Tom Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Sajtóhír: "A nagyobbik ellenzéki párt új népszavazási kérvényt nyújtott be az OVB-nek, melyben C.István autójának színét lehet eldönteni." :mellow: :unsure: Ezt én is olvastam az index.hu-n. :rolleyes:
rtomi Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Pisti! NE hallgass senkire döntsd el egyedül és az lesz a legjobb. :rolleyes:
Tom Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Pisti! NE hallgass senkire döntsd el egyedül és az lesz a legjobb. :mellow: Feltéve ha a caprisárgát választod. :rolleyes:
redline Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Az egyébként mi a csöcs? japó tuningcég, japó autókra árulnak mindenfélét (jó névnek számítanak, de nem "gyári" tuningcég)
Tom Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 japó tuningcég, japó autókra árulnak mindenfélét (jó névnek számítanak, de nem "gyári" tuningcég) És akkor miért van német-angol nevük? :rolleyes:
redline Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 nemtom meg kellene kérdezni vmi japó fan-t :rolleyes: :unsure: (lehet, hogy amcsi a cég? :mellow: )
coupe Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Ez a színkiválasztás talán az egyik legnehezebb dolog :rolleyes: :mellow:
Loboka Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 esetleg kék-feketén nem gondolkozol? mondjuk egy audi felnivel... :rolleyes: :mellow: van egy nagyon szép pirosas szin amit a gsi Tomi vágott be, az nem teccik?
coupe Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 van egy nagyon szép pirosas szin amit a gsi Tomi vágott be, az nem teccik? bordó volt.Az a szín már a Csokié :rolleyes:
Loboka Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 nekem még a vajszin is teccik, abban a szinben se sürün jönne szembe astra
steelhand Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Tudok menni, meg mindent...kicsit lassabban beszélek, mert máhogy veszem a levegőt...elmentünk a Jánosba ismerőshöz a balesetibe...röntgen meg minden... Nézi a fotót...mondja, hogy nem tört el bordám semmi...huh...mondom király...na utána csak annyit mondott, hogy ha eltört volna jobban járok...az 4-5 hét...és kész... Aztán elmondta mi van...hát lefagyott a mosoly az arcomról... Úgyhogy Lurdy biztos kimarad...kicsit sokat kell pihennem...mert hétfőn meló van... Viszont azóta csak 1 fél cigit szívtam, mert nem bírok levegőt sem venni normálisan... :rolleyes: :mellow: Ha tökön rúgod magad, akkor elterlheted a fájdalmat a központi agy felé és ekkor könnyebben vehetsz levegőt, így tudsz cigizni! :unsure:
steelhand Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 bordó volt.Az a szín már a Csokié :rolleyes: Medvezöld?
Demó Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Valahogy csak meg lehet vadítani a sárgát is, mert a csörikés Calibrán is valami olyasmi van.
Atommanó Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Én is azt mondom... Ha mást nem, vannak olyan gyári fények amiknek van némi flip-flop, vagy durva effekt hatása... :rolleyes:
Demó Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 De ha már telifény, akkor vagy Catalunya splash, vagy Sliverstone blue. :rolleyes: (ezek sajnos nem olcsók :unsure: ) Vagy matt fekete. :mellow:
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 De ha már telifény, akkor vagy Catalunia splash, vagy Sliverstone blue. :unsure: (ezek sajnos nem olcsók :lol: ) Vagy matt fekete. :D Ismerem... tényleg nem olcsó... :rolleyes: többek közt ezért cseréltem le az astrát... nem bírtam volna fizetni a javítást, ha valami baja esik. Sajna... de az új tulaj se tudja... :mellow:
iqbéla Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Csak sárga árnyalatra lehet fújni az autót? Én megpróbálkoznék a gyári "antracit swarcmetállal", a tipikus GSI fekete színnel. Mindig szerettem a színét az autómnak, szerintem szép szín. Más kérdés, hogy minden felverődés, karc látszik, egy szem por már üti a szemedet, gyakorlatilag kertvárosban 1 nap állás után látszott rajta a finom porréteg. Na ezt nagyon utáltam :rolleyes:
Tom Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Más kérdés, hogy minden felverődés, karc látszik, egy szem por már üti a szemedet, gyakorlatilag kertvárosban 1 nap állás után látszott rajta a finom porréteg. Na ezt nagyon utáltam :mellow: El is adtad emiatt? :rolleyes:
Sonique Elküldve Április19, 2007 Elküldve Április19, 2007 Coupe szerintem ha egyedi szint szeretnél a Caravanak és nem olyat amit 1x mar megcsinalt valaki akkor szerintem BMW M3 tol ez a szin elég jol mutatna szerintem de ugysem fog tecceni pedig szép lenne
uhuhu Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 nekem az aranyszin is bejön :rolleyes: bííírom mikor a reggeli napsütésbe így néz ki:
uhuhu Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 szerintem állat ez a szin. amikor vettem nem is gondoltam volna.....
Gelko Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 szerintem állat ez a szin. amikor vettem nem is gondoltam volna..... valóban az...de mit Sonique irt az sem rossz verzió :rolleyes:
Tom Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 Coupe szerintem ha egyedi szint szeretnél a Caravanak és nem olyat amit 1x mar megcsinalt valaki akkor szerintem BMW M3 tol ez a szin elég jol mutatna szerintem de ugysem fog tecceni pedig szép lenne http://www.digital-autos.com/europe/BMW/BM...er-preview1.jpg Hát ez tényleg nem csúnya... :rolleyes:
Recommended Posts