gsi.tamás Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Talán mert kicsit otthon hagytam... :unsure: :D :mellow: Az agyad is meghúzódott? :lol: Szóval azért hívtalak mert vácin (Pálza elött) mentem és egy sötétkék A4 kombi dizli mellé érve átnéztem és abban a pillanatban mondtam magamban na ezzel nem versenyzem. Valami arab terorista meg a haverja ült benne s ahogy mellé értem el is vettem a gázt (nem szeretem a hideg fémet a torkomnál). Jobban is tettem mert ember akkor rámnézett és olyan lenézően nyomott egy frutit. Nos az eredmény: Időm nem volt padlót nyomni. Baromi hangos hang amolyan csattogós mintha egy v6 vagy v8-as motorban kilenne egy pár tőke és utána amikor elment iszonyat füst (fele a matt fekete caddy füstjének). Olyat lépett gurulásból, hogy szerintem az túrbós gsi is nézett volna nagyokat. Gondoltam utána megyek és megkérdem: Jó jó na de meddig? Aztán bevillant mégegyszer Oszama ábrázata (szakál nélküli verzió) és inkább nyomtam tovább nyugiban. :lol: Rgo nagyot ment csak szerintem ez sem a stabil verzió volt. Csak azt nem tudom ezek a húzott grizlik mennyit bírnak? Lehet nem kellett volna ezt elmesélnem mert csak spanollak vele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Lehet nem kellett volna ezt elmesélnem mert csak spanollak vele. :rolleyes: Ki van ő már spanolva,mint egy rossz generátorszíj! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Zánka2005... hehe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ki ez a két szakálmarci? :rolleyes: Szökött napközisek! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Volt ott durvább is.. :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Tomi! Ha két kipuffja volt két oldalt, akkor az 2.5 V6 TDI lehetett, igencsak húzva... Van azért fantázia ám ezekben a olajzabálókban... :mellow: Az enyim csak 160 pacira lesz húzva és 330-340 nm-re, ez az első fokozat, és ráadásul ez szinte gyári stabilságú marad...azért csak szinte, mert nyilván nem... :unsure: Azt meg hogy ez így mit fog menni majd kiderül...de egyenlőre nem izgat annyira...inkább lehet, hogy feltámasztom a GSI-t...ez kb a héten ki is derül... :rolleyes: de most így éjfél körül azt mondom ám legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Volt ott durvább is.. :rolleyes: :mellow: :unsure: Áááá, semmi olyasmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Nem is azért mondtam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Hááá Béééjla beszarok bazzz...írj mééééég....léééééégysziiiiiiiiiiiiii.... :rolleyes: :mellow: :unsure: Én is jót röhögtem a citjoen leírásán :D Az agyad is meghúzódott? :lol: Szóval azért hívtalak mert vácin (Pálza elött) mentem és egy sötétkék A4 kombi dizli mellé érve átnéztem és abban a pillanatban mondtam magamban na ezzel nem versenyzem. Valami arab terorista meg a haverja ült benne s ahogy mellé értem el is ..... Na ez meg a másik, amitől majdnem lefordúltam a székről.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ha két kipuffja volt két oldalt, akkor az 2.5 V6 TDI lehetett, igencsak húzva... Van azért fantázia ám ezekben a olajzabálókban... :rolleyes: Az enyim csak 160 pacira lesz húzva és 330-340 nm-re, ez az első fokozat, Először vedd már meg mielőtt elköltesz megint másfél misit motortuningra meg mielőtt felfrissíted a tréles ismerősökkel a kapcsolatot :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Az agyad is meghúzódott? :rolleyes: Szóval azért hívtalak mert vácin (Pálza elött) mentem és egy sötétkék A4 kombi dizli mellé érve átnéztem és abban a pillanatban mondtam magamban na ezzel nem versenyzem. Valami arab terorista meg a haverja ült benne s ahogy mellé értem el is vettem a gázt (nem szeretem a hideg fémet a torkomnál). Jobban is tettem mert ember akkor rámnézett és olyan lenézően nyomott egy frutit. képzeld ő mit gondolhtott? :mellow: "Allah nevére, itt van valami nagy, kopasz, borostás, bmw-s bűnöző jobb ha gyorsan eltűzünk innen mielőtt lelő...biztos azért lassít, mert keresi a pisztolyt" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 1 2 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 jön a nyár.....minden évben ez van :rolleyes: viszont a fehéren eléggé hasonló matrica van mint a miénk (pontosítás: mint a hollandoké amit az engedélyükkel és támogatásukkal használunk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 1 2 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :rolleyes: Lehet rosszul tudom de ez Petigsi autója!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 link az Övé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Lehet rosszul tudom de ez Petigsi autója!? nahát tényleg.....de én más felnivel emlékeztem rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :unsure: "Vmax:270km/h." Hát igen az EDS Motorsport phase chip 1 odabasz. Nekem is volt, nem is mentem utána 270 alatt soha... :rolleyes: Milyen lehet a phase 3? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ahogy látom a Cayman már megvan helyette :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Hű úgylátom az emberek nekiálltak mexabadulni GSijüktől. Ma reggeli 1 2 3 - és ezen valami klubmatrica szerűség is van :rolleyes: én meg beraktam a hátsó ülést meg minden sallangot,zenét(hogy végre tonna fölött legyen a kocsi) erre mindenki eladja áhhhh ez az én szerencsém..... :unsure: :mellow: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 én meg beraktam a hátsó ülést meg minden sallangot,zenét(hogy végre tonna fölött legyen a kocsi) erre mindenki eladja áhhhh ez az én szerencsém..... :mellow: :rolleyes: :D :unsure: ha ez vigasztal én nem adom el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 ha ez vigasztal én nem adom el :D akkor bedobok még két cementes zsákot tele cementtel...... ok???? :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 akkor bedobok még két cementes zsákot tele cementtel...... ok???? :mellow: :unsure: :D Lehetz hogy lenne meglepetés, ha mennétek egyet Redivel 400on... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Egyenlőre úgy néz ki én sem... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 "Vmax:270km/h." Hát igen az EDS Motorsport phase chip 1 odabasz. Nekem is volt, nem is mentem utána 270 alatt soha... :rolleyes: Milyen lehet a phase 3? :mellow: Valszeg félreérthető volt, azt a gumi sebességindexére irta :unsure: Ahogy látom a Cayman már megvan helyette ;) :D ha ez vigasztal én nem adom el Csak lazááán :P Én se... 1.5 évig még tuti nem :D Egyenlőre úgy néz ki én sem... :lol: ;) Nah, megcsinálod, tatod? Éééés? marad játszó autónak? vagy nem szakadt rád a bank azért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Lehetz hogy lenne meglepetés, ha mennétek egyet Redivel 400on... :rolleyes: lemaradtam vmiről vagy majd csak fogok.......???????? :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts