Atommanó Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Ja el is felejtettem mesélni, hogy ma legyorsultam egy c20ne-t... :rolleyes: :mellow: Bár lehet, hogy Lanti már nem emléxik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Ja el is felejtettem mesélni, hogy ma legyorsultam egy c20ne-t... :rolleyes: :mellow: Bár lehet, hogy Lanti már nem emléxik... :D tényleg nem rémlik.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 ....Ja el is felejtettem mesélni, hogy ma legyorsultam egy c20ne-t... :rolleyes: :mellow:.... Amíg Krisztiánt nem gyorsultad le, addig olyan, mintha senkit nem gyorsultál volna le :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Kaptam egy elég korrekt levelet Quad-tól a CS egyik adminjától, akit szegről végről még ismerek is...tényleg nagyon normális megfogalmazású a mail, és korrekt hangvételű...felajánlotta, hogy módosítva felrakhatom, vagy vissza is tudja adni a pénzt... Őszintén! Nem gondoltam volna, pozitívan csalódtam... ...mondjuk csak a 4-dik mailra jött a válasz, de ezért rögtön elnézést is kért, mert sokat kapnak naponta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Felmerült a kérdés, hogy a GSI Club Hungary szeretné e külön képviseltetni magát a vezetőségben, vagy mint budapesti szekció? (illetve aki ahol lakik)...ergo Debrecen, Kecsó, és Budapest szekciók delegálnak tagokat a vezetőségbe, de felmerült a lehetőség, hogy a G Astra szekc., és a GSI delegálhat külön... Várom a véleményeket... :rolleyes: De ehhez klugtagnak kell lennie, tehát annyira nagyon sokan nemvagyunk :mellow: Q1: Ki lenne? Q2: Mitől lenne ez jó, vagy milyen előnnyel járna a társaság számára? (mármint azon kívül, hogy van valaki aki a miniközösség érdekét kellene, hogy védje...de értelme nemtudom, hogy van e ekkora létszámnál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 ...mondjuk csak a 4-dik mailra jött a válasz, de ezért rögtön elnézést is kért, mert sokat kapnak naponta... Szerinted naponta hányszáz levelet kapnak a síró-rívó arcoktól? Gondolom mindenki azért sír mert beszóltak neki, leretkezték az autóját, megvette a használt 14es felniket és mikor kerül extrémbe, tudnka e 200 LE-s tuningot 15e alatt és hasonlók milliói.....nem irigylem őket, szerintem több türelmükvan mint egy szerzetesnek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 állitólag 8.000 ügyfelük volt.... ez várható volt. Mi is kötöttünk valami hasonlót, ezek a jutalékokra építettek... idáig ment..... Ebben az a húzós, hogy aki valaha is dologzott bárhol eladás után járó jutalékért, annak egyből ordított ez, hogy előbb utóbb ide jut a dolog. Akit érdekel: a hatvanezres citroenem egész szépen működik, csak meg kéne tanulni használni a szivatót..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 De ehhez klugtagnak kell lennie, tehát annyira nagyon sokan nemvagyunk :rolleyes: Q1: Ki lenne? Q2: Mitől lenne ez jó, vagy milyen előnnyel járna a társaság számára? (mármint azon kívül, hogy van valaki aki a miniközösség érdekét kellene, hogy védje...de értelme nemtudom, hogy van e ekkora létszámnál) Soroljam? - Redi - Lanti - Lobo - Coupe - Tom - Laci4 - Uhuhu - Pé - Albert - Dini - András - Demo - Sárga - Piiista - Gabi - Hemi - Wolfi - Macisajt - HIc - Balázska - Voszi - Bazs - Bobber - Anti Elnézést ha kihagytam valakit...még korán van nekem ilyenkor... Ez a lista így persze nem teljesen igaz...mert választani kéne valószínűleg, hogy GSI, Debrecen, G Astra, Budapest...gondolom jelen esetben már nem lehet kettő tagja...Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie... Hogy mi lenne az előnye? Képviselhetjük a kicsi, de annál erősebb, és mozgalmas szexciónk érdekeit a klubvezetésben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Jönnék én is GSI szekcióba, ha annak lehet(ne) tekinteni egy átépített (átépítés alatt álló) sedant. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Jönnék én is GSI szekcióba, ha annak lehet(ne) tekinteni egy átépített (átépítés alatt álló) sedant. :mellow: Már javítottam is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 látszik, hogy "dolgozol" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Már javítottam is... :rolleyes: áhhh, köszönöm szépen. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Soroljam? Elnézést ha kihagytam valakit...még korán van nekem ilyenkor... Ez a lista így persze nem teljesen igaz...mert választani kéne valószínűleg, hogy GSI, Debrecen, G Astra, Budapest...gondolom jelen esetben már nem lehet kettő tagja...Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie... Ezt a listát most BP-re vagy GSi-re gondoltad? Mert a BP nem életképes a gsi nélkül. A BP-be mega Mackó meg a Wolfi ugye nem tagok, mert nekik megvan a helyi csoportjuk. A Bazs meg már régen nincs sehol :rolleyes: Hogy mi lenne az előnye? Képviselhetjük a kicsi, de annál erősebb, és mozgalmas szexciónk érdekeit a klubvezetésben... Valamennyire úgy tűnik, hogy megvalósult a független csoportok alkotják a MOTE-t elképzelés. Ebben az esetben a GSi Club Hungary-t akár még jól fel is lehetne használni...persze ha lenne rá érdeklődés. Esetleg beszélni a devilsel, hogy őket érdekli e a dolog, mert olvastam, hogy a hétvégén valami klubbos dologról is beszélni akartak a Lurdyban de nem tudom, hogy mi lett az eredmény. De ehhez egy olyan ember kell akit ismernek a devilsből..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 De ehhez egy olyan ember kell akit ismernek a devilsből..... Lanti??? :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Lanti??? :rolleyes: :mellow: :unsure: éreztem hogy ma is megkapom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Esetleg beszélni a devilsel, hogy őket érdekli e a dolog, mert olvastam, hogy a hétvégén valami klubbos dologról is beszélni akartak a Lurdyban de nem tudom, hogy mi lett az eredmény. De ehhez egy olyan ember kell akit ismernek a devilsből..... Hogy gondolod Redi? átveszünk klubtagokat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Úgylátom oda a hírdetés. És a hírdetés újra él...csak kicsit másképp... :mellow: Valamikor nemsoká visszarakják rá a krediteket is... :rolleyes: hopppá...van ém még sokminden, de csak hármassával lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Nagyobb FK logót nem találtam sajnos... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Hogy gondolod Redi? átveszünk klubtagokat? :rolleyes: Már többször volt erről szó, de nem jött össze soha...mert ugye a klubtagsági díjat be kéne ehhez fizetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Hogy gondolod Redi? átveszünk klubtagokat? :rolleyes: Át nem tudunk venni, mert ebbe biztos nem mennének bele. De kíváncsi vagyok, hogy érdekelné e őket egy együttműködés. Annó volt erről szó (sőt az ő oldalukról is ha jól tudom). Viszont ettől kezdve értelmetlen lenne 2 gsi-s társaságot fenntartani :mellow: De fölösleges ezen sokat agyalni nem hinném, hogy bármi is lesz belőle :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Igen, csak náluk nincs, nálunk meg van klubtagsági díj...és ez sokaknak visszatartó erő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Igen, csak náluk nincs, nálunk meg van klubtagsági díj...és ez sokaknak visszatartó erő... Lehet nem is baj.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Lehet nem is baj.. Ezzel bőszen egyetértek. Díj nélkül előbb-utóbb nagyon "felhígul" a társaság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Ezzel bőszen egyetértek. Díj nélkül előbb-utóbb nagyon "felhígul" a társaság... Ez nagyon régóta téma...nem is véletlenül van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Ja el is felejtettem mesélni, hogy ma legyorsultam egy c20ne-t... :rolleyes: :mellow: Bár lehet, hogy Lanti már nem emléxik... :D Én meg a múltheti Lurdyból hazafelé 3 személyel a volt Senátorodat 1 eberrel. :unsure: Pedig az is 100le fölött van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts