gsi.tamás Elküldve Április24, 2007 Elküldve Április24, 2007 Talán mert kicsit otthon hagytam... :unsure: :D :mellow: Az agyad is meghúzódott? :lol: Szóval azért hívtalak mert vácin (Pálza elött) mentem és egy sötétkék A4 kombi dizli mellé érve átnéztem és abban a pillanatban mondtam magamban na ezzel nem versenyzem. Valami arab terorista meg a haverja ült benne s ahogy mellé értem el is vettem a gázt (nem szeretem a hideg fémet a torkomnál). Jobban is tettem mert ember akkor rámnézett és olyan lenézően nyomott egy frutit. Nos az eredmény: Időm nem volt padlót nyomni. Baromi hangos hang amolyan csattogós mintha egy v6 vagy v8-as motorban kilenne egy pár tőke és utána amikor elment iszonyat füst (fele a matt fekete caddy füstjének). Olyat lépett gurulásból, hogy szerintem az túrbós gsi is nézett volna nagyokat. Gondoltam utána megyek és megkérdem: Jó jó na de meddig? Aztán bevillant mégegyszer Oszama ábrázata (szakál nélküli verzió) és inkább nyomtam tovább nyugiban. :lol: Rgo nagyot ment csak szerintem ez sem a stabil verzió volt. Csak azt nem tudom ezek a húzott grizlik mennyit bírnak? Lehet nem kellett volna ezt elmesélnem mert csak spanollak vele. :rolleyes:
J0hnny Elküldve Április24, 2007 Elküldve Április24, 2007 Lehet nem kellett volna ezt elmesélnem mert csak spanollak vele. :rolleyes: Ki van ő már spanolva,mint egy rossz generátorszíj! :mellow:
J0hnny Elküldve Április24, 2007 Elküldve Április24, 2007 Ki ez a két szakálmarci? :rolleyes: Szökött napközisek! :mellow:
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Elküldve Április24, 2007 Volt ott durvább is.. :rolleyes: :mellow: :unsure:
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Elküldve Április24, 2007 Tomi! Ha két kipuffja volt két oldalt, akkor az 2.5 V6 TDI lehetett, igencsak húzva... Van azért fantázia ám ezekben a olajzabálókban... :mellow: Az enyim csak 160 pacira lesz húzva és 330-340 nm-re, ez az első fokozat, és ráadásul ez szinte gyári stabilságú marad...azért csak szinte, mert nyilván nem... :unsure: Azt meg hogy ez így mit fog menni majd kiderül...de egyenlőre nem izgat annyira...inkább lehet, hogy feltámasztom a GSI-t...ez kb a héten ki is derül... :rolleyes: de most így éjfél körül azt mondom ám legyen... :D
opel16v Elküldve Április24, 2007 Elküldve Április24, 2007 Volt ott durvább is.. :rolleyes: :mellow: :unsure: Áááá, semmi olyasmi :D
Laci4 Elküldve Április24, 2007 Elküldve Április24, 2007 Hááá Béééjla beszarok bazzz...írj mééééég....léééééégysziiiiiiiiiiiiii.... :rolleyes: :mellow: :unsure: Én is jót röhögtem a citjoen leírásán :D Az agyad is meghúzódott? :lol: Szóval azért hívtalak mert vácin (Pálza elött) mentem és egy sötétkék A4 kombi dizli mellé érve átnéztem és abban a pillanatban mondtam magamban na ezzel nem versenyzem. Valami arab terorista meg a haverja ült benne s ahogy mellé értem el is ..... Na ez meg a másik, amitől majdnem lefordúltam a székről.. :lol:
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ha két kipuffja volt két oldalt, akkor az 2.5 V6 TDI lehetett, igencsak húzva... Van azért fantázia ám ezekben a olajzabálókban... :rolleyes: Az enyim csak 160 pacira lesz húzva és 330-340 nm-re, ez az első fokozat, Először vedd már meg mielőtt elköltesz megint másfél misit motortuningra meg mielőtt felfrissíted a tréles ismerősökkel a kapcsolatot :mellow:
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Az agyad is meghúzódott? :rolleyes: Szóval azért hívtalak mert vácin (Pálza elött) mentem és egy sötétkék A4 kombi dizli mellé érve átnéztem és abban a pillanatban mondtam magamban na ezzel nem versenyzem. Valami arab terorista meg a haverja ült benne s ahogy mellé értem el is vettem a gázt (nem szeretem a hideg fémet a torkomnál). Jobban is tettem mert ember akkor rámnézett és olyan lenézően nyomott egy frutit. képzeld ő mit gondolhtott? :mellow: "Allah nevére, itt van valami nagy, kopasz, borostás, bmw-s bűnöző jobb ha gyorsan eltűzünk innen mielőtt lelő...biztos azért lassít, mert keresi a pisztolyt" :unsure:
Albert Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 1 2 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :rolleyes:
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 jön a nyár.....minden évben ez van :rolleyes: viszont a fehéren eléggé hasonló matrica van mint a miénk (pontosítás: mint a hollandoké amit az engedélyükkel és támogatásukkal használunk)
Lanti Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 1 2 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :rolleyes: Lehet rosszul tudom de ez Petigsi autója!?
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Lehet rosszul tudom de ez Petigsi autója!? nahát tényleg.....de én más felnivel emlékeztem rá :rolleyes:
Tom Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :unsure: "Vmax:270km/h." Hát igen az EDS Motorsport phase chip 1 odabasz. Nekem is volt, nem is mentem utána 270 alatt soha... :rolleyes: Milyen lehet a phase 3? :mellow:
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Ahogy látom a Cayman már megvan helyette :rolleyes: :mellow:
sárgaGSI Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 1 2 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :rolleyes: én meg beraktam a hátsó ülést meg minden sallangot,zenét(hogy végre tonna fölött legyen a kocsi) erre mindenki eladja áhhhh ez az én szerencsém..... :unsure: :mellow: :lol: :D
redline Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 én meg beraktam a hátsó ülést meg minden sallangot,zenét(hogy végre tonna fölött legyen a kocsi) erre mindenki eladja áhhhh ez az én szerencsém..... :mellow: :rolleyes: :D :unsure: ha ez vigasztal én nem adom el :lol:
sárgaGSI Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 ha ez vigasztal én nem adom el :D akkor bedobok még két cementes zsákot tele cementtel...... ok???? :rolleyes: :mellow: :unsure:
Tom Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 akkor bedobok még két cementes zsákot tele cementtel...... ok???? :mellow: :unsure: :D Lehetz hogy lenne meglepetés, ha mennétek egyet Redivel 400on... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Egyenlőre úgy néz ki én sem... :rolleyes: :mellow:
Laci4 Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 "Vmax:270km/h." Hát igen az EDS Motorsport phase chip 1 odabasz. Nekem is volt, nem is mentem utána 270 alatt soha... :rolleyes: Milyen lehet a phase 3? :mellow: Valszeg félreérthető volt, azt a gumi sebességindexére irta :unsure: Ahogy látom a Cayman már megvan helyette ;) :D ha ez vigasztal én nem adom el Csak lazááán :P Én se... 1.5 évig még tuti nem :D Egyenlőre úgy néz ki én sem... :lol: ;) Nah, megcsinálod, tatod? Éééés? marad játszó autónak? vagy nem szakadt rád a bank azért? :lol:
sárgaGSI Elküldve Április25, 2007 Elküldve Április25, 2007 Lehetz hogy lenne meglepetés, ha mennétek egyet Redivel 400on... :rolleyes: lemaradtam vmiről vagy majd csak fogok.......???????? :mellow: :unsure: :D
Recommended Posts