Gelko Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: ha röhögsz az nem fáj ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Este lehet hogy egy nagyon picit kinézünk Lurdyhoz, már ha a Detti kivisz... :unsure: Nem bírok a seggemen maradni... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Este lehet hogy egy nagyon picit kinézünk Lurdyhoz, már ha a Detti kivisz... :D Nem bírok a seggemen maradni... :mellow: :unsure: Így legalább személysen is tudod majd fogadni a hátbaveregetéses gratulációkat az AUDIhoz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Így legalább személysen is tudod majd fogadni a hátbaveregetéses gratulációkat az AUDIhoz. :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Hát srácok velem az van, hogy tegnap foci közben sikerült olyan szerencsétlenül esenem, hogy a jobb vállam most 1 centivel beljebb van mint kéne, és a gerincoszlop és lapocka közötti izom elszakadt...4-5 hónap a teljes gyógyulás... CSak csupám minden levegővételnél szarok be a fájdalomtól, pedig elég magas a fájdalomküszöböm... Nem tudnak vala mit csinálni, majd meggyógyul...király... Nem bírok se ülni, se állni, se feküdni, mert mindenhogy rossz... Na ez az oka az eltűnésemnek...bár szerencsére még az ülés megy a legfjobban... :mellow: hát szomoruan olvasom a történteket...kitartás de szerintem erre csak egy gyógymód van.... egy mielőbbi OOOO érkezés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Akkó má jöhetnél egy kis lazító dartsozásra is :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Detti 6 körül jön haza, aztán el kell ugranunk az Árkádba, és utána elnézünk a Lurdyhoz, meg esetleg Dart's nézőbe...legalább is részemről... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Ejjha...ez nem sámli... Anti rélesel az eladok topikra?...fáncsiskodtam a lámpáid után... Amúgy meg jobbulj mihamarább! mijeza foci amúgy? :rolleyes: zártkörű rendezvény? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Köszönöm srácok....majd lesz valahogy... :rolleyes: Jobbuljál, meg pihentesd......rendbe fog az jönni gyorsba!! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Voltam ma megint a fényezőnél.Egész jól halad :rolleyes: Az egyik oldala és a hátsó ajtót már csak alapozni kell,viszont a színnel bajban vagyunk.Hiába keverünk bármit a mostani sárga színbe semmi nem változik.Úgy néz ki hogy a sárgából nem lehet ütös színt kreálni :D. Már az is megfordult a fejembe hogy akkor más színűre kellene fújatni :unsure: Ragaszkodtam idáig a sárgához,de ha olyan lesz mint volt annak nem sok értelmét látom :lol: :D Arra gondoltam hogy a coupe astra capri sárga színét kellene ráfújni.Segítsetek mert legkésöbb szombatra el kell döntenem hogy milyen legyen :mellow: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Mit szólnál ha lambonarancs-fekerte lenne? Még soha nem láttam olyat.... :rolleyes: :D :lol: :lol: nah de komolyan.....ez a caprisárga egy jó szín :mellow: (nem a német taxis passatoknak volt valami hasonló szine? :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Mit szólnál ha lambonarancs-fekerte lenne? Még soha nem láttam olyat.... :rolleyes: :lol: :lol: ;) nah de komolyan.....ez a caprisárga egy jó szín :unsure: (nem a német taxis passatoknak volt valami hasonló szine? :D ) A két szín eleve felejtős attól nagyon egyedi lenne :D ;) :P Nem tudom hogy a német passat taxiknak milyen színe volt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Sztem se rossz ez a szín..ez olyan mint ákosé nem? Amúgy meg a lényeg, hogy neked tetszen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Mit szólnál ha lambonarancs-fekerte lenne? Még soha nem láttam olyat.... :unsure: :D ;) :P nah de komolyan.....ez a caprisárga egy jó szín :lol: (nem a német taxis passatoknak volt valami hasonló szine? ;) ) Németeknél a taxik ilyen tipikus vajszínűre vannak nyomva (általában). Nem igazán caprisárga metál.... :D :rolleyes: :lol: Viszont szerintem a caprisárga nemtom.... :lol: ...szerintem az a fajta halvány gyöngyházmetál sárga lenne az atom, mint pl. a Mitsu Colt-oknak volt 1992-1996 között. Az sárga is, de nem kanári meg citrom, hanem diszkrétebb, nagyon jól állna a caravannak. :mellow: Erre a színre gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 nagyon szép szín a capri sárga, különleges lenne vele a caravan...ha sárgában gondolkozol sztem jó válsztás :mellow: a költségek nőnének egy új forgalmi+törzskönyv kombóval :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 a Mitsu Colt-oknak volt 1992-1996 között. Az sárga is, de nem kanári meg citrom, hanem diszkrétebb, nagyon jól állna a caravannak. :rolleyes: Az az egy sárga ami nem tetszik :D nagyon szép szín a capri sárga, különleges lenne vele a caravan...ha sárgában gondolkozol sztem jó válsztás :lol: a költségek nőnének egy új forgalmi+törzskönyv kombóval :unsure: A Detti felvette a nevem mikor összeházasodtunk és pont most íratná át az összes papírjába az új nevét :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Az az egy sárga ami nem tetszik :rolleyes: Rendben, de a caprisárga nagyon "arany" feeling.... szerintem... de lehet, hogy ez nem baj. Csak nekem nem annyira tecc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Rendben, de a caprisárga nagyon "arany" feeling.... szerintem... de lehet, hogy ez nem baj. Csak nekem nem annyira tecc. aki piros autóval jár :mellow: :unsure: nincs még képed capri szinű caravanokról ? talán vmi ilyesmi szín ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 szerény véleményem: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 aki piros autóval jár :unsure: :D Pirosnak piros, de nem Lada.... :D :lol: :lol: Oszt egyébként is pazarlás, mert nem fér bele 5 ####....... :rolleyes: :mellow: ;) (Mackó ezt a belátásodra bízom, törlöd-e) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Az a baj ezzekkel a sárgákkal hogy ha esetleg bármi sérülés van az autón akkor már sose lesz egyforma mert mégegyszer nem tudnak olyat keverni,ráadásul 1 elem helyett 2-3kell fújni hogy ne legyen annyira feltünő a színeltérés :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Az a baj ezzekkel a sárgákkal hogy ha esetleg bármi sérülés van az autón akkor már sose lesz egyforma mert mégegyszer nem tudnak olyat keverni,ráadásul 1 elem helyett 2-3kell fújni hogy ne legyen annyira feltünő a színeltérés :mellow: :rolleyes: Ilyen alapon nyomd fehérre..... azt mondják most jön divatba. Selyemfényű gyöngyházfehér esetleg? (persze akkor ugyanott vagy. A Neolux fehér nem hiszem, hogy trendi lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Ilyen alapon nyomd fehérre..... azt mondják most jön divatba. Selyemfényű gyöngyházfehér esetleg? Kiderül a végén, hogy én vagyok a divatdiktátor :rolleyes: :mellow: :unsure: 474 rulez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Narancssárga autó minden sarkon áll már,így az szóba se jöhet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Kiderül a végén, hogy én vagyok a divatdiktátor :D :lol: :lol: 474 rulez! ;) :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts