mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Igen ha valahol meg tudod kezdeni picit, akkor szerintem ilyen alkoholos ablakmosóval meg kéne próbálni felgyorsítani a leválást. vagy benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Van valakinek valami ötlete,hogy tudnám leszedni az első ablakról a fóliát.Lehetőleg ne fél nap alatt?? :rolleyes: eressz meg pár telefont fóliásokhoz! nekem anno az 1.4-ről szépen és gyorsan leszedték (bár azt hiszem az árral átb@sztak) esetleg agressor andrist hivd fel ő foglalkozik fóliával ha magadnak csinálod lehet, hogy beszakad pár helyen vagy csunya lesz....a gsi-n látszik, hogy az előző tulaj szedte le műszaki előtt (ezt mondta is) mert amikor odasüt a nap látszik a nyoma :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 mert amikor odasüt a nap látszik a nyoma :mellow: Ettől tartok Én is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Van valakinek valami ötlete,hogy tudnám leszedni az első ablakról a fóliát.Lehetőleg ne fél nap alatt?? :rolleyes: hőlégfúvóval megmelegíteném első körben. ha az nem használ, akkor úgy hallottam, van valami leszedő cucc ehhez (vegyszer) használni még nem használtam, nem tudok arról nyilatkozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 http://kakukk.uw.hu/auto.JPG :mellow: egyre inkább érzem, hogy levágatni azt a részt amihez a koptatót lehetne fogatni elhibázott döntés volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Ettől tartok Én is :rolleyes: de azt kaparta a srác és a jobbos ablaknál látszik is némi maradvány a gumikéder mellett/alatt/környékén...próbáltam sniccerrel (vagy mi a gyász az) kiszedni de csak a szivacsos részből sikerült lefaragni :mellow: az 1.4en nincs ilyen gond ott leszedték szépen, szerintem is valami hőlégfúvós mókával Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 vegyszer... alkohol, benzin, körömlakk lemosó(aceton), hígitók... Redi! Lehet ezek közül az egyikkel neked is át kéne törlni az ablakot, és eltűnne a bibi. :rolleyes: nekem pl. a tavalyi BW-s matrinca maradványát az alkohol-benzin páros vitte le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 vegyszer... alkohol, benzin, körömlakk lemosó(aceton), hígitók... nekem pl. a tavalyi BW-s matrinca maradványát az alkohol-benzin páros vitte le. pocsékolod eme nemes nedűket? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 pocsékolod eme nemes nedűket? :rolleyes: mennyit hozzak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 egyre inkább érzem, hogy levágatni azt a részt amihez a koptatót lehetne fogatni elhibázott döntés volt :rolleyes: Itt Te vagy az egyetlen akinek nem tetszik a gyári koptató.Lehet akkor veled van a próbléma :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 mennyit hozzak? :mellow: és a benzin? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 nekem van olyan melegitö pisztolyom ha gondolod megpróbálhatjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 :mellow: és a benzin? :rolleyes: vegyész szemmel a benzin=petroléter... nem pedig az amit tankolsz... az üzemanyag. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 nekem van olyan melegitö pisztolyom ha gondolod megpróbálhatjuk... gondolom :mellow: :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 gondolom :unsure: :rolleyes: :D mikor gondolod? :mellow: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 mikor gondolod? :rolleyes: :mellow: Vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Itt Te vagy az egyetlen akinek nem tetszik a gyári koptató.Lehet akkor veled van a próbléma :lol: :D szövegértésből egyes :lol: :rolleyes: pont azt ecseteltem olyan cizelláltan, hogy sajnálom, hogy levágattam és most már nem nagyon lehetne felrakni :mellow: egyébként meg izlésekről kár vitatkozni, pláne problémaként emlegetni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Vasárnap? nekem mind1.. nagyon be van táblázva a hetem, szinte alig érnék most is rá akár 5 órára. :rolleyes: :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 vegyszer... alkohol, benzin, körömlakk lemosó(aceton), hígitók... Redi! Lehet ezek közül az egyikkel neked is át kéne törlni az ablakot, és eltűnne a bibi. :unsure: a drogokat letolom, az alkoholt megiszom, a benzint elhasználja az autóm, a körmöm nem festem.....én is higítok csak halkabban :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 szövegértésből egyes :D :lol: pont azt ecseteltem olyan cizelláltan, hogy sajnálom, hogy levágattam és most már nem nagyon lehetne felrakni ;) Elnézést kérek :rolleyes: rosszul olvastam.már annyira megszoktam hogy mindig azt mondod hogy nem oda való hogy csak a mondat elejét néztem meg :mellow: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 nekem mind1.. nagyon be van táblázva a hetem, szinte alig érnék most is rá akár 5 órára. :rolleyes: :D :unsure: Akkor vasárnap squash után :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Akkor vasárnap squash után :rolleyes: oké, csak akkor aktiv szemlélő leszek csak az tuti.. :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 oké, csak akkor aktiv szemlélő leszek csak az tuti.. :mellow: :unsure: lehet szombat is :D :lol: de akkor délután,mert dolgozom egy kicsit reggel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 a drogokat letolom, az alkoholt megiszom, a benzint elhasználja az autóm, a körmöm nem festem.....én is higítok csak halkabban :mellow: :D használni is kellene a kocsit ehhez! :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 :mellow: Tegnap elvittem a felniket görgözni,festésre majd később költök,bár szerintem jövöre inkább eladom.A kéken nekem jobban tetszik,de felesleges rá kényelmesebb a 15" felni.Meg bele is ért egy kicsit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts