélygarázsba kéne meeting, hogy ne fájjon a kocsiknak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Meteorológus bácsi szerint nagy égindulás lesz egy-két órán belül errefelé... jégesőt is nagyon valószínűsítik... :rolleyes: Miért esni fog??? :mellow: :lol: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Miért esni fog??? :rolleyes: ;) :mellow: :lol: ha lurdynál maradtok(lehet kicsit lemaradnék és ha Dinybácsi megengedi) lehet kinézek egy olajkályhával :unsure: :D :lol:......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Na mi a szitu Győrben??? Csak hogy hogy készüljünk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Na mi a szitu Győrben??? Csak hogy hogy készüljünk... :rolleyes: Hiradóban most mondták be a viharveszélyt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Hiradóban most mondták be a viharveszélyt... Aug 20 óta azt is bemondják, ha beborul az ég...mert ők szóltak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ezt olvastam: "Hajógyári helyett,új helyen illeg. MA: 21h-tól Dunavarsány,IBIDEN-nél, 51es főút mellett közvetlen,ipari terület!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ezt olvastam: "Hajógyári helyett,új helyen illeg. MA: 21h-tól Dunavarsány,IBIDEN-nél, 51es főút mellett közvetlen,ipari terület!" én is idézek mert beszéltem a sráccal: 1x:Dunavarsány ipari területén van a hely. Bp.-től 25km terre dél felé, az M0-ás vagy a régi 51es út mellet. Ha valakitől kérdeitek akkor annyit kell, hogy az IBIDEN-gyárat merre találjátok,bárki megmondja a környéken. Képeket találsz rólla az oldalamon, alul (utolsó 2kép) Zsír új, kivilágitott útak... A területet szántóföldek ölelik körbe. Egy darab gyár van ott, de ugatás töllük nincs, mert egy félreesőbb részen vannak. A helyi rend őrei meg nem is tudnak a dologról, amúgy meg van egy a F- astárjuk össz vissz:D! 2x:5-6 kocsi biztossan jön ki a részükről, jo esteben még több is. Mi is kint leszünk 4-5 kocsival. Gyere Te is. péntek este---21ora után---Dunavarsány-ipari terület---IBIDEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Viharvadászok!EZ látszódott Siófokon 17:30 magasságában.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Na mi a szitu Győrben??? Csak hogy hogy készüljünk... :rolleyes: semmi. be van felhősődöve dörgött kettőt http://index.hu/politika/bulvar/front7382982/ nem tudom honnan szerzik az infót. a környéken már esett aszongyák ilyenkor szokott az enter megnyomása után leszakadni az ég :mellow::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts