opel16v Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Látom te biztos nem olvasod az autósport topicok környékét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 ....No igen, jó sok gumifüst volt ma, szerintem ebben idén rekord dőlt :rolleyes:.... Szigeten szinte minden pénteken állandó progi :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Auuu ma volt rakparti szlalom? :rolleyes: Nem is tudtam, pedig kimentem volna....itt unatkoztam, de annyira, hogy elmentem szőnyeget venni :mellow: Asszem megszületett a hét mondata :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :mellow: Jó olcsón adja! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :mellow: :unsure: :D Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 pug 205 GTi 1.6os gyári felniei :rolleyes: bár a 4x170 érdekes.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :rolleyes: Legalább ugy fényképezrte volna, hogy ne látszódjon a géptetőn az a bazi nagy paca :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :mellow: :unsure: :D Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Tényleg az a vasárnap esti programod, hogy Dacia-kat nézegetsz hasznaltauton? :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :mellow: Annyira nem lehet rossz,hogy ilyen hamar eladják :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Vettél 1 Dácsiát ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Visszatértem! :D Nem kell izgulni hétvégén megint megyek kűfődre. :mellow: Jóbulást Anti! Dr.Nick az egy király csávó! :unsure: "Sokan azért nem járnak a Lurdyhoz mert téged ott esz a fene a sok seggnyaló haveroddal együtt." Hát ez egy igazi kis Majom! :rolleyes: István kitartás ez egy ilyen szakma! Egyébként az a baj a fényezőkkel a sok más melett, hogy nincsenek megáldva fantáziával. Mikor rakjuk össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Még csak most kezdtem olvasni de már most megpusztultam! "gyerekkori fitymaszűkületedetből adódó rossz hangulatod" :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: (Most épp a seggedet nyalom Anti? Mármint Mr.Nick szerint.) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :rolleyes: Bakker! 180 ló? akkor azért hagyott úgy ott Tom :mellow: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :mellow: Hmm... :rolleyes: Érdekes, eddig nem ez jött le a srác hozzáállásából. Meg ő is elég sokat ráköltött, szerintem átírással 1.1ért nullszaldós lenne a projekt. Na majd jól felhívom, hogy miért adja el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 ....Visszatértem! :mellow:.... Jahogy nem voltál itthon ? Tényleg, most jut eszembe milyen nyugalom volt a Lurdynál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Ááááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Először néztem hülyén mert a Dália futóműve 3 csavaros. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Egy kis érdekesség... Aki Tom ex GSI-jét hírdeti, ugyan azzal az emailcímmet adta meg, mint akinek volt a "hátsókerekes MV6-os GSI-je..." :mellow: és István meg Lanti már találkozott is a sráccal.. Vagyis nagyon hasonló... "mj records" <mjrec@dunaweb.hu> Ő az érdeklődő mjrecords@citromail.hu ő pedig aki Tom Astráját hírdeti... Nekem furi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 milyen mv6 gsi? :rolleyes: erről a sztoriról hol lehet olvasni? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Egy kis érdekesség... Aki Tom ex GSI-jét hírdeti, ugyan azzal az emailcímmet adta meg, mint akinek volt a "hátsókerekes MV6-os GSI-je..." :unsure: és István meg Lanti már találkozott is a sráccal.. Vagyis nagyon hasonló... "mj records" <mjrec@dunaweb.hu> Ő az érdeklődő mjrecords@citromail.hu ő pedig aki Tom Astráját hírdeti... Nekem furi... :mellow: érdekes... lehet az összes gsi-t meg akarja venni a klubbol...mert megteheti :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Anti! CS-sen cim, telefonszám :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 oda már képet sem mert feltenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Kérdezd meg hátha benne van a cserébe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 köszi. kihagynám... nem családi ótó, jelnleg meg jáccósra nem telik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Hm...egyre érdekesebb...Nagykáta is, meg a telefonszám is stimmel...viszont elvileg akivel találkoztunk az nem az aki Tom autóját megvette...hát már qrvára nem vágom... :unsure: :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Hm...egyre érdekesebb...Nagykáta is, meg a telefonszám is stimmel...viszont elvileg akivel találkoztunk az nem az aki Tom autóját megvette...hát már qrvára nem vágom... :D :unsure: :mellow: összeesküvés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts