opel16v Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Látom te biztos nem olvasod az autósport topicok környékét :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 ....No igen, jó sok gumifüst volt ma, szerintem ebben idén rekord dőlt :rolleyes:.... Szigeten szinte minden pénteken állandó progi :mellow:
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Auuu ma volt rakparti szlalom? :rolleyes: Nem is tudtam, pedig kimentem volna....itt unatkoztam, de annyira, hogy elmentem szőnyeget venni :mellow: Asszem megszületett a hét mondata :unsure:
iqbéla Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024
Demó Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :mellow: Jó olcsón adja! :rolleyes:
Lanti Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :mellow: :unsure: :D Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 pug 205 GTi 1.6os gyári felniei :rolleyes: bár a 4x170 érdekes..
redline Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :rolleyes: Legalább ugy fényképezrte volna, hogy ne látszódjon a géptetőn az a bazi nagy paca :mellow:
redline Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :mellow: :unsure: :D Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Tényleg az a vasárnap esti programod, hogy Dacia-kat nézegetsz hasznaltauton? :lol: :rolleyes:
coupe Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :mellow: Annyira nem lehet rossz,hogy ilyen hamar eladják :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Ááááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Vettél 1 Dácsiát ? :D
gsi.tamás Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Visszatértem! :D Nem kell izgulni hétvégén megint megyek kűfődre. :mellow: Jóbulást Anti! Dr.Nick az egy király csávó! :unsure: "Sokan azért nem járnak a Lurdyhoz mert téged ott esz a fene a sok seggnyaló haveroddal együtt." Hát ez egy igazi kis Majom! :rolleyes: István kitartás ez egy ilyen szakma! Egyébként az a baj a fényezőkkel a sok más melett, hogy nincsenek megáldva fantáziával. Mikor rakjuk össze?
gsi.tamás Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Még csak most kezdtem olvasni de már most megpusztultam! "gyerekkori fitymaszűkületedetből adódó rossz hangulatod" :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: (Most épp a seggedet nyalom Anti? Mármint Mr.Nick szerint.) :lol:
Laci4 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :rolleyes: Bakker! 180 ló? akkor azért hagyott úgy ott Tom :mellow: :D
Tom Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Nicsak, mit találtam! :unsure: Jó olcsón adja! :mellow: Hmm... :rolleyes: Érdekes, eddig nem ez jött le a srác hozzáállásából. Meg ő is elég sokat ráköltött, szerintem átírással 1.1ért nullszaldós lenne a projekt. Na majd jól felhívom, hogy miért adja el...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 ....Visszatértem! :mellow:.... Jahogy nem voltál itthon ? Tényleg, most jut eszembe milyen nyugalom volt a Lurdynál :rolleyes:
rtomi Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Ááááááááááá :rolleyes: :mellow: :unsure: Pont ilyen fellniket szeretnék a dácsiám alá..... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Először néztem hülyén mert a Dália futóműve 3 csavaros. :D
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Egy kis érdekesség... Aki Tom ex GSI-jét hírdeti, ugyan azzal az emailcímmet adta meg, mint akinek volt a "hátsókerekes MV6-os GSI-je..." :mellow: és István meg Lanti már találkozott is a sráccal.. Vagyis nagyon hasonló... "mj records" <mjrec@dunaweb.hu> Ő az érdeklődő mjrecords@citromail.hu ő pedig aki Tom Astráját hírdeti... Nekem furi... :rolleyes:
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 milyen mv6 gsi? :rolleyes: erről a sztoriról hol lehet olvasni? :mellow:
Lanti Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Egy kis érdekesség... Aki Tom ex GSI-jét hírdeti, ugyan azzal az emailcímmet adta meg, mint akinek volt a "hátsókerekes MV6-os GSI-je..." :unsure: és István meg Lanti már találkozott is a sráccal.. Vagyis nagyon hasonló... "mj records" <mjrec@dunaweb.hu> Ő az érdeklődő mjrecords@citromail.hu ő pedig aki Tom Astráját hírdeti... Nekem furi... :mellow: érdekes... lehet az összes gsi-t meg akarja venni a klubbol...mert megteheti :rolleyes:
Lanti Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Kérdezd meg hátha benne van a cserébe :rolleyes:
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 köszi. kihagynám... nem családi ótó, jelnleg meg jáccósra nem telik.
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Hm...egyre érdekesebb...Nagykáta is, meg a telefonszám is stimmel...viszont elvileg akivel találkoztunk az nem az aki Tom autóját megvette...hát már qrvára nem vágom... :unsure: :mellow: :rolleyes:
Lanti Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Hm...egyre érdekesebb...Nagykáta is, meg a telefonszám is stimmel...viszont elvileg akivel találkoztunk az nem az aki Tom autóját megvette...hát már qrvára nem vágom... :D :unsure: :mellow: összeesküvés :rolleyes:
Recommended Posts