Laci4 Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 LOL micsoda GSi mafiiózás van ..ezt megint árúlják valaki más, vagy még mindig uaz vajon? :mellow: :rolleyes:
Lanti Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 LOL micsoda GSi mafiiózás van ..ezt megint árúlják valaki más, vagy még mindig uaz vajon? :mellow: :rolleyes: ugyanaz árulja
Tom Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 ugyanaz árulja Carstylingon is fent van. Vajon ennyire kell neki a pénz? Szerintem elment volna 1 felett is, ha van egy kis ideje, meg felhozza pestre.
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Vasárnap kinézünk a gsidevilses évadnyitóra? Bár klubügyeket és pólószotást terveznek, nem tudom kellünk e oda lábatlankodni :unsure: Beszéltem velük,azt mondták kellünk oda... :D ,.Tehát megyünk :rolleyes: Kész van az autó itt áll a ház elött :mellow:
Tom Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Beszéltem velük,azt mondták kellünk oda... :D ,.Tehát megyünk :rolleyes: Kész van az autó itt áll a ház elött :mellow: Akkor este megnézem, hogy milyen kemény a gátló, meg milyen vastag a lakk. Sőt rendezhetünk "ki tud minél közelebb parkolni az Istvánhoz" versenyt is. :unsure:
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Akkor jó sok pénzel gyertek este :mellow: :rolleyes:
Vinkler Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Akkor jó sok pénzel gyertek este :unsure: :rolleyes: Nekem úgy is cserélni kell a bal első sárvédőt :mellow:
Lanti Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 István! Csináltál nekem még anno képeket? :rolleyes:
Laci4 Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Akkor este megnézem, hogy milyen kemény a gátló, meg milyen vastag a lakk. Sőt rendezhetünk "ki tud minél közelebb parkolni az Istvánhoz" versenyt is. :rolleyes: Nyálazzátok össze helyettem is :mellow: (melózok este, szal nem leszek kint.Már épp indulok is....) :unsure:
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 István! Csináltál nekem még anno képeket? :rolleyes: Nem mert örültem hogy 8 órai szerelés után haza tudtunk jönni.Ma este megnézheted,annyi képet csinálsz róla amennyit akarsz.A kárpit még nincs fent..
redline Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Sőt rendezhetünk "ki tud minél közelebb parkolni az Istvánhoz" versenyt is. :unsure: Hozol valami kurv@nagy oszlopot? Azért inkább te mert a calibrába nagyobb fér :rolleyes: :lol: :mellow: István, azóta eljöttél már egyszer is az ablaktól amióta leparkoltál? Vagy a kutya oda van ültetve, hogy vigyázzon rá? :D (ui.: csak irigyek vagyunk :lol:)
Tom Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 István, azóta eljöttél már egyszer is az ablaktól amióta leparkoltál? Vagy a kutya oda van ültetve, hogy vigyázzon rá? :rolleyes: Vett hozzá egy baszom nagy üvegkalitkát. Az volt a sok pénz, nem a fényezés meg a lakat. :mellow:
Tom Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Hozol valami kurv@nagy oszlopot? Azért inkább te mert a calibrába nagyobb fér :rolleyes: :lol: :mellow: Az oszlopos előadással szerintem az Anti készül. :unsure: :D
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Az oszlopos előadással szerintem az Anti készül. :mellow: :unsure: Megkértem hogy csak németország után...... Addig legalább legyen egybe,persze utána is. :rolleyes: Azt hittem jobban fogom félteni,de csővön jöttem haza,már nagyon hiányzott.Jó az 1.8is csak az sehogy nem megy ehhez képest...,viszont veri a c20ne gsi-ket :D (mármint az 1.8as)
Gelko Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Azt hittem jobban fogom félteni,de csővön jöttem haza,már nagyon hiányzott. :rolleyes: :mellow: :unsure:
redline Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Az oszlopos előadással szerintem az Anti készül. :mellow: :unsure: értem már miért vett kombit :rolleyes:
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 :mellow: :unsure: :D Persze féltem,de azért használni is kell :rolleyes: Attól nem lesz baja ha kicsit gyorsabban megyek.... :lol:
Albert Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 ...az 1.8is ... veri a c20ne gsi-ket :rolleyes: (mármint az 1.8as) Valami nagyon lámával tesztelhetted
Gelko Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Attól nem lesz baja ha kicsit gyorsabban megyek.... :mellow: megfolyik rajta a festék :rolleyes: majd este mellette pörgünk a senivel na meg jól nekidőlünk :unsure:
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Valami nagyon lámával tesztelhetted Pedig nem.Az igaz hogy gyorsabban váltok mint a Lanti meg a Pista,de ha nem sikerül elkapnom a rajtot akkor is megyek fel a Lantira és 3ban megfogom :unsure: .Ez van...... :rolleyes: :mellow: Fúrcsa az 1.8as motor.Alul is elég jól húz,pedig a 16V álltalában magas fordulaton megy inkább....
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 megfolyik rajta a festék :rolleyes: majd este mellette pörgünk a senivel na meg jól nekidőlünk :unsure: Pörgés csak akkor ha én is pöröghetek.Kiváncsi lennék hogy ezekkel a keskeny gumikkal mit csinál a seni :mellow:
Gelko Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Pörgés csak akkor ha én is pöröghetek.Kiváncsi lennék hogy ezekkel a keskeny gumikkal mit csinál a seni :rolleyes: gondolom jobban pörög mint a szélessel :mellow:
Atommanó Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Akkor jó sok pénzel gyertek este :unsure: :mellow: Hííííjjjjnye.... Nekem ingyen is szabad....bibibibiiiii... :D :rolleyes:
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Pont az benne a lényeg..... :lol: A széles gumival az volt a gond hogy mikor behúztad a 2-est befuladt az autó és nem riszálta a seggét :unsure: :D .Van pár jó történetem :rolleyes: ,de mindig vigyáztunk rá :mellow:
coupe Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Hííííjjjjnye.... Nekem ingyen is szabad....bibibibiiiii... :lol: :rolleyes: Csak németország után....Már megigérted :mellow: :unsure: :D
Recommended Posts