coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 hány bár nyomást lehet fújni a caravan hátsó gátlójába???Hétfön megnéztem és benne van a szintszabályozás,csak még azért nem próbáltam ki mert nem tudom mennyi levegőt lehet bele fújni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 mert dolgozom egy kicsit reggel :rolleyes: valaki itt az István nevében ír mindenféle dolgokat :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 valaki itt az István nevében ír mindenféle dolgokat :rolleyes: :mellow: Direktt odaírtam hogy kicsit :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Én is kérek egy kééépet...Lanti.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 használni is kellene a kocsit ehhez! :mellow: :rolleyes: naponta párszor előfordul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Én is kérek egy kééépet...Lanti.... :mellow: Inkább írj valamit,mert a többiek is kiváncsiak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 sajnos értékelhető képet nem sikerült készítenem, itt jegyzem meg hogy ez teljes mértékben az OOOO hibája... :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 sajnos értékelhető képet nem sikerült készítenem, itt jegyzem meg hogy ez teljes mértékben az OOOO hibája... :D :rolleyes: :mellow: :unsure: http://kakukk.uw.hu/audi1.JPG http://kakukk.uw.hu/audi3.JPG Na! Mi van????????????????????????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 ezek a projektoros lámpák mióta vannak az a4ben? mert nem sokat láttam még,de az elmúlt 1-2 hónapban meg mintha az összes a4 tulaj kicserélte volna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Na! Mi van????????????????????????????????????????????????? itt vagy 35 fok és majd megdöglök a melegtől :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 itt meg hűtők,sütők,konvektorok meg ilyesmik :rolleyes: Na! Mi van????????????????????????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 itt vagy 35 fok és majd megdöglök a melegtől :rolleyes: Ja mi is belőttük a klimát. De ez kinek az Audija? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Ja mi is belőttük a klimát. itt is megpróbálták....aztán kiderült, hogy nem megy :unsure: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Én meg felszakértettem egy reluxát :unsure: Albert: megtaláltad a keresett kocsit a Fóti képeken, vagy feleslegesen strapáltam magam, és rájuk se néztél? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 itt vagy 35 fok és majd megdöglök a melegtől :rolleyes: Betévedtél a kék osztrigába? :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Most beszéltem a fényezővel.Már csinálja a kocsimat :mellow: Csütörtökön veszi meg a festéket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Albert: megtaláltad a keresett kocsit a Fóti képeken, vagy feleslegesen strapáltam magam, és rájuk se néztél? :rolleyes: :mellow: Megtaláltam igen nagyon köszi a képeket. Csak Opeltomié meg Kessé volt meg. Csináltam is egy "then&now rovatot" Kadettklubon :unsure: Többiek jól le is oltották Zolit :D :lol: http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito...p;id=1160983292 THX +1* Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 ....sajnos értékelhető képet nem sikerült készítenem, itt jegyzem meg hogy ez teljes mértékben az OOOO hibája... :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure:.... Tudjuk. Láttunk már milyen, amikor nagy átéléssel fényképezel ótót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Tudjuk. Láttunk már milyen, amikor nagy átéléssel fényképezel ótót :rolleyes: :D :lol: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Van valakinek valami ötlete,hogy tudnám leszedni az első ablakról a fóliát.Lehetőleg ne fél nap alatt?? :rolleyes: Tomi023 nagy szakértője ennek! Írj Neki pü-t, biztos megmondja a tuti módszert! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Tomi023 nagy szakértője ennek! Írj Neki pü-t, biztos megmondja a tuti módszert! :D Ennyire titkos a módszer :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Ennyire titkos a módszer :rolleyes: :mellow: :unsure: megfelelő méretű és súllyú tégla kell hozzá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 megfelelő méretű és súllyú tégla kell hozzá.. Az se rossz,de akkor elöbb a tieden próbáljuk ki hogy jó a módszer vagy sem.Úgyis elablakot raksz bele :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Az se rossz,de akkor elöbb a tieden próbáljuk ki hogy jó a módszer vagy sem.Úgyis elablakot raksz bele ;) :rolleyes: :mellow: :unsure: igaz is, mi a töknek el. ablak ha a tégla olcsóbb és a hatás ugyanaz :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Ja mi is belőttük a klimát. De ez kinek az Audija? :rolleyes: Mond te nem olvasol vagy csak nézel ki a fejedből? Vagy estefelé mindíg illuminált állapotban próbálod olvasni? :mellow: Már többször volt linkelve is. Antal klubtag szeretné megvenni de nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts