coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Hogy megmarad e...hát majd eldől... Detti tudja már :mellow: :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Ne keseredj el.Lesz még ilyen lehetőség.... köszi :rolleyes: de ez most kicsit hsz növelő hozzászólásnak tűnt :mellow: :unsure: ráérek, igy sincs ellenfél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 köszi :rolleyes: de ez most kicsit hsz növelő hozzászólásnak tűnt :D :lol: ráérek, igy sincs ellenfél :lol: Pedig ezt most nem annak szántam. Ellenfél meg van,csak akkor pénteken Te viszed az Antit ;) :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Pedig ezt most nem annak szántam. Ellenfél meg van,csak akkor pénteken Te viszed az Antit ;) :rolleyes: :mellow: legalább jobb lesz a tapadás.... nem tekeri majd el a 3ast :unsure: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Na akkor hogy mindenki tudja a történteket... ültél már egyáltalán benne? :rolleyes: :mellow: :unsure: :D vagy csak igy használtautó.hu alapján kicseréled a fél autót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Hogy megmarad e...hát majd eldől... miért dől el ? kiveszed alóla a kerekeket az egyik oldalról ? :rolleyes: ahogy láttam ma egész stabilan állt :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Amúgy ügyesben elég olcsón lehet szerezni Ezt, ha minden igaz, egy ismerösöm megvette, majd konzultálok vele, mert kellene belöle pár cucc. :mellow: Albert! Lefotóztad a fékrásgítöd a föfékhengerrel? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Coupe! Mennyi lesz a fényezés cakk-pakk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Redinek... :rolleyes: Mozgó akkumulátortelep... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Redinek... :rolleyes: Mozgó akkumulátortelep... :unsure: Aszongya "chipelve, 160LE" --- :mellow: Na de az 1.6VTI az annyi gyárilag, nem? Vagy csak az újabbak? Borzasztó gagyi tuning szerintem. Kevesebb több lett volna. Redinek meg amúgy is kicsi a szárny hátul.... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Aszongya "chipelve, 160LE" --- :mellow: Na de az 1.6VTI az annyi gyárilag, nem? Vagy csak az újabbak? Borzasztó gagyi tuning szerintem. Kevesebb több lett volna. Redinek meg amúgy is kicsi a szárny hátul.... :unsure: :D a régi 1.6vti 150 lovas volt amúgy elég érdekes...."Optima 1050 Ah akkumulátor" ilyen létezik valóban??? :rolleyes: egyébként ez a generációs crx gyári állapotban még szép is...de így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Aszongya "chipelve, 160LE" --- :rolleyes: Na de az 1.6VTI az annyi gyárilag, nem? Vagy csak az újabbak? Borzasztó gagyi tuning szerintem. Kevesebb több lett volna. Redinek meg amúgy is kicsi a szárny hátul.... :mellow: :unsure: najo most mindenki kapja be :D legjobb tudomásom szerint ebből nem volt vti, "csak sima" 1.6 16v moci 130LE-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Szerintem meg ez egy 4gen Civic, méghozzá CRX. Nem VTi. Valóban 150ló alapból. "Száguldó koporsó" Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Több mocival létezik. Az 1.6 VTi az 160HP (B16A1) (VTEC PGM-FI) de ritka mint a fehérholló.Bevallom GSI-elött ilyenre fájt a fogam de sajnos nem találtam sehol sem.Ami már elterjedtebb az az 1.6 sima nem VTi meg 136HP . De nagyon ramaty állapotban volt a legtöbb anno.Ami kiábrándított,hogy a jobb és bal eslő sárvédök műanyagból vagy üvegszálból vannak. :mellow: Így 1 crash és go to tepsi :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Még annyi ha jóltudom 6200rpm-nél adja le a max. teljesítményt.Ami egy ilyen idős motornál már lehet horror....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Pécsi szerelőmnek volt egy ilyen 136 pacis CRX-e, hát elég félelmetes, mit ment az a kis gépezet :rolleyes: Nagyságrendekkel verte a GSi-ket vele akkortájt :mellow: Jó könnyű kis gép, és a nevével ellentétben az utat is jól fogta, pedig csak vágott rugók voltak a futóműtuning alatt értve :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Még annyi ha jóltudom 6200rpm-nél adja le a max. teljesítményt.Ami egy ilyen idős motornál már lehet horror....... :mellow: És az XE? :rolleyes: Nem mondanám ezt kirívonak a 16 szelepes nagyteljesítményű motorok között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 És az XE? :mellow: Nem mondanám ezt kirívonak a 16 szelepes nagyteljesítményű motorok között... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 itt nálunk történt.. ö volt a baleset egyetlen résztvevője.. háttal a tulajok állnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 s vajon ezt hogyan hozta össze? itt nálunk történt.. ö volt a baleset egyetlen résztvevője.. háttal a tulajok állnak ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Coupe! Mennyi lesz a fényezés cakk-pakk? Elég húzos összeg :rolleyes: Lakatolás 90000ft (abban benne van az első hátsó üveg ragasztás) fényezés kivűl belül 260000(gyöngyház) Cserélek egy első szélvégőt az kb egy 10es A csergőben kb 30-35000körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 viszont voltunk ma a fényezőnél a Lantival.Elég jól hangzik amit igérnek.Szerintük jövőhét kedd szerdára kész lesz.A lakatosnak még kell két nap az összerakáshoz és hajlandó szombaton is dolgozni.Megfogadtam hogy nem élem magam bele hogy kész lesz a jövőhét végére,de ezt nem tudom betartani :rolleyes: :unsure:. Holonapra csinál egy pár szin kártyát.Fúj egy sárga gyöngyházat,fehér gyöngyházat,meg kék gyöngyházat :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Hű komoly a projekt. Ennyi munka meg pénz - nem semmi. Sárgagyöngyház... :rolleyes: Elég jól néz ki a lakatosmeló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01053.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC01057.jpg Anti kocsiját láttam így utoljára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts