Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ti nem vettétek észre h olyan a hozzászolás irása mintha privit irnál? nincs hangulatjel az oldalán! Nincsenek smileik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ti nem vettétek észre h olyan a hozzászolás irása mintha privit irnál? nincs hangulatjel az oldalán! ne mond,hogy nem tudod fejből a kódokat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ne mond,hogy nem tudod fejből a kódokat :mellow: kódókat????? le se tudom irni hogy smájli :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 kódókat????? le se tudom irni hogy smájli :rolleyes: :unsure: ahogy ejcsük úgy írjuk :mellow: amúgy lehet írni,csak máshol van,tényleg privi feeling Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ahogy ejcsük úgy írjuk :rolleyes: :mellow: :D :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 :lol: :mellow: :rolleyes: :unsure: :D ;) :lol: :D ;) :lol: :P ;) :lol: :P ottvanaz, c sak keresni kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Hát szerintem a kuplung cseréhez le kell szedni a váltót..... De csak, ha F18-as váltója van. F20-nál egy szakértö megcsinálja váltóleszedés nélkül és sokkal rövidebb idö alatt.l Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Hétfőn szerintem nem fog dolgozni a lakatos. Inkább sörvirslizik a ligetben.... :mellow: Ha már hétfőn elkezdi, akkor mi lesz Vele, majd kedden, amikor majális is lesz? :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Hát szerintem a kuplung cseréhez le kell szedni a váltót, ami ugyanúgy 15-20e forint, mint egy váltó csere, szóval ha ott tartasz, akkor a kettőt egyszerre kéne megcsinálni, mert úgy sok idővel és pénzel beljebb lennél. A stiftről azt hittem, hogy műanyag, sorry... Arra gondolsz hogy a stift cserét és a kuplung cserét kéne egyszerre csinálni? Mert én is ezt írtam ám :rolleyes: Mindenesetre köszönöm hogy segítettél legalább valami irányadó nézetem van arról hogy mi az a váltó :unsure: Na nem köszöngetek senkinek semmit többet hanem bele írom inkább az aláírásomba mert már nem győzöm copy/pastelni a hálát :mellow: Dehát rá is szolgáltok mert sokat helpeltek! Jah igen a kuplung 48 körül lenne ... találok ennél olcsóbban szerintetek? vagy ne keresgéljek tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Jah igen a kuplung 48 körül lenne ... találok ennél olcsóbban szerintetek? vagy ne keresgéljek tovább... Egy normális minőségű kuplungszett ennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ez asszem SACHS /LUK vagy mifene...elvileg ez jó kvaliti... :rolleyes: Egy normális minőségű kuplungszett ennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ez asszem SACHS /LUK vagy mifene...elvileg ez jó kvaliti... :mellow: Ha jól emléxem, akkor a LUK a gyári.......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 De csak, ha F18-as váltója van. F20-nál egy szakértö megcsinálja váltóleszedés nélkül és sokkal rövidebb idö alatt.l F20-nál sem mindegyik esetben ablakos a móka... :mellow: Jah igen a kuplung 48 körül lenne ... találok ennél olcsóbban szerintetek? vagy ne keresgéljek tovább... Beszélj Viktorral... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Na nem köszöngetek senkinek semmit többet hanem bele írom inkább az aláírásomba mert már nem győzöm copy/pastelni a hálát :rolleyes: Dehát rá is szolgáltok mert sokat helpeltek! Ez ok csak van egy ilyen szabály: "A jobb olvashatóság, áttekinthetőség céljából a következő korlátozásokat hoztuk a profilban beállított aláírásra vonatkozóan: - maximum 3 sor, ha nincs kép, képpel együtt maximum 1 sor " Szal szerintem javitsd mielőtt a véresszájú modik eltiltanak örökre :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 F20-nál sem mindegyik esetben ablakos a móka... :mellow: Beszélj Viktorral... :rolleyes: Viktor is 48 körül hozza a Sachs-ot kedvezménnyel. Én a váltócserét javasoltam összekötni a kuplungcserével (ha tuti, hogy a váltó beteg) és stift cserével kéne kezdeni mindenek előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Az kemény...én 2 éve még 33-ért vettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Az kemény...én 2 éve még 33-ért vettem... Hát pedig ennyi a komplett szett... Kérdezd meg dr.nicket, ha nem hiszed... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Viktortól jönne 48 ért kedvezménnyel... Okés javítom a Zavatart köszönöm a Zinfót :rolleyes: Hogy tuti a váltó e a ludas , nemtudom de azthiszem kideríteni sem tudom házilag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Hogy tuti a váltó e a ludas , nemtudom de azthiszem kideríteni sem tudom házilag... Igen, ennek sajnos ez a lutri része... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 F20-nál sem mindegyik esetben ablakos a móka... :mellow: Eddig már volt pár F20-unk és mind olyan volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Holnap délutánra ha minden igaz kész is lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 szép bár kép nem adja sztem vissza h milyen lett a színe... Más: cabrio cali hát ez is többet érne(magyarul olcsóan' adja) csak nem itt Mo.-on.... és ez is szép....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 ....Holnap délutánra ha minden igaz kész is lesz :rolleyes:.... Szép lett ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 dácéép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts