Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Úgy néz ki, hogy marad játszósnak, vagy félrerakósnak, de a megcsináltatást illetően, ha xe-t rakok bele, vagy ezt csináltatom meg, szinte nincs különbség...szóval akkor már inkább let... :unsure: :rolleyes: Aztán, hogy utána mi lesz a sorsa...azt még nem tom... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 juteszembe.....2 napos EU szintű Speed Day nevű (vagy valami ilyesmi) közlekedésbiztonsági meg sebességellenőrzési napok vannak, extra trafival meg műszaki álapot ellenőrzéssel...óvatosan Uraim :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 juteszembe.....2 napos EU szintű Speed Day nevű (vagy valami ilyesmi) közlekedésbiztonsági meg sebességellenőrzési napok vannak, extra trafival meg műszaki álapot ellenőrzéssel...óvatosan Uraim :mellow: Jó tudni... mától? Mert én tegnap igyekeztem egy két helyen kicsit.. de nem volt villámlás :rolleyes: Anti: háát jah.. ha nem hiányzik az ára,és meg tod venni az OOOO-t... Max. kicsit visszábbveszed.. vagy a lábad :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Úgy néz ki, hogy marad játszósnak, vagy félrerakósnak, de a megcsináltatást illetően, ha xe-t rakok bele, vagy ezt csináltatom meg, szinte nincs különbség...szóval akkor már inkább let... :unsure: :rolleyes: Aztán, hogy utána mi lesz a sorsa...azt még nem tom... :mellow: :D :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 juteszembe.....2 napos EU szintű Speed Day nevű (vagy valami ilyesmi) közlekedésbiztonsági meg sebességellenőrzési napok vannak, extra trafival meg műszaki álapot ellenőrzéssel...óvatosan Uraim :D műszaki állapotnál kivi lennék mit néznek, meg mit szólnának egy betekert konihoz, esetleg egy porig rugott autóhoz, milyen "új" eszközeik lehetnek....... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Úgy néz ki, hogy marad játszósnak, vagy félrerakósnak, de a megcsináltatást illetően, ha xe-t rakok bele, vagy ezt csináltatom meg, szinte nincs különbség...szóval akkor már inkább let... :unsure: :rolleyes: Aztán, hogy utána mi lesz a sorsa...azt még nem tom... :mellow: lassan eljutsz az iqbéla szintjére ;) :D :lol: holnap visszakéred a foglalót és veszel egy 1.2-es zsigulit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Nem! Az OOOO az fix lesz...A kérdés az a GSI sorsa...az a baj, hogy ha lenne egy Garázsom, akkor nem lenne kérdés a kérdés...de mivel Taréknál áll az udvarban, nem hiszem, hogy sokáig megtűrik ott, habár már többször elmondták, hogy nincs útban...én még is úgy gondolom, hogy "rossz helyen van ez a kocsi" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 műszaki állapotnál kivi lennék mit néznek, meg mit szólnának egy betekert konihoz, esetleg egy porig rugott autóhoz, milyen "új" eszközeik lehetnek....... :unsure: :D :lol: A rádióban ilyen részletekbe nem mentek bele :lol: De erről mindig az a totalcar-os cikk jut eszembe amelyik arról a 2 mobil KPM-es mérőállomásról ír. A srácot megállították a totalcar-os Zsigulival és elbeszélgetett a KMP-esekkel. Ott mértek féket, kipufogógázt meg mindent....de egy ilyen b@szott magas állványon, szerintem már én sem tudtam volna ráállni :rolleyes: És ezt a mérőállomást rendszeresen láttma a Dózsa Györgyön a Keleti meg a Stadionok közötti szakaszon :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 IqBéla: iiigen, kissé félreértettelek, de mos tmár tiszta a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Valszeg félreérthető volt, azt a gumi sebességindexére irta :unsure: Nem lehetett kihagyni... :rolleyes: (tényleg félreértettem... :mellow: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Látom észre vettétek,hogy feltettem hirdetésbe a kocsit. Sajnos változnak az idők és változunk mi is.Úgy alakulnak a dolgok,hogy most meg kell válnom az autótól.Igazság szerint ráérnék nyár végén eladni de sajnos most van "szezonja" :S Nehéz döntés volt de meg kellett hozni.De bárhol is legyek a világban biztos,hogy lesz GSI-m ha más nem mint hobby auto. Már van 1 jelentkező, pénteken nézi meg. :rolleyes: (remélem nem veszi meg :mellow: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Látom észre vettétek,hogy feltettem hirdetésbe a kocsit. Sajnos változnak az idők és változunk mi is.Úgy alakulnak a dolgok,hogy most meg kell válnom az autótól.Igazság szerint ráérnék nyár végén eladni de sajnos most van "szezonja" :S Nehéz döntés volt de meg kellett hozni.De bárhol is legyek a világban biztos,hogy lesz GSI-m ha más nem mint hobby auto. Már van 1 jelentkező, pénteken nézi meg. :unsure: (remélem nem veszi meg :D ) Szerintem az a srác lehet aki megvette Tom autoját, meg Antiét is meg akarja venni, gondolom bejön neki a klub matrica, igyhát a tiédet is megnézi :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 tegnap este 8ra értem a Közlekedés Felügyelet elé a xyz utcába és 9kor jöttem el... Sikeresen levizsgázott. :mellow: Rajtam kívül még 3 kocsi jött black vizsgára. Mindháromnak az enyémről mérték a kipuffgázát :rolleyes: Az enyémről! Nincs is katalizátor alatta! és mégis egyedül nekem voltak jók az értékeim. Mondjuk ez így kellemes meglepi hogy katalzátor nélkül is jók az értékek... De ami engem főleg meglepett az h a KPM-es vizsgálló állomáson is minden megoldható. Szépen halkan megkérdeztem a srácot hogy van-e lehetőség arra ha berakom a LET-et akkor a forgalmiban és a rendszerben is passzoljon a motorszám a kocsiban lévő motor számával. -"IGEN, meg tudjuk oldani..." Szóval van KPM felé is connect ha nagy gáz van, lehetséges hogy el lehet intézni ha valakinek valami hasfájása van. Utánna tudok kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ez a szép ebben srácok...hogy már lassan nem is GSI-ken lesz a matrinya... :rolleyes: :unsure: Andris tud csinálni neked, ha épp nincs neki kész... bár mindig van... :mellow: a kisméretűből van nálam pár db mert kaptam a kocsihoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Látom észre vettétek,hogy feltettem hirdetésbe a kocsit. Sajnos változnak az idők és változunk mi is.Úgy alakulnak a dolgok,hogy most meg kell válnom az autótól.Igazság szerint ráérnék nyár végén eladni de sajnos most van "szezonja" :S Nehéz döntés volt de meg kellett hozni.De bárhol is legyek a világban biztos,hogy lesz GSI-m ha más nem mint hobby auto. Már van 1 jelentkező, pénteken nézi meg. :rolleyes: (remélem nem veszi meg :mellow: ) ez szomorú :unsure: de ha muszáj van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Tech kérdés. Üzemanyag nyomást meg tudom emelni itthon magamnak? Merjem? Hogy kell? :rolleyes: Hülye vagyok? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Tech kérdés. Üzemanyag nyomást meg tudom emelni itthon magamnak? Merjem? Hogy kell? :mellow: Hülye vagyok? :unsure: Minek szeretnéd??? Csak úgy??? Nem látom értelmét... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Minek szeretnéd??? Csak úgy??? Nem látom értelmét... :rolleyes: Olyan "sejtésem" van, hogy nem kap elég benyát. Mintha túl lassan venné észre, hogy több "anyag" kell. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Tech kérdés. Üzemanyag nyomást meg tudom emelni itthon magamnak? Merjem? Hogy kell? :rolleyes: Hülye vagyok? :mellow: Persze, veszel hozzá egy szabályozható nyomásszabályzót. :unsure: "Ladás" körökben divat a kalapáccsal ráütünk a nyomásszabályzóra, aztán csak lesz valami című játék, de ezt a fajta megoldást inkább hanyagold. :lol: Egyébként meg minek akarod? Azt hiszed akkor jobban fog menni? Elárulom, nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Olyan "sejtésem" van, hogy nem kap elég benyát. Mintha túl lassan venné észre, hogy több "anyag" kell. :rolleyes: Ezt nem oldod meg a nyomás növelésével, ott más gond van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ezt nem oldod meg a nyomás növelésével, ott más gond van Má' a hajamat tépem tőle. Meg a szerelőm is. Az enyémet. :rolleyes: Tényleg nem vágom, mi lehet a nyűgje. Megy-megy, de nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Lehet, hogy bekakilt az injektorok valamelyike, vagy kezd.... meg kéne mérni... :rolleyes: Igen a kalapácsos módszer hátránya, hogy csak egy irányban (növelhető) a nyomás... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Lehet, hogy bekakilt az injektorok valamelyike, vagy kezd.... meg kéne mérni... :rolleyes: Igen a kalapácsos módszer hátránya, hogy csak egy irányban (növelhető) a nyomás... :mellow: Ezzel megpróbálkozunk. Hátha... (mármint injector mérés :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Tomi! Ha két kipuffja volt két oldalt, akkor az 2.5 V6 TDI lehetett, igencsak húzva... Szerinted mit láttam a koromtól? No és nem nagyon volt idő vizslatni mert gyorsan ment. :rolleyes: képzeld ő mit gondolhtott? :mellow: "Allah nevére, itt van valami nagy, kopasz, borostás, bmw-s bűnöző jobb ha gyorsan eltűzünk innen mielőtt lelő...biztos azért lassít, mert keresi a pisztolyt" :unsure: Inkább a maszkot kerestem amit a fényezötől kaptam mert a pollenszürő sem fog meg akármekkora mennyiséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Szerinted mit láttam a koromtól? Ja apám is 62 éves, neki is új szemcsit írtak fel...azt mondták neki is, hogy a kor... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts