Demó Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Kár hogy drága. 150-ért jó lenne :mellow: Érdekes, rossz oldalon van a kipufogója. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 gsi, szerintetek mért irja a leirásba hogy milyen a felni meg a gumi ha 2x is kinagsúlyozza hogy felni nélkül? lehet nekem is el kéne adnom a gsi-t ha most ugyis mindent el lehet adni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Érdekes, rossz oldalon van a kipufogója. :mellow: mi is néztük már Antival... jo "kakukktojás" keresés lehetett volna de már lelőtted. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 gsi, szerintetek mért irja a leirásba hogy milyen a felni meg a gumi ha 2x is kinagsúlyozza hogy felni nélkül? lehet nekem is el kéne adnom a gsi-t ha most ugyis mindent el lehet adni... :rolleyes: Tudod kinek kellene ez... nézd csak meg a tankbeömlő környékét a képen...képezld el mi lehet alatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 "gsi" végre vannak új képek erröl a csodáról. :rolleyes: nekem csak mozillával jött be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Egy ilyennel is mennék egy két kört! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Egy ilyennel is mennék egy két kört! Ez az,a melyik Kecskeméten is volt a pályanapon, csak "kicsit" kipofozták. Nagyon teszik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Egy ilyennel is mennék egy két kört! hát igen ez megint olyan h jó árban van sztem csak senki nem fogja megvenni Mo.-on akinek két millája van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Kár hogy drága. 150-ért jó lenne :rolleyes: hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 hehe :rolleyes: Holnap mikorra mentek Lurdyhoz? kezdésre 11-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Összkereket mindenkinek. :rolleyes: A mercédeszek egyébként meglepően jók esőben, de a többi autó nagyon tuzson. Vissza is tekerek mingyárt a turbón. :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Tegnap összeraktam a kocsi belsejét.....Jó lett :mellow: (regel fél10 től-este 11ig csináltam :rolleyes: )A csomagtér ajtót viszont nem tudom kinyitni,és az el.ablak felhúzó modul se müködik :unsure: .Megvettem a csővet ami ki volt szakadva a légszűrőház után,egy ideig jó volt,de versenyeztem egy vectrával és teljesen oda lett.....Rángat benzinszag van és már hibakód is.(majd ki kell villogtatni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Az kemény :rolleyes: kifingott egy új cső amiért meghajtottad kicsit az autót? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Biztos hogy nem a csővel van a gond,szerintem inkább a rajta lévő csatlakozóval.....Lehet hogy nem raktam vissza rendesen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Biztos hogy nem a csővel van a gond,szerintem inkább a rajta lévő csatlakozóval.....Lehet hogy nem raktam vissza rendesen :rolleyes: Sajnos akkor büdös a sz@r,ha piszkálják! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Sajnos akkor büdös a sz@r,ha piszkálják! :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: Hát most mond,hogy nem így van? :lol: Van amikor semmi baja a kocsidnak,hozzányúlsz,aztán hetekig bánod,hogy minek piszkáltál bele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Johnny! Lámpát kűűttttem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 hehe Azigen :rolleyes: És ez meg mi a fittyfene??? :D Hazajöttünk (Budakeszi Vadasparból) és a ház előtt elkezdett orditani a duda. Persze gyújtás nélkül is ordit. Kijött már az összes szomszéd mire kikaptam a kormány belét. Leeshetett az egyik saru (vagy mindkettő). Most nem tom összerakni mert nem találom a dudát a motortérben, az akksisarut meg nincs kedvem lehúzni mert resetelődik a BC és a rádióm is elfelejti a beállításokat. Hatalmas problémák. :unsure: Ja Pesta az este meg bealudtam snookernézés közben sry :mellow: (arra ébredtem hogy boxolnak éjjel egykor) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Attól függ, hogy milyen dudád van...vagy a bal első dobbetét mögött van a sárvédőív alatt, vagy a zárhíd alatt, ha kicsi van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Attól függ, hogy milyen dudád van...vagy a bal első dobbetét mögött van a sárvédőív alatt, vagy a zárhíd alatt, ha kicsi van... Köszi. Jó hangos úgyhogy gondolom akkor 1. verzió. Igazad volt Robival kapcsolatban bár az összeget továbbra sem gondolom. Pehi irta: "elmentünk Racce Robiékhoz és htá az alapítóbácsi nem hiszitek el vett 1 WV Caddyt és örül neki" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Nemtalálom dudálni meg nem akarok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Van amikor semmi baja a kocsidnak,hozzányúlsz,aztán hetekig bánod,hogy minek piszkáltál bele! :rolleyes: Ez nem vicc, szerintem ez az autózás egyik legmegbízhatóbban teljesülő törvénye. Megbízhatóbb, mint pl amit az a nyúton nevű ipse hozott össze valami almák mindig leesnek a földre témában..... Ja, akit esetleg érdekel, holnap eldördül a startpisztoly, vettem egy 85-ös gyártású Citroent, most meglátom, milyen egy régi francia autó. Állapota egész korrekt, ára elég jó volt, a Hervisben minden felnőttbicikli többe kerül..... A startpisztoly holnap dördül, ugyanis akkor kötök biztosítást, és kezdek járni az ótóval :mellow: Dologról elmond valamit, hogy 4 elektromos ablaka van, mind a négy működik, mint a kisangyal. Nem szorul, nem kontaktos, nem izé, nem hozé, megy le, megy fel... találtam benne egy autópályajegyet, egy nemzetközi biztosítási igazolást, a tulaj ezek szerint télleg járt vele külföldön mostanában, szóval bizalommal tekintek a dolog elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 ....Ja Pesta az este meg bealudtam snookernézés közben sry :rolleyes: (arra ébredtem hogy boxolnak éjjel egykor).... :unsure: Pedig jól elvótunk :mellow: Pénz ráér csütörtökig ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Pénz ráér csütörtökig ? Persze neviccelj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts