sárgaGSI Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Megünnepelted Redi a szülinapod? Vagy majd hétvégén lesz? :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 a fülét? akkor oké! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Akkor most megint ott vagyok hogy vagy jó lesz a váltóm vagy nem... Valami egyéb tanács? Erre az F18 -ra mit aszondtok? Szerintem felesleges, egy F20 15-20e forint, és hogy milyen rövid az a legkisebb részben függ attól, hogy F18 v. F20. De első körben stift csere, asszem vagy 100 forint eg és 1.23 perc a cseréje géptetőfelnyitással és lecsukással együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 De első körben stift csere, asszem vagy 100 forint eg és 1.23 perc a cseréje géptetőfelnyitással és lecsukással együtt. b+ erre mondtak a Lacinak 20-25e Ft-ot? :rolleyes: Átnyergelek autószerelésre, jobban lehet vele keresni mint a kokaincsempészéssel :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 b+ erre mondtak a Lacinak 20-25e Ft-ot? :rolleyes: Átnyergelek autószerelésre, jobban lehet vele keresni mint a kokaincsempészéssel :mellow: Te csak énekelj tovább, kicsi legoninja! :unsure: A váltó szétszerelésre mondták neki az említett összeget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Legonyinnya :rolleyes::D:D Hmmm... Na akkor csörgök egyet Csergő táján hogyé osztogatják ezt a 'stiftet' meg akkor már a kuplungot is bár tartok attól hogy az nem a Viktoréknál lesz a legolcsóbb.... Ezekszerint a váltó cseréről mondjak le mert nem lesz érezhető változás?! Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Stiftezést nekem is mindennel együtt 1-2 ezer forintért csinálták, nagyon megérte, pontosabb lett a váltó, és sokkal jobb volt váltani vele, mert "egészségesebb" mozgása lett a váltókarnak. A váltód meg nem tudom mennyire súlyos eset, de én azt szét nem szedetném ha nincs egészen halálán, mert félő, hogy utána sose tudják normálisan összerakni..... valszeg maximum vennék másikat bontva... nincs benne annyi rizikó... főleg, ha próbálható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Stiftezést nekem is mindennel együtt 1-2 ezer forintért csinálták, nagyon megérte, pontosabb lett a váltó, és sokkal jobb volt váltani vele, mert "egészségesebb" mozgása lett a váltókarnak. A váltód meg nem tudom mennyire súlyos eset, de én azt szét nem szedetném ha nincs egészen halálán, mert félő, hogy utána sose tudják normálisan összerakni..... valszeg maximum vennék másikat bontva... nincs benne annyi rizikó... főleg, ha próbálható... Így van, kipróbált bontott váltó, Patyi max. 20ért cseréli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 ....A váltód meg nem tudom mennyire súlyos eset.... Ölégé. De egy motor határozottan nehezebb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Itt tart most a kocsim :rolleyes: A fényező szerint vasárnap biztos elvihetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ez nagyon királyos!! Hosszú hétvégén akkor össze is tudjuk dobni. Csajozós verda...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ez nagyon királyos!! Hosszú hétvégén akkor össze is tudjuk dobni. Csajozós verda...:mellow: Sajnos a lakatos nem dolgozik a hétvégén,így az üvegeket nem tudom beragasztani,de terveim szerint vasárnap jó lenne a lökösöket a lámpát,meg az ilyen apróságokat visszarakni.Azt mondta a Bandi hogy ott nyugodtan összerakhatom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 De első körben stift csere, asszem vagy 100 forint eg és 1.23 perc a cseréje géptetőfelnyitással és lecsukással együtt. Következő találkozásunk alkalmával kapsz rá 2 percet és 500Ft-ot! :rolleyes: Előny még az is,hogy ez dízel és nincs annyi felesleges bisz-basz a motortérben,könnyebben hozzáférsz! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Nos, 600 ft a stift és mint kiderült fém... probálkozom azzal hogy kuplung meg 'fém bizbaz' csere és imádkozom hogy jó legyen... Köszönöm a segítséget mindenkinek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Sajnos a lakatos nem dolgozik a hétvégén,így az üvegeket nem tudom beragasztani,de terveim szerint vasárnap jó lenne a lökösöket a lámpát,meg az ilyen apróságokat visszarakni.Azt mondta a Bandi hogy ott nyugodtan összerakhatom :rolleyes: Csak az első szélvédőt kell ragasztani? Nem lehet megkérni, hogy azt azért még foltozza be neked hétfőn? Gyorsan megvan és akkor legalább nyugodtan száradhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Nos, 600 ft a stift és mint kiderült fém... probálkozom azzal hogy kuplung meg 'fém bizbaz' csere és imádkozom hogy jó legyen... Köszönöm a segítséget mindenkinek ! Hát szerintem a kuplung cseréhez le kell szedni a váltót, ami ugyanúgy 15-20e forint, mint egy váltó csere, szóval ha ott tartasz, akkor a kettőt egyszerre kéne megcsinálni, mert úgy sok idővel és pénzel beljebb lennél. A stiftről azt hittem, hogy műanyag, sorry... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Csak az első szélvédőt kell ragasztani? Nem lehet megkérni, hogy azt azért még foltozza be neked hétfőn? Gyorsan megvan és akkor legalább nyugodtan száradhat. Hétfőn szerintem nem fog dolgozni a lakatos. Inkább sörvirslizik a ligetben.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Hétfőn szerintem nem fog dolgozni a lakatos. Inkább sörvirslizik a ligetben. Hát ha a fényező fényezik vasárnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Hát ha a fényező fényezik vasárnap... Ez igaz. Manapság már mindenki a pénzt hajszolja, dógozik mint állat a pihenőnapokon is.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 A lakatos csak szombaton dolgozik,de az se biztos.A hátsó szélvédőt is ragasztani kell,meg azért jó lenne ha ő is csinálna valamit,ha már megfizetem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Nos, 600 ft a stift és mint kiderült fém... probálkozom azzal hogy kuplung meg 'fém bizbaz' csere és imádkozom hogy jó legyen... Köszönöm a segítséget mindenkinek ! és abból 2 darab kell elvileg ha jol emléxem.. nekem attol a 2 xar stifttöl nem lehetett kapcsolni a kettest, csak a jobbos kanyarba vette be.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 A lakatos csak szombaton dolgozik,de az se biztos.A hátsó szélvédőt is ragasztani kell,meg azért jó lenne ha ő is csinálna valamit,ha már megfizetem :rolleyes: Hát akkor viszont bassza meg és rakja össze ő. Nincsenek smileik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 és abból 2 darab kell elvileg ha jol emléxem.. nekem attol a 2 xar stifttöl nem lehetett kapcsolni a kettest, csak a jobbos kanyarba vette be.. Jaja, nekem is kettes volt a gond. Viszont nem recseget és nem csinált semmit, csak nem vette be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Jaja, nekem is kettes volt a gond. Viszont nem recseget és nem csinált semmit, csak nem vette be... nekem is ugyan ez volt a baj, de akkor megvolt a feeling a jobbos kanyarba... lesz kettes lesz kettes :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ti nem vettétek észre h olyan a hozzászolás irása mintha privit irnál? nincs hangulatjel az oldalán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts