Atommanó Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Holnap kora délután terveztél valami hekkelést rajta? Mert akkor szívesen segítek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Holnap kora délután terveztél valami hekkelést rajta? Mert akkor szívesen segítek... :rolleyes: Max megnézem,elég volt belöle....Valamit a lakatos is csináljon.Viszont ha átjössz megnézni Én itthon vagyok.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Akkor akár reggel is okés... Mikor mentek reggel sétáltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Akkor akár reggel is okés... Mikor mentek reggel sétáltatni? 9 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Háromnegyed kilenc kút? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Tényleg a hullával mi lett tegnap??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 3/4 9 és nálunk a kapuban. Megállt egy taxis és megpróbálta felkelteni,de nem sikerült neki....Szerintem a taxisnak köszönheti az életét,mert úgy állt meg hogy a srácot takarta.Ezért nem ment át rajta a busz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 :rolleyes: Ott leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 3/4 9 és nálunk a kapuban. Megállt egy taxis és megpróbálta felkelteni,de nem sikerült neki....Szerintem a taxisnak köszönheti az életét,mert úgy állt meg hogy a srácot takarta.Ezért nem ment át rajta a busz.... mivan???????? :rolleyes: :mellow: :unsure: mosmán' akkor meséljetek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Mentünk haza Istvánnal tegnap a Lurdytól, és egy részeg figura az út közepén feküdt...Csak ő arra ment hazafelé is, és azért kérdeztem, hogy látott e még valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Mentünk haza Istvánnal tegnap a Lurdytól, és egy részeg figura az út közepén feküdt...Csak ő arra ment hazafelé is, és azért kérdeztem, hogy látott e még valamit... Uhh.. az komoly.. :S :rolleyes: Tegnap próbálgattuk az "új" fényképezőmet. A videó minősége egész frankó(pedig csak320x240be nyomtuk).. csak a mérete marha nagy(640x480at nem is nézem)... a hangja viszont.. kész sokol rádió :S olyan mintha le lenne fogva a mikrofon.. mondjuk ettől tartottam is.. irták hogy valmi 8bites vagy mennyi a mintavételezés.. szomorú.. Majd teszek fel mintát.. csak kell keresnem valamit, ami kezeli,szerkeszti a .mov-ot :S Coupe: grat a kocsihoz, bár igy a fényképeken tényleg nem látszik nagyon másnak :mellow: majd élőben.. A kárpit viszont szépnek tünik.. majd jóóól megnézzük. anno antié is igencsak bejött. Lelkes amatőr munka, vagy kárpitos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Kihúzhatjuk az R32-es Golfot is a listáról. :rolleyes: Igaz papiron olyat megy, mint egy gyári Cali. Viszont borzalom szép hagja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 De azért jó, hogy elmondtam mivel mentél...és nem lett ebből is Lambo... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 De azért jó, hogy elmondtam mivel mentél...és nem lett ebből is Lambo... :rolleyes: Múltkor rámlőttek a rendőrök, de nem ért utol a golyó... A trafitól meg nem félek, mert olyan zársebességnél, amit ők használnak csak egy fekete csík fog látszani. (Egyébként megkérdeztem a sráctól. Azt láttam hogy 5ös golf, és azt meg modnta, hogy 3.2 V6. Tőled meg, mint a VW konszern nagy tudorától, megkérdezetm hogy van-e ilyen Golf. Ennyi. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 :rolleyes: :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Okés azért köszönöm! Hát én úgy ismerem mint stift...de lehet van valami szakneve... István!!! Szép lesz, az ajtókárpit meg azzal a 3 bevarrással nagyon ######a lett...az is patent... Este fél kilenc lennt? Amúgy a polír tényleg sokat kiszed, bár a narancsosságot szertintem nem...de nem én vagyok a szaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Volt, De ne haragudj hogy ide jövök segítségért, inkább majd végig megyek az összes olyan hibán amit már előttem az itt levők közül sokan végig jártak és tanulok a saját hibáimon hogy jó lassan haladjak az autómmal és dupla annyit költsek rá. Jó szemét vagyok hogy segítséget kérek 0-24 és még csak 5000 ft -ot sem fizetek érte.... Na jól túl reagáltam...de még vissza is fogtam magam... :rolleyes: volt már olyan hogy nem csak kérdeztél, hanem csak ugy kötetlenül beszélgettél??? :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Coupe! Ha most kecsói lennél,nem győznél minket elrugdosni a kocsitól! :rolleyes: Emléxem még,amikor Losi rakta össze a corsát!Elöször csak ketten voltunk ott Tomi023-al,aztán hirtelen annyian voltunk a garázsban,hogy egymást kerügettük! :mellow: Neki estünk 8-an a corsának,hirtelen kész lett! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Ez most is így lenne,csak a maradék alkatrész a lakatosnál van.A belseje meg anyósoméknál surányban.Ami alkatrész volt azt felraktuk rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 A belseje meg anyósoméknál surányban:D Irány Surány! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Ha be lenne ragasztva az első és hátsó szélvédő már rég ott lennék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 nagyon jól néz ki a caravan :rolleyes: felnikkel mi a helyzet ? esetleg nem dobsz rá ronal turbót ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Kész vannak az ajtókárpitok is.Kicsit villágosabb mint hittem,pedig én vettem az anyagot :mellow: :rolleyes: :D .Ez persze nem baj,sőt.....csak jobban kell rá vigyázzni. http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01072.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01073.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01075.jpg István, a műanyag részek a ajtóban újak vagy szilikontól néznek ki ilyen jól? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Na ne mond,hogy csak az -tól lett ilyen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 István, a műanyag részek a ajtóban újak vagy szilikontól néznek ki ilyen jól? :mellow: Nem új,és én sose fújtam be szilikonnal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts