Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Azért írtam neki egy mailt. hogy hogy is van ez??? :rolleyes:
Lanti Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Azért írtam neki egy mailt. hogy hogy is van ez??? :mellow: mára is akarsz egy újabb rajongót? nem volt elég tegnap.. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 már is akarsz egy újabb rajongót? nem volt elég tegnap.. :rolleyes: :mellow: :unsure: :D
Lanti Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Azért írtam neki egy mailt. hogy hogy is van ez??? :mellow: srác biztos rájött hogy a 180LE kevés neki.. többet akar :rolleyes:
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 De az biztos hogy bejött neki a felesbe fújt fény.. :rolleyes: :mellow:
Tápiószecső Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Hm...egyre érdekesebb...Nagykáta is, meg a telefonszám is stimmel...viszont elvileg akivel találkoztunk az nem az aki Tom autóját megvette...hát már qrvára nem vágom... :D :unsure: :mellow: Nagykáta tőlünk 15 km-re van. Tom régi autóját nem láttam még a környéken. Vagy nem is azt kellett volna? :rolleyes: :lol:
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Tom elvileg jóban van a sráccal (legalább is beszélnek néha) aki megvette a sárga feketét... Talán felhívhatná, hogy akkor most vattafákk van... :rolleyes: Ja és anúgy szombaton láttuk az autót, és Tom szerint nem az a srác vezette, aki megvette tőle...végképp elvesztettem a fonalat... :mellow: :unsure:
Tom Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Tom elvileg jóban van a sráccal (legalább is beszélnek néha) aki megvette a sárga feketét... Talán felhívhatná, hogy akkor most vattafákk van... :mellow: Ja és anúgy szombaton láttuk az autót, és Tom szerint nem az a srác vezette, aki megvette tőle...végképp elvesztettem a fonalat... :unsure: :D Volt ott valami kavarás, hogy ki veszi meg, de azt hittem hogy az már tisztázódott... Ezek szerint mégsem... Jó, delután felhívom a srácot... :rolleyes:
iqbéla Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Tényleg az a vasárnap esti programod, hogy Dacia-kat nézegetsz hasznaltauton? :unsure: :rolleyes: Aha :D Amúgy szívesen vennék dácsiát, ha nem oszlott volna már el mindnek a karosszériája a levegőben... :mellow: Volt nekünk annó és nagyon szerettem, habár valahol mindig sántított. Vagy ez volt rajta sz..r, vagy az. De amúgy okés volt....
redline Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Amúgy szívesen vennék dácsiát, először: :rolleyes: :mellow: azután: mindenki ugy teszi tönkre az életét ahogy akarja, csak másoknak ne ártson vele :unsure:
Gelko Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Aha :mellow: Amúgy szívesen vennék dácsiát, ha nem oszlott volna már el mindnek a karosszériája a levegőben... :rolleyes: Volt nekünk annó és nagyon szerettem, habár valahol mindig sántított. Vagy ez volt rajta sz..r, vagy az. De amúgy okés volt.... mindig is tudtuk h nem vagy "átlagember" de ez már sokk volt :unsure:
warwolf Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 először: :rolleyes: :mellow: azután: mindenki ugy teszi tönkre az életét ahogy akarja, csak másoknak ne ártson vele :unsure: Azért az újabb gyártású RenaultDácsiák már sztem műszakilag egész jó konstrukciók lehetnek.Még ha a formaterv kisit sántít ish......
adorjant Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Azért az újabb gyártású RenaultDácsiák már sztem műszakilag egész jó konstrukciók lehetnek.Még ha a formaterv kisit sántít ish...... hát nemtom,de én ilyen elb@szott formát nemigen láttam még... ha már ennyire olcsó megoldás kell,inkább egy thalia :rolleyes:
Lacee Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 nem indul az autóm... miért? na jo kicsit konkrétabban , forgat és mintha nem kapna benzint...kis gáz pumpa meg 5-7 inditózás után nagynehezen elkapja...ha egy napot áll akkor ezt csinálja, ha 3-4-5 oránként beinditom akkor beindulgat. Az aksi 14 - 14.2 -t mutatott ill. a mÚtiméter... köszönöm :rolleyes:
sárgaGSI Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Tom elvileg jóban van a sráccal (legalább is beszélnek néha) aki megvette a sárga feketét... Talán felhívhatná, hogy akkor most vattafákk van... :rolleyes: Ja és anúgy szombaton láttuk az autót, és Tom szerint nem az a srác vezette, aki megvette tőle...végképp elvesztettem a fonalat... :mellow: :unsure: pedig elég egyedi.........bizti nem jön veled szembe mégegy :D :lol: :lol:
Albert Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 nem indul az autóm... miért? na jo kicsit konkrétabban , forgat és mintha nem kapna benzint...kis gáz pumpa meg 5-7 inditózás után nagynehezen elkapja...ha egy napot áll akkor ezt csinálja, ha 3-4-5 oránként beinditom akkor beindulgat. Az aksi 14 - 14.2 -t mutatott ill. a mÚtiméter... köszönöm :rolleyes: Arra tippelnék hogy az a bigyó ami nem hagyja hogy visszamenjen a benya az nyiffant ki, és az ac-nak fel kell színija a bengát a tankból mint amikor tök kifogy.
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 elektronyos ac folyamatosan nyomja, vagyis simán gyújtáson fel kéne töltse a rendszert szinte teljesen. Más bibi lesz. szerintem
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Sárgának lesz igaza, a visszacsapó szelep lesz a bibis, vagy valahol luftos lesz a benyacső...nincs benzinszag, amkor indítózol? :rolleyes:
Tom Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Sárgának lesz igaza, a visszacsapó szelep lesz a bibis, vagy valahol luftos lesz a benyacső...nincs benzinszag, amkor indítózol? :rolleyes: Milyen Sárgának? :mellow: Albert kínai? :unsure: Egyébként tényleg kéne tudni, hogy van-e benyaszag, ez lehet motrohőfok jeladó is pl.
Tom Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Azt meg hogy van-e nyomás, elég könnyen ki lehet deríteni, csak meg kell nézni a szelepet a benzinhídon, ha jön belőle a nyál állás után, akkor nem ez a gond.
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Szép lassan engedi vissza, szóval 1 nap állás kell neki kb, hogy ne induljon rögtön... :rolleyes:
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 nekem a vectra is meg az astra is már gyújtáson nyomja a benyát, vagyis pár másodperc alatt fel kell legyen töltve a rendszer, nem 7 indítózás után. szerintem. :rolleyes:
Tom Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Szép lassan engedi vissza, szóval 1 nap állás kell neki kb, hogy ne induljon rögtön... :rolleyes: Nembaj.
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Nembaj. :unsure: :D Húúú pedig már izgultam... :rolleyes: :mellow:
Tom Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 :D :lol: Húúú pedig már izgultam... :mellow: :unsure: Tudom. :rolleyes:
Recommended Posts