laca29 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 hello! tudnatok segiteni hogy a b corsaba a C20Ne moci tartobakjai megegyznek vagy mashol vannak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 jaja FKF Rt. szinkód és már mehet is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 venni kell "gyárilag kiszerelt" sárgát, és akkor nem lehet baj, ha később javíteni kell... max, ha a festékgyár bedöglik. ui: a capri nekem sok a caravánhoz, de nem nekem kell csinálni, hanem magadnak. :rolleyes: Hic: a fórum elintézte, nem tom mit akartál rám bízni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 nincs még képed capri szinű caravanokról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 jaja FKF Rt. szinkód és már mehet is :rolleyes: Ne már! Aztán ha felcsíkozza mint múltkor a BW-re, mindenki beledobálja majd a csikkeket.... :mellow: Narancssárga nagyon gáz lenne. Tök más, de "British Racing Green" esetleg???? Sportkombihoz nagyon menne, nagy kerékkel. Csak kár, hogy belül nincs hozzá beige bőrkárpit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Tök más, de "British Racing Green" esetleg???? Sportkombihoz nagyon menne, nagy kerékkel. Csak kár, hogy belül nincs hozzá beige bőrkárpit.... Az ajtókárpitot is megcsináltatom.Igaz hogy már megvettem az anyagot hozzá. Ilyesmi lesz csak talán egy árnyalattal sötétebb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Ilyen alapon nyomd fehérre..... aham....nézd meg az enyémet...én is azt hittem a fehéret annyira nem lehet elb@szni.....és mégis sikerült...szerencsére nem minden esetben látszik, függ attól merről és milyen fény jön azt mondják most jön divatba. Selyemfényű gyöngyházfehér esetleg? igen azt hiszem talán pont a BASF gyár jelezte, hogy valszeg meg fog nőni erre a színre a kereslet....pl a ganfi autószalonon nagyon sok fehér autó volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 nekem nagyon tetszik a fehér szín :rolleyes: pl g astra caravan,vagy egy szép B2 vectra....isteni :mellow: de szerény véleményem szerint ez a caprisárga nem illik f astrára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 nekem nagyon tetszik a fehér szín :rolleyes: pl g astra caravan,vagy egy szép B2 vectra....isteni :mellow: de szerény véleményem szerint ez a caprisárga nem illik f astrára... Szép szín a fehér,és tényleg nekem is bejön csak nem adok ki érte 260ezer forintot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 hát azért :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 hello! tudnatok segiteni hogy a b corsaba a C20Ne moci tartobakjai megegyznek vagy mashol vannak??? Helló, írj néki egy privát üzentet a kérdéseiddel : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=2198 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 István. Szerintem ez nagyon jó fény lenne a Caravan-on. sajnos a fénykép nem adja tökéletesen vissza max az utolsó.Főleg mikor sütötte a nap akkor szééép volt és sztem egyedi is. gyöngyház metál fény. Bocs a kocsi miatt :rolleyes: gyöngyház metál :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 hello! tudnatok segiteni hogy a b corsaba a C20Ne moci tartobakjai megegyznek vagy mashol vannak??? A jobb oldalit csináltatni kell, a többit tudtommal össze lehet hozni............ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Mit szólnál ha lambonarancs-fekerte lenne? Még soha nem láttam olyat.... :rolleyes: :D :lol: :lol: nah de komolyan.....ez a caprisárga egy jó szín :mellow: (nem a német taxis passatoknak volt valami hasonló szine? :unsure: ) mercedesben elfenbeinweissnek hívják azt a színt. (elefántcsontfehér) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Ilyesmi lesz csak talán egy árnyalattal sötétebb :rolleyes: http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...antuning203.jpg VeilSide felirat egy német autón? :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 mercedesben elfenbeinweissnek hívják azt a színt. (elefántcsontfehér) Szerintem most már mind az említett színű nem ? Régebbi, nagyon kocka Passatra gondolt szerintem Norbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 mercedesben elfenbeinweissnek hívják azt a színt. (elefántcsontfehér) itt van egy megoldás a Lexustól....i'm in love :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Szerintem most már mind az említett színű nem ? Régebbi, nagyon kocka Passatra gondolt szerintem Norbi. nem, hanem a kombira Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 nem, hanem a kombira Ezt ki írta : "(nem a német taxis passatoknak volt valami hasonló szine?)" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Szerintem jó lenne ez a kaprisárga, bár nekem ez inkább aranymetál... Nem hiszem, hogy nem lehet valamit csinálni, hogy szinte marad a gyári sárga, és a lakkot brutál mód megütni valamivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Ezt ki írta : "(nem a német taxis passatoknak volt valami hasonló szine?)" ? muslicacsapdasárga? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Szép szín a fehér,és tényleg nekem is bejön csak nem adok ki érte 260ezer forintot. Capri sárga mellett még egy voks. Szerintem nagyon szép. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Sajtóhír: "A nagyobbik ellenzéki párt új népszavazási kérvényt nyújtott be az OVB-nek, melyben C.István autójának színét lehet eldönteni." :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 VeilSide felirat egy német autón? :rolleyes: :mellow: Az egyébként mi a csöcs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts