Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
megyek akkor le is mosom a kocsit, annyi kosz van rajta hogy minimum +10kg.. gyurok estére :rolleyes:

Hihi...kell is... :mellow:

Esküszöm ez így sokkal izgibb mint a turbóval...amikor mindig vártam a brigádra a kövi lámpánál... :lol: :unsure: :D

Elküldve
Hihi...kell is... :rolleyes:

Esküszöm ez így sokkal izgibb mint a turbóval...amikor mindig vártam a brigádra a kövi lámpánál... :lol: :mellow: :unsure:

jah... nyitott géptetővel... :lol: :D

Elküldve
Mér is slisszoltál el a Lurdytól múlt hét pénteken ? :mellow:

Mert már 100X elmondtam, hogy unom, hogy csüt is meg pénteken is ott állunk, és nem csinálunk semmit...amúgy meg még vagy másfél órát autókáztunk a szakadó esőben... :rolleyes:

Elküldve
"Ki húz most el Atihoz ?" képpel :mellow:

Az csak azért volt, hogy átverjelek titeket, mert nem akartam adni a felckenből...az arc is azért volt, mert még nem nyeltem le az uccsó falatot... :rolleyes:

Elküldve
Az benne a jó szakszemtesó :mellow:

Papirral nem tudsz micsinálni :unsure:

Ha v.ki pl. XE Corsát akar építeni, ebben megvan minden, kezdve az AC-tól a motortartó konzolon és féltengelyeken át a fékig.........

Na meg ugye a digit :rolleyes:

Elküldve
Mert már 100X elmondtam, hogy unom, hogy csüt is meg pénteken is ott állunk, és nem csinálunk semmit...amúgy meg még vagy másfél órát autókáztunk a szakadó esőben... :mellow:

én nem igy tudom.... :rolleyes:

Elküldve
Mert már 100X elmondtam, hogy unom, hogy csüt is meg pénteken is ott állunk, és nem csinálunk semmit...amúgy meg még vagy másfél órát autókáztunk a szakadó esőben... :rolleyes:

NEM TŐLED kérdztem, de azért köszi a választ :mellow:

Elküldve
Az csak azért volt, hogy átverjelek titeket, mert nem akartam adni a felckenből...az arc is azért volt, mert még nem nyeltem le az uccsó falatot... :rolleyes:

Torkodon akadt miiii ?

Besült dugattyú, Anti módra :mellow:

Elküldve
met.hu még jégesőt is mond. Szerintem lehet hogy le se megyek....

győri helyzetjelentés, mocsok kinézetű idő közeledik :rolleyes: (de még nem esik)

általában pár óra késéssel fel szokott érni pestre...

Elküldve
Hihi...kell is... :rolleyes:

Esküszöm ez így sokkal izgibb mint a turbóval...amikor mindig vártam a brigádra a kövi lámpánál... :D :mellow: :unsure:

Már amikor müködött a turbó :lol:

Elküldve
győri helyzetjelentés, mocsok kinézetű idő közeledik :mellow: (de még nem esik)

feltartanád reggelig? köszi :rolleyes:

Elküldve
győri helyzetjelentés, mocsok kinézetű idő közeledik :rolleyes: (de még nem esik)

Ez akkor volt jó amikor tavaly aug 20-án jöttem haza Győrből este......

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.