coupe Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Jah.. most jut eszembe, hogy nem reagáltam.. a légszűrő utáni csőben a levegő hőmérséklet érzékelő van.. attól elképzelhető a hibakód.. bár nem vágom pontosan mi a szitu.... Anno én is cseréltem.. a bilincs magasságában ki volt törve. De nekem semmi gáz nem volt vele utána... Nekem is ott volt kiszakadva,vettem másikat kicseréltem de nem lett jó :D.Ma megint szétszedtem,hátha rosszul raktam össze...Eddig jó bár tegnap is csak akkor jött elő mikor elkezdtem gyorsulgatni....Ma pedig lassan autókáztam :unsure: Lehet hogy szét kellene szednem a csatikat és kifújkálni,mert hiába volt letakarva a motor a fényezőnél azért volt rajta gittpor rendesen :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Ja én meg ma odacsaptam az OOOO alját...nem kicsit...hiába...rég ültem ültetett autóban...holnap alánézünk, mert szerintem lett nyoma a dolognak... :rolleyes: :unsure: A sok Skodázás :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 ....:mellow:.... Mr. Lezúúúziussssz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Ezt érdemes megnézni.Nagyon komoly lett a gép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 "Szigorú ellenőrzésekkel és nagymértékű büntetésekkel haladéktalanul meg kell akadályozni a súlyosan környezetkárosító tevékenységeket a Szigeten, mint például az illegális autóversenyeket és a quadok használatát. " sziget rendbereakási tervezet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Johnny! Lámpát kűűttttem... :rolleyes: Jelentem,beszerelve!Majd képet közlök! :mellow: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Tényleg szép lett... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Jelentem,beszerelve!Majd képet közlök! :rolleyes: Köszi! Nincs mit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Hát igen...ezt beszéltük, hogy itt most kicsit nehéz lesz abbahagyni...mert mindig lesz valami apróság...amit én még javasoltam Coupenak, hogy a műszerfal pár darabját meg kéne fújni az ajtókárpit színére, mert így az ajtókárpit színe igazából nem kötődik semmihez... ...és nem ártana a hátsó üléssort is mondjuk teli feketére átkárpitozni, esetleg csík szinten abba is belevinni az ajtókárpit színét/anyagát... kötődni nem kötődik de nagyon feldobja, mert kívülről látszik.....a hátsó ülés mintája meg semennyire sem látszik kintről, tehát az sem para....kár lenne a műszerfalat összesárgázni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 pont ezt mondtam ma Istvánnak... folia hátra és megoldva a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Redi! Szerinted az az ajtókárpit az sárga??? :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Ezt érdemes megnézni.Nagyon komoly lett a gép :rolleyes: Úgy néz ki nem csak neki tetszik ez a szín, mert Pé is épp pár napja vette meg magának látszólag ugyanezt... :mellow: Ez gáz, mert épp most mutattam meg neki ezt a GSI-t és kérdeztem, hogy nem hasonló-e az a szín, amit ö nézett ki magának. Ezze máris jött a válasz, hogy "BÁZZZZZ!!!" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Ezt érdemes megnézni.Nagyon komoly lett a gép :rolleyes: Még jó, hogy nem lett ilyen István és maradt a sárga. Ez is tömeg szín lesz. Ellopták az ötletünket. :mellow: Vagy csak látták a Blitz Hits-es képeken Caravánt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Úgy néz ki nem csak neki tetszik ez a szín, mert Pé is épp pár napja vette meg magának látszólag ugyanezt... :rolleyes: Ez gáz, mert épp most mutattam meg neki ezt a GSI-t és kérdeztem, hogy nem hasonló-e az a szín, amit ö nézett ki magának. Ezze máris jött a válasz, hogy "BÁZZZZZ!!!" :mellow: Mennyiért vette és mi a márkája? Szerintem nagyon szép szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Mennyiért vette és mi a márkája? Szerintem nagyon szép szín. Valami Subaru szín, ha minden igaz. Pontosabbat töle kell kérdezned, mert én nem is tudtam, hogy már megvan neki a festék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Lanti! Biztit mikor tudjuk intézni? Holnap mondjuk elég sok dolgom van, de nekem pl a kedd v szerda jó, ha neked is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Redi! Szerinted az az ajtókárpit az sárga??? :rolleyes: :unsure: :lol: természetesen látom, hogy vajszínű de akkor sem kellene összefesteni a műszerfalat....ez így most nagyonszép :mellow: Már csak cigit venni állok meg a kúton... hö? :D elvitték a kékfeketét? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 hmmmm...egy kósza pillanatra átfutott rajtam a megvenni és legalizálni az enyémmel gondolat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 hmmmm...egy kósza pillanatra átfutott rajtam a megvenni és legalizálni az enyémmel gondolat :rolleyes: Hát szeritnem ez ennyit nem ér külföldi papirokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Hát szeritnem ez ennyit nem ér külföldi papirokkal. 220 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ha esetleg valakit érdekel ocsóé! Bár nem tudni mi az osztókör. AZEV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 szép lett a caravan gartulálok ! sztem vmi enyhébb fólia kéne a kocsira hogy ne legyen ennyire átlátható....a felni most nekem is tetszik :unsure: a műszerfal sztem maradjon mert ha már színes akkor :rolleyes: talán még egy dologba tudnék belekötni de az már csak g**zés :D Albert ! Racceval kapcs. meggyőztél :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 220 :rolleyes: A tökéletes válasz. Esetleg 250, ha jófej vagy. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 A tökéletes válasz. Esetleg 250, ha jófej vagy. :rolleyes: Ok 250 megdumáltuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ha esetleg valakit érdekel ocsóé! Bár nem tudni mi az osztókör. AZEV 3-on nyárigumi egyen téli.. ha jól látom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts