Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Lóg a lába... :mellow: megyek akkor le is mosom a kocsit, annyi kosz van rajta hogy minimum +10kg.. gyurok estére :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 megyek akkor le is mosom a kocsit, annyi kosz van rajta hogy minimum +10kg.. gyurok estére :rolleyes: Hihi...kell is... :mellow: Esküszöm ez így sokkal izgibb mint a turbóval...amikor mindig vártam a brigádra a kövi lámpánál... :lol: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ....jégesőt.... Monteverest környékén ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Hihi...kell is... :rolleyes: Esküszöm ez így sokkal izgibb mint a turbóval...amikor mindig vártam a brigádra a kövi lámpánál... :lol: :mellow: :unsure: jah... nyitott géptetővel... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Tényleg mondtak...de max nem kell magyarázkodni a Detti elött a telifény miatt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 jah... nyitott géptetővel... :mellow: :rolleyes: Ja mert ott sütöttem a fleckent... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Tényleg mondtak...de max nem kell magyarázkodni a Detti elött a telifény miatt... :rolleyes: Mért? kell magyarázkodni papucs!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 jah... nyitott géptetővel... :mellow: :rolleyes: "Ki húz most el Atihoz ?" képpel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Mért? kell magyarázkodni papucs!? Mér is slisszoltál el a Lurdytól múlt hét pénteken ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Mért? kell magyarázkodni papucs!? Jó volt tegnap otthon??? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Mér is slisszoltál el a Lurdytól múlt hét pénteken ? :mellow: Mert már 100X elmondtam, hogy unom, hogy csüt is meg pénteken is ott állunk, és nem csinálunk semmit...amúgy meg még vagy másfél órát autókáztunk a szakadó esőben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 "Ki húz most el Atihoz ?" képpel :mellow: Az csak azért volt, hogy átverjelek titeket, mert nem akartam adni a felckenből...az arc is azért volt, mert még nem nyeltem le az uccsó falatot... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Jó volt tegnap otthon??? :mellow: :D inkabb siess haza mosogatni :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Az benne a jó szakszemtesó :mellow: Papirral nem tudsz micsinálni :unsure: Ha v.ki pl. XE Corsát akar építeni, ebben megvan minden, kezdve az AC-tól a motortartó konzolon és féltengelyeken át a fékig......... Na meg ugye a digit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Mert már 100X elmondtam, hogy unom, hogy csüt is meg pénteken is ott állunk, és nem csinálunk semmit...amúgy meg még vagy másfél órát autókáztunk a szakadó esőben... :mellow: én nem igy tudom.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Mert már 100X elmondtam, hogy unom, hogy csüt is meg pénteken is ott állunk, és nem csinálunk semmit...amúgy meg még vagy másfél órát autókáztunk a szakadó esőben... :rolleyes: NEM TŐLED kérdztem, de azért köszi a választ :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 NEM TŐLED kérdztem, de azért köszi a választ :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Az csak azért volt, hogy átverjelek titeket, mert nem akartam adni a felckenből...az arc is azért volt, mert még nem nyeltem le az uccsó falatot... :rolleyes: Torkodon akadt miiii ? Besült dugattyú, Anti módra :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Monteverest környékén ? Azon a vidéken nem fodul elő ez a csapadékfajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Azon a vidéken nem fodul elő ez a csapadékfajta! Tényleg ? Mindig tanul az ember :rolleyes: Tehát a Monteverest környékén senki ne számítsok jégesőre :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 lehet kifelejtett 1-2 apróságot a hirdetésből.. :rolleyes: 150-200 körül indult pár hónapja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 met.hu még jégesőt is mond. Szerintem lehet hogy le se megyek.... győri helyzetjelentés, mocsok kinézetű idő közeledik :rolleyes: (de még nem esik) általában pár óra késéssel fel szokott érni pestre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Hihi...kell is... :rolleyes: Esküszöm ez így sokkal izgibb mint a turbóval...amikor mindig vártam a brigádra a kövi lámpánál... :D :mellow: :unsure: Már amikor müködött a turbó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 győri helyzetjelentés, mocsok kinézetű idő közeledik :mellow: (de még nem esik) általában pár óra késéssel fel szokott érni pestre... feltartanád reggelig? köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 győri helyzetjelentés, mocsok kinézetű idő közeledik :rolleyes: (de még nem esik) általában pár óra késéssel fel szokott érni pestre... Ez akkor volt jó amikor tavaly aug 20-án jöttem haza Győrből este...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts