coupe Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Redi gépe elég jól megy... :D Én mindig mondtam hogy így van,csak senki nem hitte el nekem,még Redi se :unsure: Este hol, hánykor, merre????? :rolleyes: 9 lurdy...csak ki kellene találni mit és hol fogunk csinálni,mert a múlhét elég gáz volt,és ez nem a Lanti hibája :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ráadásul azt mondják, hogy jön az eső estére...de valamit csináljunk, mert a Lurdys ácsingózás kicsit uncsi csütörtökön meg pénteken is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 István...Te mostanában többször is írattál át autót... Hogy van most...mert nem lehet csak úgy bemenni, hanem kell egy időpontot kérni, és akkor lehet menni...nem? Mert én most néztem a magyarországponthun, de csak 3 hét múlva van hely...ilyenkor mi a pöcs van...nem fér bele a 15 napba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 :rolleyes: :mellow: én majdnem két év eltelte után irattam át... :unsure: no problem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 :mellow: :unsure: én majdnem két év eltelte után irattam át... :D no problem Ha nem adja le a volt tulaj akkor nem is...de ha leadja mint a Seninél nálam anno, akkor olyan bírósági papírokat kapsz..hogy ihajjjj... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ....menyét? :rolleyes:.... Nem tod mennyire ragad a tépőzár ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 István...Te mostanában többször is írattál át autót... Hogy van most...mert nem lehet csak úgy bemenni, hanem kell egy időpontot kérni, és akkor lehet menni...nem? Mert én most néztem a magyarországponthun, de csak 3 hét múlva van hely...ilyenkor mi a pöcs van...nem fér bele a 15 napba... A magyarország.hu -n foglalsz időpontot,és akkor nem gond ha kicsúszol a 15 napból.Ott majd alá kell írni egy papírt hogy miért nem írattad át 15 nap alatt.Ebből nincs semmi próbléma.Autót átírni bármelyik okmányírodába lehet.Én mikor át akartam írni akkor 5 hétre előre nem volt ídőpont a X,XV,XIV,XVI. kerületekbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 kadett Ha jó a motorja akkor azonnal meg kell venni :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Köszi!!!! Na akkor hétfőn foglalok...addig ráérek... :rolleyes: Ez viszont nagyon vad...dupla napfénytető...5 milkás puntó...pffff... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Igy van azért nem olyan komoly az amit kiküldenek ha nem irattad át 15 napon belül, egy indoklás bőven elég. Amúgy ha nagyon akarsz XVI kerben hétfőn és csütörtökön reggeli sorbanállással tudsz szerezni időpontot aznapra. Nem unja valaki sz@rrá magát környéken, mert szeretnék motorháztetőt cserélni a GSin de egyedül nemtok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ha jó a motorja akkor azonnal meg kell venni :rolleyes: :mellow: Régóta fent van, Győr mellett árulja a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Régóta fent van, Győr mellett árulja a srác. lehet kifelejtett 1-2 apróságot a hirdetésből.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 csak a tépőzár... :rolleyes: A Tisza cipő még most is piacon van, biztos van még neki egy-két retro modellje :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ....ez nem a Lanti hibája :rolleyes:.... Miatta dekkoltun ott, ő hozta meg az esőt is :mellow::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Miatta dekkoltun ott, ő hozta meg az esőt is :rolleyes: :mellow: inkább megmentettelek egy szétázástól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Az kimaradt, hogy feszítsük kersztre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Az kimaradt, hogy feszítsük kersztre :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 inkább megmentettelek egy szétázástól... Én bírom az esőt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ha jó a motorja akkor azonnal meg kell venni :rolleyes: :mellow: ehh papír nélkül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Én bírom az esőt :mellow: megszoktad már az állandó felhőt magad felett... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ehh papír nélkül..... Az benne a jó szakszemtesó :rolleyes: Papirral nem tudsz micsinálni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 megszoktad már az állandó felhőt magad felett... :rolleyes: Nem vagyok cukorhúszár :mellow: Mit jósolsz mára, Ó GSi sámán ? Ki az esőcsinálók legnagyobbika, eceterá, eceterá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Lóg a lába... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Lóg a lába... :rolleyes: met.hu még jégesőt is mond. Szerintem lehet hogy le se megyek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts