Chaba Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Jeeezus beiratkozom alapfokú felhasználói tanfolyamra, nem tekertem lejjebb aszittem az csak egy kép :rolleyes: És mi van a lökőssel? Kell műanyagos? Mi tört le? Kell fényezni? Betétlepot adott vagy megbeszéltétek? Fel írtuk egymás adatait és Megegyeztünk... kifizeti amennyiből helyére tudom tenni a lököst meg a hűtőmaszkot mert az is eltört sajnos... még fényezni se kell csak legyen minden a helyén. MÁkja van hogy jövőhónapban csináltatom az egész autót lakatossal és műanyagossal. Csak ezért nem téptem ki a hajam... A lökössel még nem tudom mi van, ma vagy holnap szedem le de már felvettem Dinyvel a connectet. Az a baj hogy a lökös deformálódott itt-ott és azt nem hiszem h a legszebben helyre lehet olvasztani vagy én nem is tudom azzal mit lehet csinálni. Össze-vissza glettelni meg gittelni nem akarom. Belül eltörtek pattentok, kihullott egy-két csavar is valahonnan... A keresztvasat ami tartja a lököst meg a hűtőmaszkot azt szerintetek ki lehet házilag kalapálni? mert akkor hétvégén neki esek... Segítség lenne ha valaki megosztaná velem hogy hány csavar tartja a lököst és hol... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Segítség lenne ha valaki megosztaná velem hogy hány csavar tartja a lököst és hol... Alánézel látod egyből. Úgy hogy nem csináltam még ilyet, lecseréltem fél óra alatt Lacházán miközben a többiek gyorsultak :rolleyes: Kérd el Dinytől azt a lökőst amit félretett magának és fújasd meg azt :mellow: Amúgy: magát a vasat amin fenn van a lökős azt két anya tartja a zárhíd alatti részen. Ezenkívül oldalt a kaszniban van csavar amik 3mp alatt kiszedhetők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Alánézel látod egyből. Úgy hogy nem csináltam még ilyet, lecseréltem fél óra alatt Lacházán miközben a többiek gyorsultak :rolleyes: Kérd el Dinytől azt a lökőst amit félretett magának és fújasd meg azt :mellow: Amúgy: magát a vasat amin fenn van a lökős azt két anya tartja a zárhíd alatti részen. Ezenkívül oldalt a kaszniban van csavar amik 3mp alatt kiszedhetők. valószinű azért rakta el magának h eladja bázzz de gyébként lesz még nála lökös...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 valószinű azért rakta el magának h eladja bázzz de gyébként lesz még nála lökös...... nekem a 7végére mondta ha kap valamit és akkor talán megoldva a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Alánézel látod egyből. Úgy hogy nem csináltam még ilyet, lecseréltem fél óra alatt Lacházán miközben a többiek gyorsultak :rolleyes: Kérd el Dinytől azt a lökőst amit félretett magának és fújasd meg azt :mellow: Amúgy: magát a vasat amin fenn van a lökős azt két anya tartja a zárhíd alatti részen. Ezenkívül oldalt a kaszniban van csavar amik 3mp alatt kiszedhetők. Köszi, ez nem tűnik bonyolultnak... asszem neki állok én kalapálgatni/megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Úgy tűnik, nagyon lassan reagál gázra. Mondjuk megyek X-el, lelépem (nem padló, de erős). Erre bemélyül a hangja, úgyanúgy megy tovább, semmi kis gyorsulás, vagy valami, aztán egyszercsak "seggberúgják" pár másodperc múlva... Furi... Lehet hogy igazából turbós... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Lehet hogy igazából turbós... :rolleyes: Az tetszene. Meg tudnám szokni. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Az tetszene. Meg tudnám szokni. :rolleyes: Erről kérdezd Antit. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Erről kérdezd Antit. :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Este hol, hánykor, merre????? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Este hol, hánykor, merre????? :rolleyes: en nem tudom az OOOO-sok hol és mikor szoktak talizni! :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 en nem tudom az OOOO-sok hol és mikor szoktak talizni! :rolleyes: :unsure: Azok akik verik az NE-ket??? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Azok akik verik az NE-ket??? :rolleyes: mármint az S audikra gondolsz nem az "S"-re :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 azért az Ne- verést még megkérdőjelezem... Tény hogy "xar" a kocsim.. de az az egy lámpás indulás tegnapelött nem nagyon mérvadó mert ugye úgy kezdeted mikor mellé értél, hogy mögöttem hárommal rendörauto... meg szakadt az eső... erre te kilőttél.....ennyi kb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 azért az Ne- verést még megkérdőjelezem... Tény hogy "xar" a kocsim.. de az az egy lámpás indulás tegnapelött nem nagyon mérvadó mert ugye úgy kezdeted mikor mellé értél, hogy mögöttem hárommal rendörauto... meg szakadt az eső... erre te kilőttél.....ennyi kb :rolleyes: Antinak ennyi már elég... Majd este megnézzük mit megy a turbós, a turbós ellen... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 en nem tudom az OOOO-sok hol és mikor szoktak talizni! :rolleyes: :unsure: Én viszont az tudom, hogy most NEM várunk rád :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Én viszont az tudom, hogy most NEM várunk rád :rolleyes: látom érzékenyen érintett a dolog.... Legközelebb ne várj meg.. ugyis utolérlek.. :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 látom érzékenyen érintett a dolog.... Legközelebb ne várj meg.. ugyis utolérlek.. :D :unsure: Mindössze jelezném, hogy nem lehet egyszerre két dolgot csinálni :rolleyes: Jahh, ha nincsnek kanyarok :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Azért ott van még a 4x4 verőm...csak kicsit most odavan...de még az enyim... :rolleyes: Bár ma két értelmes fickó is felhívott, hogy ki lehet e próbálni... :mellow: :unsure: Piiiista...Te meg a késéről inkább ne regélj... :lol: "Már csak a cipőmet veszem..." És hipp hopp másfél óra múlva már lennt is voltál...na azt nem felejtem el...2.5 órát ültem a ház elött...még a telefonom is lemerült annyit játszottam vele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ....Piiiista...Te meg a késéről inkább ne regélj... :mellow: "Már csak a cipőmet veszem..." És hipp hopp másfél óra múlva már lennt is voltál...na azt nem felejtem el...2.5 órát ültem a ház elött...még a telefonom is lemerült annyit játszottam vele... :rolleyes:.... Így keletkeznek a városi legendák :unsure: Nem azt mondtam, hogy késett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Bár ma két értelmes fickó is felhívott, hogy ki lehet e próbálni... :rolleyes: :mellow: oda van írva, hogy nemjó, elromlott, meghalt, nem működik, out of order, bekrepált, kifingott, lecrashelt....és megkérdezi, hogy ki lehet e probálni? ;) tiszta juzerek bazzz :unsure: most már legalább értitek miért gyűlnek az ősz hajszálaim :D Piiiista...Te meg a késéről inkább ne regélj... :lol: "Már csak a cipőmet veszem..." És hipp hopp másfél óra múlva már lennt is voltál...na azt nem felejtem el...2.5 órát ültem a ház elött...még a telefonom is lemerült annyit játszottam vele... :lol: összezavarta, hogy 2 vége van a cipőfűzőnek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ....összezavarta, hogy 2 vége van a cipőfűzőnek? :rolleyes:.... Veszettül :mellow: De azóta figyelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Veszettül :mellow: De azóta figyelek. csak a tépőzár... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 csak a tépőzár... :rolleyes: Ühüm. Csak fgyelni kell rá, hogy nehogy ráragadjon valami menyét :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Ühüm. Csak fgyelni kell rá, hogy nehogy ráragadjon valami menyét :mellow: menyét? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts