Atommanó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Na nálunk ma a skodri is bedobta a kulcsot...kevés henger menetelt benne...ezekután már lassan ott tartunk, hogy kell 4-5 autó, hogy legalább egy üzemképes legyen... :mellow: :unsure: Már Attiéknál van nemsoká megyek is érte szerintem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 0km-es tréler hitelre? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Nekem is gyújtásra világít. Amúgy jó reggelem volt. Lerugdosták a jobb oldali tükrömet. 'asszem én is lerugdosok valakit. Ha meglátom egyszer. :rolleyes: csak úgy minden indok nélkül?????? azért ez nem mindennapi ehhh hát a jó dolgozó lány anyukáját... Anti lehet a Trailert is "felhúzná" és azzal sem lenne kisegítve...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 csak úgy minden indok nélkül?????? azért ez nem mindennapi ehhh hát a jó dolgozó lány anyukáját... Anti lehet a Trailert is "felhúzná" és azzal sem lenne kisegítve...... Nem adtam rá okot senkinek... :rolleyes: Jó kis turbós trailer. Ha az autó beadja a kulcsot, akkor még azzal is versenyképes marad. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Elsőnek Hic írta h "de igen..." :D Ja, de nekem G Astrám van.... Amúgy szerintem az is lenne a logikus.... :mellow: Bocs, ha átvertelek :lol: :rolleyes: Együttérzek veled Bobber, nekem is az utcán vmi. balfék elsodorta a jobb tükrömet pár hete. Még szerencse, hogy jó vagyok legoból, így összerakás után csak egy kis darab maradt ki... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ja, de nekem G Astrám van.... Amúgy szerintem az is lenne a logikus.... :mellow: Bocs, ha átvertelek :D :rolleyes: Együttérzek veled Bobber, nekem is az utcán vmi. balfék elsodorta a jobb tükrömet pár hete. Még szerencse, hogy jó vagyok legoból, így összerakás után csak egy kis darab maradt ki... :unsure: Tükörlapom szerencsére egyben maradt. Majd valahogy összelapátolom a többit... Az egészben az a rossz, hogy most szeretném szépen megcsinálni az autót kívülről. Új fény, stb... Ilyenkor viszont elmegy a kedvem az egésztől egy időre azzal a felkiáltással, hogy "Úgy is összesz..ja valami barom"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Na nálunk ma a skodri is bedobta a kulcsot...kevés henger menetelt benne...ezekután már lassan ott tartunk, hogy kell 4-5 autó, hogy legalább egy üzemképes legyen... :mellow: :unsure: Már Attiéknál van nemsoká megyek is érte szerintem... :rolleyes: az összeset tönkre vágod.. alattad még a bkv is lerobbana(már ha járnál vele) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Görkori v. deszka, bicikli, roller (ááá ezzel meg összetöri a képét) inkább tricikli az stabil és még sportolásra is alkalmas! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Görkori v. deszka, bicikli, roller (ááá ezzel meg összetöri a képét) inkább tricikli az stabil és még sportolásra is alkalmas! :rolleyes: a triciklli alkalmas rá de ........ :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 a triciklli alkalmas rá de ........ :rolleyes: :mellow: Az az enyiméééé! :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Az az enyiméééé! :mellow: :unsure: :D amint aug 20.án elkap a tavaszi fáraccság :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Az az enyiméééé! :rolleyes: :mellow: :unsure: Egyes leülhetsz. Az nem az enyiméé hanem az enyém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Akkor most megint ott vagyok hogy vagy jó lesz a váltóm vagy nem... Valami egyéb tanács? Erre az F18 -ra mit aszondtok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Valami egyéb tanács? "Keeeeelll egy háááááázzz, lenn az óóóceááán partjáááán...." :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Megünnepelted Redi a szülinapod? Vagy majd hétvégén lesz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 tanácsot adtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 kitérő válasz... ne terelj! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 kitérő válasz... ne terelj! :rolleyes: nem látod még mindíg az alkohol beszél belőle :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ja Detti simán rámfogta, hogy azért ment tönkre az ő kis csilivili bárhovaelviszautója, mert én vezettem elötte... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Azért este, a Lurdynál meghúzzuk a fülét.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ja Detti simán rámfogta, hogy azért ment tönkre az ő kis csilivili bárhovaelviszautója, mert én vezettem elötte... :rolleyes: És nem? :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 a nevemben is húzzátok meg. :unsure: (további jelentkezőket várunk) :rolleyes: aztán igaz lesz a füled érjen bokádig áldás! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Na jó legyen...viszont innentől egyértelmű, hogy a GSIben miatta olvadtak el a dugók... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ja Detti simán rámfogta, hogy azért ment tönkre az ő kis csilivili bárhovaelviszautója, mert én vezettem elötte... :mellow: nagy merészség volt... mint láthatjuk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 a nevemben is húzzátok meg. :unsure: Hát én kihagynám...de van ismerősöm aki nem csak a saját, de még a te nevedben is ingyen meghúzná... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts