Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

hány bár nyomást lehet fújni a caravan hátsó gátlójába???Hétfön megnéztem és benne van a szintszabályozás,csak még azért nem próbáltam ki mert nem tudom mennyi levegőt lehet bele fújni :rolleyes:

Elküldve

sajnos értékelhető képet nem sikerült készítenem, itt jegyzem meg hogy ez teljes mértékben az OOOO hibája... :D :rolleyes: :mellow: :unsure:

audi1.JPG

audi3.JPG

Elküldve

ezek a projektoros lámpák mióta vannak az a4ben? mert nem sokat láttam még,de az elmúlt 1-2 hónapban meg mintha az összes a4 tulaj kicserélte volna :rolleyes:

Elküldve

Én meg felszakértettem egy reluxát :unsure:

Albert: megtaláltad a keresett kocsit a Fóti képeken, vagy feleslegesen strapáltam magam, és rájuk se néztél? :rolleyes: :mellow:

Elküldve
....sajnos értékelhető képet nem sikerült készítenem, itt jegyzem meg hogy ez teljes mértékben az OOOO hibája... :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure:....

Tudjuk.

Láttunk már milyen, amikor nagy átéléssel fényképezel ótót :D

Elküldve
Van valakinek valami ötlete,hogy tudnám leszedni az első ablakról a fóliát.Lehetőleg ne fél nap alatt?? :rolleyes:

Tomi023 nagy szakértője ennek! Írj Neki pü-t, biztos megmondja a tuti módszert! :mellow:

Elküldve
megfelelő méretű és súllyú tégla kell hozzá..

Az se rossz,de akkor elöbb a tieden próbáljuk ki hogy jó a módszer vagy sem.Úgyis elablakot raksz bele :D :rolleyes: :mellow: :unsure:

Elküldve
Az se rossz,de akkor elöbb a tieden próbáljuk ki hogy jó a módszer vagy sem.Úgyis elablakot raksz bele ;) :rolleyes: :mellow: :unsure:

igaz is, mi a töknek el. ablak ha a tégla olcsóbb és a hatás ugyanaz :D :lol: :lol:

Elküldve
Ja mi is belőttük a klimát.

De ez kinek az Audija? :rolleyes:

Mond te nem olvasol vagy csak nézel ki a fejedből? Vagy estefelé mindíg illuminált állapotban próbálod olvasni? :mellow: Már többször volt linkelve is. Antal klubtag szeretné megvenni de nagyon.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.