redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 van miből fenntartani a tényleg, csoki neked nem ugy volt, hogy a hétvégén megnézik az autód? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Meg is nézték...bár még nem hívtak vissza...Dini haverja a srác...ő lehet hogy többet tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Redi! Vidd már el egy karikára, hagy érezze megint a feelinget egy kicsit...aztán megnyuxik és ellesz a Caliban egy darabig... :D gondolkodtam, hogy felhívom és átszaladok a szomszédba megkocsikáztatom a srácot :unsure: De épp ebéd után vagyok, összerázza a kaját bennem....vagy megint megszivat a Vácin valami Octavia 4x4 Turbo feliratú Skoda mint pénteken aztán oda az önbecsülésem :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Turbót bele... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Redi! Vidd már el egy karikára, hagy érezze megint a feelinget egy kicsit...aztán megnyuxik és ellesz a Caliban egy darabig... :rolleyes: Azt a kört tényleg elfogadnám. De csak feltekert konikkal. Hiányzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 vagy megint megszivat a Vácin valami Octavia 4x4 Turbo feliratú Skoda mint pénteken aztán oda az önbecsülésem :rolleyes: :mellow: Ezt meg sem hallottam. (ilyenkor kell hívni engem és a GSi Club visszavág :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 ....megint megszivat a Vácin valami Octavia 4x4 Turbo feliratú Skoda mint pénteken aztán oda az önbecsülésem :rolleyes: :mellow:.... 150 loerős is lehetett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vinkler Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Sziaszok! Én új vagyok itt! Azt tanácsolták itt tegyek fel kérdéseket, mert az F astra fórumba nincs jogosultságom. Szóval van nekem egy c16xel motoros f astrám. Már van benne 1-2 dolog, de így 200 000 km-nél fel kéne újítanom a motort. Gondoltam egy sima generál helyett, új vezműtengely, hengerfejmunka, szívósor csere nem ártana. Nézegettem a neten pár oldalt, de nem találtam túl sok kézzel fogható dolgot... (Motorcserén is gondolkodom) Minden ötletet szívesen veszek! Előre is millió THX! Vagy esetleg valahol egy személyes találkozóban is benne lennék! A klubbtagság sem riaszt el... (Köszi és bocs az előbi rossz helyért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Sziaszok! Én új vagyok itt! Azt tanácsolták itt tegyek fel kérdéseket, mert az F astra fórumba nincs jogosultságom. Szóval van nekem egy c16xel motoros f astrám. Már van benne 1-2 dolog, de így 200 000 km-nél fel kéne újítanom a motort. Gondoltam egy sima generál helyett, új vezműtengely, hengerfejmunka, szívósor csere nem ártana. Ha generálra szorul a motor, akkor az legyen az első. Mert egy véres torkú motorra hiába pakolsz okosságokat, ne várj tőle semmi vérlázító eredményt. :rolleyes: Én egy ilyen motorral rendelkező versenyautót gyepálok, ami most valahol 140LE felett lehet kicsit, viszont ehhez úgy 5kilót kellett ölni csak a motorba, ami egyébként jó állapotban volt eredetileg. Csütörtök esténként Lurdy parkolóban szokott összeröffenni a társaság, ajánlom figyelmedbe. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Hiányzik... Viszont a régi autód már el is tünt használtautóról....lehet, hogy meg is vették? De mi hiányzik? Van jobb nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Leírás: elveszett forgalmi és adásvételi,rendszám van üzemképes,emailre nem válaszolok persze, én meg a gyáva oroszlán vagyok az Ózból :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Coupe lakatosa tulbuzgoan rakta össze a Caravant :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 a turbóért cserébe ellopta a lökösöket :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Lehet, hogy picit ellopták valahol kűűűfődön... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 kurv@nagy ez a topik CS-n :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Coupe! hopp egy caravan...csak kár a spoilerekért, amúgy nem rossz a fény... meg a felni, meg a szélesítés... Főnix tunying caravan... Bár ami igazán ütős az a multimedia... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 pont ezt a hátsó szélesítést akartam elkerülni,emiatt adtam el a felnit.nagyon nem tetszik.A fény tényleg szép,a felni is,csak nekem ez a sok spoiler sok.Amúgy tényleg szép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na és te hogy állsz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Coupe lakatosa tulbuzgoan rakta össze a Caravant :unsure: bárcsak túlbuzgó lenne :mellow: Ha minden igaz holnap délutánra össze lesz rakva......,de gsiTomi ezt jobban tudja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 ....vagy megint megszivat a Vácin valami Octavia 4x4 Turbo feliratú Skoda mint pénteken aztán oda az önbecsülésem :rolleyes: :mellow: Ezek a kis sunyi skodák......nem szabad lebecsülni őket. :unsure: Én is néztem már be 2.0 TFSi kombit. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Bár ami igazán ütős az a multimedia... :rolleyes: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/39695/7.jpg Szerintem meg ez az amit már nem kellett volna. Kár érte, ront az összképen :mellow: Egy LCD kijelző ami valami gumival vagy tépőzárral van felrakva az ülésre és kilóg belőle a kábele.....kár érte :unsure: :D :lol: Egyébként az autó jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vinkler Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Ha generálra szorul a motor, akkor az legyen az első. Mert egy véres torkú motorra hiába pakolsz okosságokat, ne várj tőle semmi vérlázító eredményt. :rolleyes: Áháá! Akkor te lennél az! A neten olvasgattam rólad (tok) szivesen beszélgetnék a témáról veled! Termszetsen a felújítás után értettem a piszkálást! Idáig, ami történt: Agr szelep ledugózva Kartelgáz kivezetés Tigra elektronika, és írt chip Ram air szerű légszűrő Egy nagyobb y-al induló kipufogórendszer (leömlő nem) Sárga koni gátló, GSI stbilizátor és Gsi rugó (volt benne eibach ültető is, de nem lehetett rendesen használni, a magyar utakon) 15-ös calibra alufelni Brembó fék Némi hifi Blau, Boston, MB Quart, Alpine, Audiobank Kasztnin, díszcsík felíratok, antenna eltűntetve. Egyenlőre kb. ennyi! Most csütörtökön is lesz valamiféle Lurdy-s tali? Jah és mikor kezdődik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na Redi csalódtam...nem olvasol a sorok között... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Egyenlőre kb. ennyi! Most csütörtökön is lesz valamiféle Lurdy-s tali? Mindig van....sőt itt a jóidő tömegével merészkednek elő az emberek :rolleyes: Multhéten is volt kint vagy 40 autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na Redi csalódtam...nem olvasol a sorok között... :rolleyes: Innen is látszik, hogy nem én vagyok a Dr. Nick :D :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts