Laci4 Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 LOL micsoda GSi mafiiózás van ..ezt megint árúlják valaki más, vagy még mindig uaz vajon? :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 LOL micsoda GSi mafiiózás van ..ezt megint árúlják valaki más, vagy még mindig uaz vajon? :mellow: :rolleyes: ugyanaz árulja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 ugyanaz árulja Carstylingon is fent van. Vajon ennyire kell neki a pénz? Szerintem elment volna 1 felett is, ha van egy kis ideje, meg felhozza pestre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Vasárnap kinézünk a gsidevilses évadnyitóra? Bár klubügyeket és pólószotást terveznek, nem tudom kellünk e oda lábatlankodni :unsure: Beszéltem velük,azt mondták kellünk oda... :D ,.Tehát megyünk :rolleyes: Kész van az autó itt áll a ház elött :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Beszéltem velük,azt mondták kellünk oda... :D ,.Tehát megyünk :rolleyes: Kész van az autó itt áll a ház elött :mellow: Akkor este megnézem, hogy milyen kemény a gátló, meg milyen vastag a lakk. Sőt rendezhetünk "ki tud minél közelebb parkolni az Istvánhoz" versenyt is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Akkor jó sok pénzel gyertek este :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vinkler Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Akkor jó sok pénzel gyertek este :unsure: :rolleyes: Nekem úgy is cserélni kell a bal első sárvédőt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 István! Csináltál nekem még anno képeket? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Akkor este megnézem, hogy milyen kemény a gátló, meg milyen vastag a lakk. Sőt rendezhetünk "ki tud minél közelebb parkolni az Istvánhoz" versenyt is. :rolleyes: Nyálazzátok össze helyettem is :mellow: (melózok este, szal nem leszek kint.Már épp indulok is....) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 István! Csináltál nekem még anno képeket? :rolleyes: Nem mert örültem hogy 8 órai szerelés után haza tudtunk jönni.Ma este megnézheted,annyi képet csinálsz róla amennyit akarsz.A kárpit még nincs fent.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Sőt rendezhetünk "ki tud minél közelebb parkolni az Istvánhoz" versenyt is. :unsure: Hozol valami kurv@nagy oszlopot? Azért inkább te mert a calibrába nagyobb fér :rolleyes: :lol: :mellow: István, azóta eljöttél már egyszer is az ablaktól amióta leparkoltál? Vagy a kutya oda van ültetve, hogy vigyázzon rá? :D (ui.: csak irigyek vagyunk :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 István, azóta eljöttél már egyszer is az ablaktól amióta leparkoltál? Vagy a kutya oda van ültetve, hogy vigyázzon rá? :rolleyes: Vett hozzá egy baszom nagy üvegkalitkát. Az volt a sok pénz, nem a fényezés meg a lakat. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Hozol valami kurv@nagy oszlopot? Azért inkább te mert a calibrába nagyobb fér :rolleyes: :lol: :mellow: Az oszlopos előadással szerintem az Anti készül. :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Az oszlopos előadással szerintem az Anti készül. :mellow: :unsure: Megkértem hogy csak németország után...... Addig legalább legyen egybe,persze utána is. :rolleyes: Azt hittem jobban fogom félteni,de csővön jöttem haza,már nagyon hiányzott.Jó az 1.8is csak az sehogy nem megy ehhez képest...,viszont veri a c20ne gsi-ket :D (mármint az 1.8as) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Azt hittem jobban fogom félteni,de csővön jöttem haza,már nagyon hiányzott. :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Az oszlopos előadással szerintem az Anti készül. :mellow: :unsure: értem már miért vett kombit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 :mellow: :unsure: :D Persze féltem,de azért használni is kell :rolleyes: Attól nem lesz baja ha kicsit gyorsabban megyek.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 ...az 1.8is ... veri a c20ne gsi-ket :rolleyes: (mármint az 1.8as) Valami nagyon lámával tesztelhetted Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Attól nem lesz baja ha kicsit gyorsabban megyek.... :mellow: megfolyik rajta a festék :rolleyes: majd este mellette pörgünk a senivel na meg jól nekidőlünk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Valami nagyon lámával tesztelhetted Pedig nem.Az igaz hogy gyorsabban váltok mint a Lanti meg a Pista,de ha nem sikerül elkapnom a rajtot akkor is megyek fel a Lantira és 3ban megfogom :unsure: .Ez van...... :rolleyes: :mellow: Fúrcsa az 1.8as motor.Alul is elég jól húz,pedig a 16V álltalában magas fordulaton megy inkább.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 megfolyik rajta a festék :rolleyes: majd este mellette pörgünk a senivel na meg jól nekidőlünk :unsure: Pörgés csak akkor ha én is pöröghetek.Kiváncsi lennék hogy ezekkel a keskeny gumikkal mit csinál a seni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Pörgés csak akkor ha én is pöröghetek.Kiváncsi lennék hogy ezekkel a keskeny gumikkal mit csinál a seni :rolleyes: gondolom jobban pörög mint a szélessel :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Akkor jó sok pénzel gyertek este :unsure: :mellow: Hííííjjjjnye.... Nekem ingyen is szabad....bibibibiiiii... :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Pont az benne a lényeg..... :lol: A széles gumival az volt a gond hogy mikor behúztad a 2-est befuladt az autó és nem riszálta a seggét :unsure: :D .Van pár jó történetem :rolleyes: ,de mindig vigyáztunk rá :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Hííííjjjjnye.... Nekem ingyen is szabad....bibibibiiiii... :lol: :rolleyes: Csak németország után....Már megigérted :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts