opel16v Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Má' a hajamat tépem tőle. Meg a szerelőm is. Az enyémet. :rolleyes: Tényleg nem vágom, mi lehet a nyűgje. Megy-megy, de nem az igazi. Kompresszió megvan rendben abban a motorban? Fals levegőt nem kap? Sárga lámpa be van kötve végre? :mellow: Van vagy ezernyi dolog, amin bukhatnak a pacik. :unsure:
mackosajt Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 :rolleyes: :mellow: magas labda lecsapva...
Bobber Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Kompresszió megvan rendben abban a motorban? Fals levegőt nem kap? Sárga lámpa be van kötve végre? :mellow: Van vagy ezernyi dolog, amin bukhatnak a pacik. :unsure: Kompresszió okés, mérve. Sárga lámpa bekötve, kivillogtatva, hibakód nincs. :rolleyes: Elvileg falsot sem kap, de azért adok neki egy új tömítés készletet.
gsi.tamás Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ja apám is 62 éves, neki is új szemcsit írtak fel...azt mondták neki is, hogy a kor... :rolleyes: :mellow: :unsure: Hamarosan te is eléred a 30-at kisgyerek majd akkor magyarázzá! :lol: Istvánnak aki azt szokta mondani - legutóbb 2 hete Lurdynál - hogy minek melegíteni az autót indulás elött. Itten lehet olvasni. :D
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Na látom még egy ember aki nem olvassa a fórumot, csak ír... :rolleyes: :mellow: Még csak 3 helyen volt szó róla...én voltam a második... :unsure:
Tom Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hamarosan te is eléred a 30-at kisgyerek majd akkor magyarázzá! :unsure: Istvánnak aki azt szokta mondani - legutóbb 2 hete Lurdynál - hogy minek melegíteni az autót indulás elött. Itten lehet olvasni. :mellow: Most lett harmadszorra belinkelve ez a cikk... :rolleyes:
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Istvánnak aki azt szokta mondani - legutóbb 2 hete Lurdynál - hogy minek melegíteni az autót indulás elött. Itten lehet olvasni. :rolleyes: bmw.tominak meg üzenjük, hogy már 2 topikban is kiveséztük a cikket és az egyik a gsi-s volt :mellow:
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 3 reagálás fél percen belül....a gsi-s topikban nem lehet hibázni...egy rossz mozdulat és véged :mellow: :unsure: :rolleyes:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ez a bitang...lesnek...aztán ha kell lecsapnak... :rolleyes: :mellow: :unsure:
Tom Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ez a bitang...lesnek...aztán ha kell lecsapnak... :mellow: :unsure: :D Itt nincs helye a hibának... :rolleyes:
Tom Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 gyorsak vagytok! :D Ez az életünk. :mellow: :unsure: :rolleyes:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ez az életünk. :lol: :lol: :D :rolleyes: :mellow: :unsure:
mackosajt Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ez az életünk. :mellow: :unsure: :rolleyes: mióta calid van, azóta a fény is csókolommal köszön? :D
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 mióta calid van, azóta a fény is csókolommal köszön? :unsure: Már ha lenne rá ideje... :rolleyes: :mellow:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Tényleg Áki! Te 2008-ig vagy klubtag??? :rolleyes: :mellow: :unsure:
uhuhu Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Tényleg Áki! Te 2008-ig vagy klubtag??? :rolleyes: :unsure: :D láááttoooddd... változnak az idők.... :lol: :mellow:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hihihihiiii... :rolleyes: :mellow: :unsure:
gsi.tamás Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 3 reagálás fél percen belül....a gsi-s topikban nem lehet hibázni...egy rossz mozdulat és véged :unsure: :D :rolleyes: Lesz@rom vazzeg! Ha ettől élveztek el (legalább ettöl ha mástól már nem megy) akkor örültem, hogy segíthettem! :mellow:
coupe Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hamarosan te is eléred a 30-at kisgyerek majd akkor magyarázzá! :mellow: Istvánnak aki azt szokta mondani - legutóbb 2 hete Lurdynál - hogy minek melegíteni az autót indulás elött. Itten lehet olvasni. :rolleyes: Nem olvasom el,mert lusta vagyok csak a végét... :unsure: "A Totalcar ajánlása: a motor elindítása után kb. 2-3 másodperc várakozás. Ezt az időt remekül ki lehet használni akár a biztonsági öv bekapcsolására, akár a tükrök gyors ellenőrzésére. Ezt követően azonnali elindulás. Cél a maximális fordulatszám fele, vagy annál valamivel kevesebb: dízeleknél 2000, benzineseknél mondjuk 2500. Óvatos gázpedálkezelés. Cél itt is a maximális terhelés (nyomaték) legföljebb fele. Vigyázat! Elektronikus gázadagolásnál a félig nyomott pedál nem fél terhelést jelent, hanem sokkal többet. " 2-3 másodperc és nem 5-10perc.... :D
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Idézet kedvencünktől: Dr.Nemtomkicsoda... "Még mindig az a baj, hogy "arc nélkül" vagyok? Kérdeznék valamit: amikor az opel fórumon, a betévedő szerencsétlent agyon szívatjátok, és lealázzátok a fellengzős szövegetekkel, akkor hol van a ti arcotok? Hmm. Sehol. Mert ti sem vállaljátok a sok mocskolódás után a kvázi "következményeket" " Azért Colaa-val jól elvannak... :rolleyes: :mellow:
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Idézet kedvencünktől: Dr.Nemtomkicsoda... "Még mindig az a baj, hogy "arc nélkül" vagyok? Kérdeznék valamit: amikor az opel fórumon, a betévedő szerencsétlent agyon szívatjátok, és lealázzátok a fellengzős szövegetekkel, akkor hol van a ti arcotok? Hmm. Sehol. Mert ti sem vállaljátok a sok mocskolódás után a kvázi "következményeket" " Legalább tudom ki lapul a nick mögött :rolleyes:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hát ezt megoszthatnád velünk is... :rolleyes:
gsi.tamás Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Nem olvasom el,mert lusta vagyok csak a végét... :mellow: "A Totalcar ajánlása: a motor elindítása után kb. 2-3 másodperc várakozás. Ezt az időt remekül ki lehet használni akár a biztonsági öv bekapcsolására, akár a tükrök gyors ellenőrzésére. Ezt követően azonnali elindulás. Cél a maximális fordulatszám fele, vagy annál valamivel kevesebb: dízeleknél 2000, benzineseknél mondjuk 2500. Óvatos gázpedálkezelés. Cél itt is a maximális terhelés (nyomaték) legföljebb fele. Vigyázat! Elektronikus gázadagolásnál a félig nyomott pedál nem fél terhelést jelent, hanem sokkal többet. " 2-3 másodperc és nem 5-10perc.... :unsure: Mondom hogy nem 5-10perc de 2-3 az kell. Ki járatja 5-10percig melegítés gyanánt mindíg? :rolleyes: Én biztos nem.
Recommended Posts