uhuhu Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 m aelvitték a zöltet a bontóba.... adtam neki puszit.. :rolleyes: kár érte :mellow: :unsure: ez volt... most meg bontó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 kár érte :mellow: :unsure: Ejgen de a kress után meg már előtte sem igy nézett ki... Nézd a jó oldalát. Van sokkal jobb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Be kell látnotok hogy gyorsabb az 1.8... :mellow: Figy már!Van most nálam egy 1.2-es corsa,gyüsz gyorsúni egyet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Figy már!Van most nálam egy 1.2-es corsa,gyüsz gyorsúni egyet? :rolleyes: A gsi-vel igen..... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 A gsi-vel igen..... :rolleyes: Az 1.4-eshez még kicsit könnyítened kellene. :mellow: De a rajtjaid nagyon jók. :unsure: Utoljára akkor rajtoltam olyan jól, mint te, mikor Lacházán voltunk a T&S talin a Pé GSI-jével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Volt már pár olyan igazi tiszta rajt is,akkor is én voltam elöl :unsure: . Be kell látnotok hogy gyorsabb az 1.8... :mellow: Ez így igaz ,nekem is volt már és tényleg jobban megy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ez így igaz ,nekem is volt már és tényleg jobban megy. :rolleyes: jut eszembe küldök 1 sms-t :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Sziasztok! Ismét egy kérdésem lenne. Méghozzá azokhoz, akiknek van első felső toronymerevítőjük a gsi-jükben. Hol/mennyiért vették? Sárga kombisnak olvastam h van (bocs h nem tudom a neved:) ) Sparco-ra 29.500 OMP-re 47.000 Wiechers-re: 42.000 árakat kaptam, ami szerintem borzasztó sok, még a sparcora is. G Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 ....(bocs h nem tudom a neved:) ).... István a becses neve néki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Én tőle vettem a toronymerevítőmet.Velünk nagyon korektt volt,házhoz hozta.Sparco állítható.Az ára álltalában az euro váltakozásától függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Olyan 22 körül volt,de kb 1 évvel ezelött :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 ....Én tőle vettem a toronymerevítőmet..... "AKCIÓ - gazdaságos fékbetét" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Az 1.4-eshez még kicsit könnyítened kellene. :unsure: De a rajtjaid nagyon jók. :lol: Utoljára akkor rajtoltam olyan jól, mint te, mikor Lacházán voltunk a T&S talin a Pé GSI-jével. Nekem ez így bőven elég :D Szerintem is minden a rajton és a váltásokon múlik.Na meg a súly :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 "AKCIÓ - gazdaságos fékbetét" :D "Most vedd meg úgyis elkopik majd" :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Olyan 22 körül volt,de kb 1 évvel ezelött :rolleyes: Most 29.500:( Erről esetleg véleményetek: http://shop.kabex.hu/index.php?page=shop.p...rt&Itemid=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Most 29.500:( Erről esetleg véleményetek: http://shop.kabex.hu/index.php?page=shop.p...rt&Itemid=1 Vajh' ez merevít is, vagy csak dísz........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ha bili acélból van nem sokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Albert...bocsi de nem vóóótam netközelben...ha legközelebb ilyen van, hívj fel...és segítek... De jót kocsikáztam ma is... :rolleyes: Már 810 km van benne, és még mindig nem kellett a kútra menni... :mellow: :D Ja meg megállt mellettem egy s2 Lehúzta az ablakot, és elkezte dícsérni az "S"4-et... :lol: aztán amikor megtudta, hogy dízel, elköszönt, felhúzta az ablakot, és laza keresztben távozott... :unsure: :lol: ...Persze a következő lámpánál utólértem, de már nem volt lehetőség csevegni...amúgy nagyon szép darab volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Akkor a jelek szerint megvan az oooo? Ha igen, akkor gratu, és sok bmentes és szervízmentes km-t! :mellow: Ha meg nem, akkor is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Albert...bocsi de nem vóóótam netközelben...ha legközelebb ilyen van, hívj fel...és segítek... De jót kocsikáztam ma is... :rolleyes: Már 810 km van benne, és még mindig nem kellett a kútra menni... :mellow: :D Ja meg megállt mellettem egy s2 Lehúzta az ablakot, és elkezte dícsérni az "S"4-et... ;) aztán amikor megtudta, hogy dízel, elköszönt, felhúzta az ablakot, és laza keresztben távozott... :unsure: :lol: ...Persze a következő lámpánál utólértem, de már nem volt lehetőség csevegni...amúgy nagyon szép darab volt... Új barátokat keresel? :lol: Biztos megzavarta a kipufogó hátul meg gondolom be akart próbálni, hogy jobb e az S2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Albert...bocsi de nem vóóótam netközelben...ha legközelebb ilyen van, hívj fel...és segítek... Nem is gondoltam hogy van olyan hogy nem vagy netközelben de aztán egy óra múlva meg kiderült hogy biztos nincs szükség rá. Oksa legközelebb hivlak, THX Este elég kevesen jöttök :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Anti az aláírásod nagyon kemény :rolleyes: ég már mindkét xenon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Anti az aláírásod nagyon kemény :rolleyes: ég már mindkét xenon ? Hihiiiii... :mellow: Sajnos még nem ég mindkettő...de remélem ha fog, akkor sem lesz több a fogyim... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Hihiiiii... :mellow: Sajnos még nem ég mindkettő...de remélem ha fog, akkor sem lesz több a fogyim... :unsure: Ugye hogy ugye?Akit egyszer megcsap a gázolajszag! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Kár hogy drága. 150-ért jó lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts